Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
petz61 kirjutas:kas ma pean eestis teise riigi politsei ( näit. läti politsei ) märguannetele ( näit. peatumis või muudele märguannetele) reageerima ja neid täitma
Palju on kuisid ja agasid ja erijuhtumeid ent liikmesriigi politsei märguandele tuleb jah reageerida.
Isiklikult mina peatuks, alustuseks küsiks tema dokumente, küsiks millise volituse alusel Eestis tegutseb ja seejärel teeks kontrollkõne 110. Kohalik Politsei ja Piirivalveamet peab olema alati kursis, kui liikmesriigi ametnik siin toimetab. Ja alles pärast seda saabub hetk kus talle oma dokumendid ulatada.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Jätkaks küsimust - kas võõrriigi politseinik on kohustatud minuga Eestis suhtlema eesti keeles? Ma võin ju nt olla täiesti umbkeelne teiste keelte suhtes.
-
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
Rohekas sinine ?
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
Ivoonu kirjutas:Jätkaks küsimust - kas võõrriigi politseinik on kohustatud minuga Eestis suhtlema eesti keeles? Ma võin ju nt olla täiesti umbkeelne teiste keelte suhtes.
Ka liikmesriigi ametnik võib olla umbkeelne. Ei, ta ei ole kohustatud. Siin tekib pigem küsimus, miks liikmesriigi ametnin sinuga suhelda soovib. Kui sa pole tema jaoks huvitav ja te teineteist ei mõista, lõppeb suhtlus ilmselt kiiresti. Kui sa aga talle huvi pakud, võib mitte mõistmine päädide sõiduga lähimasse politseijaoskonda. Selleks on tal õigus (kinnipidamiseks).
Millest sellised küsimused?
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:
Keegi oskab kindlat infot anda kuskohast jõgevalt või mustveest oleks võimalik kinnist kiivrit osta? Täna.
kontakt nr. +372 52 58 244
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
minu küsimus tekkis sellest, et olen mitu korda kohanud läti politsei valge - halli kirjut politsei volvot meie territooriumil liikumas ja eks sealt see mõttearendus edasi liigub...
indumen kirjutas:Keegi oskab kindlat infot anda kuskohast jõgevalt või mustveest oleks võimalik kinnist kiivrit osta? Täna.
Jõgeval http://www.intermoto.ee/koik-edasimuujad?location_id=4
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
Kust Tallinnast võiks saada võimalikult odavalt ca 2,5 liitrit API SE või SF õli mootori läbipesu jaoks? Kas kuskil autopoodides ka mingeid noname tsikli õlisid on?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Automaailmas on mingit sellist näiteks:
http://pood.automaailm.ee/est/moto/moto ... uctID=3151
Ületab nii SE kui SF näitajaid, kuid minu jaoks siiski suht noname. Pesemiseks kärab küll
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Mootori läbipesu vajadusel olen lisanud vanale õlile paarsada ml tavalist diislit ja 3-4 minutit tööd ning välja igatahes.
Kõik need toredate nimedega läbipesu vedelikud peidavad endas tavaliselt uhkete keemiliste ühendite taga samuti lihtlabast diislit, milleks maksta rohkem.
edu
-
Tänud Piipz! Klass on kõrgem, kui iidses manualis, seega käib hästi. Kuigi, ma hakkasin mõtlema, et mis see "mootorratta õli" auto omast erineb üldse?
EDIT: Mingid lisandid siduri jaoks?
Yeekim, vana õli pole olemas enam.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Tort kirjutas:Tänud Piipz! Klass on kõrgem, kui iidses manualis, seega käib hästi. Kuigi, ma hakkasin mõtlema, et mis see "mootorratta õli" auto omast erineb üldse?
Mootorratta õli erineb auto omast küll, ei pea isegi jutumärkidesse panema. Seda juhul, kui sul on märgsidur. Autoõli märgsiduri puhul kipub siduri libisema ajama, sest ei sisalda vajalikke komponente siduripinna nakke jaoks. Kuivsiduri puhul võid ka autoõli panna.
-
- Toetajaliige
Piipz kirjutas:Tort kirjutas:Tänud Piipz! Klass on kõrgem, kui iidses manualis, seega käib hästi. Kuigi, ma hakkasin mõtlema, et mis see "mootorratta õli" auto omast erineb üldse?
Mootorratta õli erineb auto omast küll, ei pea isegi jutumärkidesse panema. Seda juhul, kui sul on märgsidur. Autoõli märgsiduri puhul kipub siduri libisema ajama, sest ei sisalda vajalikke komponente siduripinna nakke jaoks. Kuivsiduri puhul võid ka autoõli panna.
Vaidlen vastu!
Vähemalt minu poolt omatud alla '95a masinad on edukalt(loe- ilma sidurit libistamata ja kokku jooksmata)sõitnud ka "tavalise" õliga.
