Kaherattalised maksu alla
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2004 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Kaherattalised maksu alla
Jube palju on siin juttu laste unest seoses liiklus müraga.Aga kallid lapsevanemad,kas te ei ole nagu väheke valesti oma elukohta valinud ,kui tahate lapsi turvalises ja vaikses keskonnas kasvatada?Täna häirib teid vali tsikli hääl,aga sama valju häält saab ka autost kätte.Elukohad on teil ilmselt suhteliselt suure liiklusega teede läheduses,kui sellised asjad hirmasti häirivad.Nii kaua kui laps väike ja istub vankris olete teie ise tema nö turvalisuse tagajad.Aga mis saab siis kui laps kasvab?Ta tahab väljas käia ja ringi joosta,aga oht,et ta teele satub on sellises kohas ilmselt paratamatu.Muidugi on variant,et vanemad käivad lapsega koos õues,aga mis edasi, lapse suuremaks kasvades saab?Memmekad ,kes ei saa mitte millagagi hakkama.
Mul on oma perest selline näide olemas.Õde elab kesklinnas Tuukri tänaval ja neil astud sisuliselt välisuksest kohe tänavale.Poiss on 5a igati terane ja taibukas,aga ei oska õues mängida,kui vanemaid kõrval pole.Oli poiss eelmisel suvel koos vanaemaga(minu emaga) meil(maja ja suur krunt) ja ei saanud nad samaealise naabri poisiga kohe kuidagi oldud,iga natukese aja takka oli vaja vanaema appi,et edasi mängitud saaks.Kahju kohe vaadata,kui poiss pole nagu poiss.Naabripoiss kutsub õue,aga tema küsib mis seal teha.
Mõelge natuke enne kui siin hädakisa valju mootori hääle peale tõstate,et kas te ise pole nagu midagi valesti teinud või elate vales kohas.Koht ,mis sobib elamiseks lasteta inimestele ei sobi seda üsna tihti lastega perele.Lastel on suht kama kaks,kui heas kohas teie elamine on,kui seal pole kuskil mängida, ilma vanemate valvsa pilguta.
Minu rattal on mõlemal tehase sumpad ja ma ei kaitse nagu kedagi,kel vali hääl.Ma ise elan ka ühe linnalähedase tsiklite poolt armastatud tee ääras,aga 1,5 aastase lapselapse und tsiklid nüüd küll ei häiri.Kui poiss õues müttamisest väsib,siis ta ka magab.
Lihtsalt selline mõte tekkis kogu seda teemat üle lugedes.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.