Bikeri Date!
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: IZ,Jawa,GSXF,R1,XL1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 14 korda
Re: Bikeri Date!
No kui ainuke alla 70 kilo tuleb oma rattaga, siis pole ju mõtet teist kiivrit kaasa tassida
-
- Tsikkel: Honda CBR600F
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Ei oska ülejäänud tulijate kohta kommenteerida Keegi väga kilkama pole hakanud, et tahab seljakotiks.
Oi kus sai sõidetud Kui ma arvestan et sain tankida ja veidi õhku rehvi lasta ja siis kogunemisele jõuda siis võin UHKUSEGA öelda et lausa 4 km sõitsin ära ja arvestan need 200- 300m foorini
Aga jah mu kallis ning "ustav" siduritross otsustas puruneda ja mu sõidu jättagi sinna 4,3km peale
Ei oskagi nüüd kohe midai muud pakkuda kui et selle sama trossi pingutusega sai üle 3500km see aasta sõidetud ja siis täna oli see päev kui ma saatsin kirumise ja vandumis saatel trossi pensionile
Aga vähemalt sai natuke jutustatud ja tuttavaks
Aga eks saab korrata sellist sõitu kui ma uue niidi külge krudin...
-
- Kontakt:
Kohale jõudes oli üks mees. Natuke ootasime, siis oli neid neli. Sõitma minnes taandus number kolme peale, tehniliste probleemide tõttu.
Siin kohalikele naistele teadmiseks, et mehed olid kõik ülikenad ja võimsate ratastega
Vihma tuli vahepeal päris korralikult. Koju jõudsin, olin ligumärg ja läbi külmunud.
Ja muidugi kõige parem hetk oli Võru maanteele keerates, mil mul oli kindlasti vaja külmunud käe, märja tee ja ilmselgete ajupuudulikkuse tunnustega esimese käiguga korralikult gaasi anda, nii et tagaots hüppas RUTTU oli vaja koju minna, sest oli külm ja märg...... idikas. Mina ise isiklikult. Seekord siis külili ei käinud
Märg asfalt vist ei ole kuiv asfalt. Vist tuleb vähem blondeerida
arxxxy, sul on ikk kohati väga hea sõnakasutus...kerin vaikselt juttu läbi ja järsku loen, et motorist libumärg! kukkusin juba kilkama, et vaat kus ikka ütles enne kui uuesti lugesin ja aru sain oma väiksest apsakast aga sellegipoolest minu kui põhjainimese jaoks uus termin
siin tallinna pool muide sadas täna nii, et minu tsikkel mis oli pargitud KATUSE ALLA, oli kah täiesti ligumärg. ühesõnaga lendas vett vist ka peaaegu maaga paraleelselt ja külgsuunas. sinna hulka ka pisut rahet.
aga jah, kuiv asfalt ja märg asfalt tähendavad ikka puhta erinevaid sõiduvõtteid. umbes samamoodi nagu kuiv naine ja märg naine nõuavad täitsa erinevat lähenemist
-
- Kontakt:
Kurat, ma lugesin ka siva oma jutu üle ja nägin, et ikkagi kirjutasin ligumärg.
Ma veel noor ja roheline, kukkunud veel pole. Ma usun, et ma jõuan veel edukalt üsna paljude lollustega hakkama saada.
kui tahad proovida siis võta teinekord märg tee ette, mingi vaikne koht ja hakka teadlikult kallutatud asendis peale keerama, muidugi mitte viimase vindini näed, mis juhtub ja kuidas juhtub...need asjad igatahes palju vähem hirmsad ja kõvasti vähem ohtlikud kui oskad oodata ja valmis olla. hea rehv vast kohe laks alt ära ei tõmba ka, aga samas eks iga äkiline gripi muutus viib ikka ratta korralikult vibama ja tasakaalust välja.
parem oleks kõike seda muidugi proovida kuskil kinnisel territooriumil, aga noh eks õppima peab ka seal kus parasjagu võimalust on.