Üks projekt sõitis pool aastat paadi päramootori õliga, kuna proovimiseks midagi muud sisse panna polnud ja nagu alati on ajutine lahendus tavaliselt kõige pika-ajalisem.
edu
-
Märgsidur jah, seega õige tsikliõli läheb. See odav vedelik käib hästi, tänud.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
Tort kirjutas:Märgsidur jah, seega õige tsikliõli läheb. See odav vedelik käib hästi, tänud.
Kõige odavam mineraalõli on selleks otstarbeks parim (kui SG oleks parim)
-
Ega seda ilmselt väga odavamalt saa kui Piipzu mainitud spetsiaalõli, nii et vahet pole.
-
Millise kilometraazi pealt õli vahetada? Haynesi manuaalis oli 2 varianti
Viis8172566
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Tort kirjutas:Ega seda ilmselt väga odavamalt saa kui Piipzu mainitud spetsiaalõli, nii et vahet pole.
Saab ikka, Fixus müüb analoogsete näitajatega tsiklimootori õli 5€/L.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
kalmer1989 kirjutas:Millise kilometraazi pealt õli vahetada? Haynesi manuaalis oli 2 varianti
Mina valiks väiksema numbri.
-
Macintosh kirjutas:Tort kirjutas:Ega seda ilmselt väga odavamalt saa kui Piipzu mainitud spetsiaalõli, nii et vahet pole.
Saab ikka, Fixus müüb analoogsete näitajatega tsiklimootori õli 5€/L.
Hüva, sinnakanti nagunii asja täna
-
Jõgevatreffile sai varuosasid ka tellida? Jäi nagu kuskilt voldikult silma. Uut ketti ja hammakaid vaja.
Viis8172566
-
- Tsikkel: CBR600F '14
- Kontakt:
Mis bensiini tangite? Kas 95 või 98? Olen kunagi krooni ajal teinud autoga katse, millest selgus, et 98 isegi kasulikum tankida kui 95 kui alla krooni vahe.
Teine küsimus: Olen vaadanud, et rattapukkidel U- ja L-adapterid. Kuna plaan endal ka pukk muretseda siis kumma võtma peaks?
rain5891 kirjutas:Mis bensiini tangite? Kas 95 või 98? Olen kunagi krooni ajal teinud autoga katse, millest selgus, et 98 isegi kasulikum tankida kui 95 kui alla krooni vahe.
Teine küsimus: Olen vaadanud, et rattapukkidel U- ja L-adapterid. Kuna plaan endal ka pukk muretseda siis kumma võtma peaks?
Esiteks - mu ratas 95-ga sõita ei taha, aga ta on Itaaliast kah.
Teiseks - adapteri valik sõltub ju tagakiigest. Kui sul kandilise kiigega, siis saad L-adapteriga tõsta küll, ümarate kiikedega rolleritel on tõstmispunnid olemas (vähemalt mul on). Või vähemalt olen ma nii aru saanud. Su cebaritel peaks L-st kah piisama.
Ja üldse on vist mõlemad adapterid poest ostmisel kaasas või vähemalt tasub uurida.
rain5891 kirjutas:Olen kunagi krooni ajal teinud autoga katse, millest selgus, et 98 isegi kasulikum tankida kui 95 kui alla krooni vahe.
Olen sama katse teinud ja sealt maalt olen oma neljataktilisi (välja arvatud muruniiduk ja generaator) vaid 98-ga toitnud. Ise kah ei tea, miks. Äkki keegi teab?
Tarts kirjutas:rain5891 kirjutas:Olen kunagi krooni ajal teinud autoga katse, millest selgus, et 98 isegi kasulikum tankida kui 95 kui alla krooni vahe.
Olen sama katse teinud ja sealt maalt olen oma neljataktilisi (välja arvatud muruniiduk ja generaator) vaid 98-ga toitnud. Ise kah ei tea, miks. Äkki keegi teab?
Kuna nii tundub loogiline:)
Mina olen saanud Nestest 98-t, millega võistlustsikkel hakkas detoneerima. See kinnitab mu kahtlust, et 98 kvaliteet on kõikuv, kuna vähese tarbimise tõttu seisab mahutites kauem.
-
- Toetajaliige
Kas keegi Maarjamaal DYNOJET või FACTORYPRO jet kit'idega ka kaupleb?
Telliks Meerikamaalt aga siis tuleb veel TMA ka kompanjoniks võtta....
edu
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
yeekim kirjutas:Kas keegi Maarjamaal DYNOJET või FACTORYPRO jet kit'idega ka kaupleb?
Telliks Meerikamaalt aga siis tuleb veel TMA ka kompanjoniks võtta....edu
Oma VTR-le tellisin otse Factoryst,mäletamist mööda jäi tollivaba summa sisse,igatahes ei mäleta et oleks maksnud juurde.Dynojet-i vist sain kuskilt EU esindusest.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
Kas keegi teab lehekülgi või oskab ebay-st leida honda cbr f2 uut mootorit?
honda cbr
1996a
72kw
Pc25