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänatud: 34 korda
mis kiirabi?! vingerdad ise välja, kõik mis ei tapa teeb ju tugevaks, või siis jubedalt haiget
kahe otsaga asi, kui suurema kiiruse pealt ja etteteadmata "alt ära" läheb või veel hullem, "üle viskab" teinekord, siis on kiirabi palju tõenäolisemalt tulemas
proovima mine ikka karjaga, üksi on raiskamine, siis ei saa ju teised naerda ka kui proov ebaõnnestub
-
- Mode
will111 kirjutas:kahe otsaga asi, kui suurema kiiruse pealt ja etteteadmata "alt ära" läheb või veel hullem, "üle viskab" teinekord, siis on kiirabi palju tõenäolisemalt tulemas
proovima mine ikka karjaga, üksi on raiskamine, siis ei saa ju teised naerda ka kui proov ebaõnnestub
sellele ma ei mõelnudki, aga pean nõustuma
Kes kohe teeks.deidi kibuvitsa tänavalt malmi tänavasse :-D võta kiiver ka kui kahel rattal :-D :-D :-D
-
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
arxxxy kirjutas:Sellepärast te deidile ei saagi, et ilgute siin foorumis naiste üle
Ei, kõik ongi deidil tegelikult, tänapäeval ollakse ju niimoodi deidil:
-
- Mode
reimps kirjutas:arxxxy kirjutas:Sellepärast te deidile ei saagi, et ilgute siin foorumis naiste üle
Ei, kõik ongi deidil tegelikult, tänapäeval ollakse ju niimoodi deidil:
Niimoodi ollakse kaasajal deidil, kodus, sünnipäeval, lõunal, firma suvepäevadel, sõpradega grillimas, pulmades, arvatavasti matustel ja kõikvõimalikes kohtades. Järjest tihedamini igatsen tagasi selle sajandi algusaastaid, kus sai lihtsalt laua taga väike pits võetud, meetrite viisi juttu aetud ja "asju aetud" Vahel oleme töö juures lõunal teinud nii, et kõik panevad oma telefonid lauale hunnikusse, kes esimesena telefoni kätte võtab, maksab kogu seltskonna lõuna kinni
Samuti võiks deidil teha noored
Sellele "oleksite didil, kui ei ilguks foorumis" asjale vaidlen ma vastu, aga see olen ka kõigest mina. Siitkaudu on ju kõige lihtsam "deite" leida. Või ok, buduaari foorumist leiaks ehk odavamaid ka, aga nood on ju kohtlased.
reimps kirjutas:Sellele "oleksite didil, kui ei ilguks foorumis" asjale vaidlen ma vastu, aga see olen ka kõigest mina. Siitkaudu on ju kõige lihtsam "deite" leida. Või ok, buduaari foorumist leiaks ehk odavamaid ka, aga nood on ju kohtlased.
Reimps lihtsalt sinuga on lihtne deidile saada, annad kergelt kätte noh
ülejäänud on kompleksides ja kardavad või hõivatud, et deitida
[quote="arxxxy"]Kohale jõudes oli üks mees. Natuke ootasime, siis oli neid neli. Sõitma minnes taandus number kolme peale, tehniliste probleemide tõttu.
Siin kohalikele naistele teadmiseks, et mehed olid .....
Aitäh Arxxxy ja kõik teised kes olid vaevaks võtnud sõitma tulla! Kahju, et EQ69 ratas ära lagunes, aga tehnika on tehnika ja lohutuseks, see oli meil ju ka alles esimene kord jalutussõidule minna. Ja hea, et ta "vedelaks lõi" juba esimestel meetritel- vähem maad koju lükata Vaatamata ligumärgumisele (Arxxxy
) saime olla ise looduse vägevate jõudude keskel ja tunnistajaks ning see teeb sündmuse meeldejäävaks. Ja andis ka kogemusi, kuidas ratas paduvihmas käitub, kuidas kurvilisel tõusude ja langustega teel, millele sajuveed liiva, kruusa ja kive on kandnud, mitte libastuda ja kui hästi motoriietus vett peab. Kuumade ilmade tõttu olin endal kõik kihid kooriku alt minema pildunud ja teatan nüüd, et Modeka pealiskiht laseb vihma uhkelt sisse. Tegelikult ma teadsin seda, aga ei oleks arvanud, et ta nii kiiresti seda teha suudab. Ühesõnaga väliskihi veepidavus null.
Aga Arxxxy! Ära õrrita saatust! Sul on ilus pikk jalg ja võimas ratas. Mis iganes olukord sõidul ette ei tule ja õnnetus juhtub-siis on tsirr-kärr-krõmps-krõmps, palju valupisaraid. Tsikli sabavongerdus eilsel sõidul oli saatuse sõrmevibutus. Ma tahaks ikka sinuga koos veel edaspidigi minna maanteekilomeetreid mõõtma. Nii et motoriided selga, kaitsmed peale! Anname maksimumi oma maise ihu säilitamiseks.
Kui edaspidi tuleb sõiduplaane ja ideid, siis teen seda piirkondlikus rubriigis. Jätan selle koha siin netidatetajatele .
-
- Kontakt:
Mul olid ainult sõidupüksid puudu, seega polnud väga hullu midagi kukun, siis kukun.
Ära vaidle palun vastu. Naisterahva jalad on kehaosad, mis erilist hoolt ja kaitset vajavad. Punkt!
-
- Tänanud: 5 korda
Heikki kirjutas:Ära vaidle palun vastu. Naisterahva jalad on kehaosad, mis erilist hoolt ja kaitset vajavad. Punkt!
Naisterahvad vajavad üleni erilist hoolt ja kaitset
ega sellise ilmaga ei kannata ju pükstega sõita ka, ikka seelik on see õige valik! rõõmu endal ja teistelgi
Pinchu kirjutas:Heikki kirjutas:Ära vaidle palun vastu. Naisterahva jalad on kehaosad, mis erilist hoolt ja kaitset vajavad. Punkt!
Naisterahvad vajavad üleni erilist hoolt ja kaitset
Eks ta õige ole.
-
- Kontakt:
Minuga ei ole eriti mõtet vaielda. Ja seda ka, et vaikimine ei tähenda nõusolekut.
selle kohta võib jällegi ilmselt öelda, et kehtib üleni kõigi naisterahvaste kohta vaikimine muidugi ei tähenda nõusolekut ilmselt ka meeste puhul, eriti kui vaikitakse naistega vaieldes
aga iseenesest palja kintsuga maapinda tunnetada on kehv optsioon küll, minul kuluksid ilmselt karvad ära aga naisterahval on karvad (loodetavasti) juba varemalt mingi meetodil eemaldatud ning riivimisse läheb kohe säärenahk. siis ikka ei tasu seda libistamist vist tõesti proovima minna, võtan oma soovituse tagasi!
Ma oleks pidanud kevadel ikka pildi ära tegema mis jäljed jätab mees maapinda 80-90km/h kiiruse juures... Ja siis ei aita karvad kah
Nii et kallid motosõbrad ärgem koonerdage varustusega pigem hoia rattapealt kokku aga mitte varustuse pealt...
no karvajutt oli ikka naljaga vähemalt pooleks kah äkki sul on siis vähemalt pildid, mis jälje jätab maapind mehele selle kiiruse juures. armid pidid ju mehelikud olema pealegi vms, äkki aitab kohe ka deitimisele kaasa
Aga siin loomoraal 2 kuud kipsi ja lahast ning 3 kuud valu õlas ja nati räsitud nahk püksid ja tagi... Ja armiline kiiver.... Oleks plähvi ja lühkarit kandnud või miskit tava riietust vot siis ma olek siin arme näidanud ja naisi sebinud sellega
Ei ma sinu naljast aru ei saa ja lähen varsti plaja PE***GA sõitma.... kuna mul karvu on
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.