Bikeri Date!
Moderaator: Moded
Re: Bikeri Date!
will111 kirjutas:haige kanni jutt kõlas väga intrigeerivalt
nagu oleks nädalavahetus kulgenud kõva ratsutamise vaimus...ja nii ilmselt oligi.
endal sama, ainult, et kann õnneks haige ei ole, kõigest kael kange
imesid mitte millestki nalja välja. sweet.
3 päevaga 600, tulb tunnistada tõesti, et oled väsimatum ratsutaja kui mina aga eks minu väike läbisõit ole tingitud ka sellest, et ma üritan sõita nii väha sirget maanteed kui vähegi võimalik...vabanduseks käib küll
-
- Tsikkel: Honda CBR600F
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Seda ma pole väitnud, et ma väsimatu olen
Eile õhtul koju laekusin, olin hale laip. Täna lihtsalt laip. Homme äkki olen inimene
No nii! See väljsõiduüritus seks korraks sõidetud. (edasi võiks seda lugeda nii, nagu teeb seda meie armastatud spordikommentaator Lembitu Kuuse) Kuna huvi oli suur ja kõikidel osaleda polnud lihtsalt võimalik, siis väike kokkuvõte allpool. Enne aga tänusõnad ja preemiapunktid. Foorumlasele reimps kuuluvad esimesed- aitäh! Ei ole meie valida sugu ja elukoht, kuid sisuliselt väljapääsmatus olukorras hea sõnaga kaasa elada ja innustada kaasmotorattureid Lõuna-Eestis on ennastohverdav mehetegu. Veelkord tänud! Foorumlane arxxxy saab kah preemiapunktid. Oli ju tema tegelikult see, kes läbis nädalavahetusega nii pika distantsi, mida pole tegelikult olemaski ja oleks peaaegu ka täna äärepealt sadulasse istunud. Ravi istmiku, seda läheb veel tarvis, küll kunagi kohtume! Ja viimased punktid võtab EQ69, kes suuremeelselt viimasel hetkel otsustas stardikoha loovutada ühele teisele, kes paraku loovutas koha omakorda kolmandale jne. Tänud veelkord! Aga tänane sõit ise. Nagu ikka meie Lõuna- Eesti teedel oli täis emotsioone, traagikat , looduse lõhnasid ja närvikõdi. Kokku 122 kilomeetrit. Langused, tõusud ja vallatud kurvid - eks ole see meie oma Eesti Mulholland ju. Tähtsaimaks jääb aga ikka väljasõidul osaleja rahulolu. Seekord ühehäälselt 100%. Sest osalejaid oli 1...Teie huumorimeelest lugupidades korraldame varsti jälle Tartus (rahvarohke)ürituse.
See hea et ma kiilu ei tulnud vahele lööma.... Aga järgmine kord võiks mainida et oodatud on nii karvased kui ka sulelised... Sest see teema algupäraselt ikka eesmärgiga siia püstitatud ja eks see "DATE" on ühemõtteline... Aga Heikki eks ma järgmine kord võtan siis seda DATE-i kui hängimise ja jäätise söömise ning sõitmise märgi all Anna teada kui pagasiruum on sõidust taastunud ja jäätist sööma jälle lähed
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 396 korda
EQ69 kirjutas:... Anna teada kui pagasiruum on sõidust taastunud ja jäätist sööma jälle lähed
Äkki ta BI ja pärast seda "sõitu" sul kah nõuab pagasiruum "spapuhkust"
Aga asjast kah: teil seal lõunaosariikides ju oma sõiduteema täitsa olemas
EQ69 kirjutas:See hea et ma kiilu ei tulnud vahele lööma.... Aga järgmine kord võiks mainida et oodatud on nii karvased kui ka sulelised... Sest see teema algupäraselt ikka eesmärgiga siia püstitatud ja eks see "DATE" on ühemõtteline... Aga Heikki eks ma järgmine kord võtan siis seda DATE-i kui hängimise ja jäätise söömise ning sõitmise märgi all
Anna teada kui pagasiruum on sõidust taastunud ja jäätist sööma jälle lähed
Täiesti päri. DATE on ühemõtteline ja mina olen vales rubriigis . Kolin ära piirkondlikkuse. Igaljuhul tänud tähelepanu juhtimast.
arxxxy kirjutas:Ja katse number kaks on millal?
Aga kuidas tervis on, kas inimeseks tagasimoondumise valud seljataga? Sellega on selline oht, selle tagasi inimeseks saamisega, et kui ei ole päris lõplikult tagasi veel inimeseks saanud ja lased protsessil lihtsalt vabalt omasoodu lõpuni kulgeda, ei tunne ise ennast pärast enam ära. Täidsa teine inime kohe
Maaks kirjutas:EQ69 kirjutas:... Anna teada kui pagasiruum on sõidust taastunud ja jäätist sööma jälle lähed
Äkki ta BI ja pärast seda "sõitu" sul kah nõuab pagasiruum "spapuhkust"
![]()
Aga asjast kah: teil seal lõunaosariikides ju oma sõiduteema täitsa olemas
Pettumus Maaks. Tavaline vanamoeline hetero eelmisest sajandist, ei midagi eksootilist. Tänan veelkord rubriiki juhatamast!
Kui täna huviline oled lähme sööme jäätist siis ja sõidame mõned sajad km alla ning ajame Põhjapoolsed kadedaks
Et nagu ühekohalise postiarvuga tegelased ei tohigi mula ajada nagu meie, interneti-hero'd, seda teeme?
EQ69 kirjutas:Kui täna huviline oled lähme sööme jäätist siis
ja sõidame mõned sajad km alla ning ajame Põhjapoolsed kadedaks
Siriuse restoran Ringteel (mitte Võru-Aardla ristil)?
Kell 19.00?
arxxxy kirjutas:Ja katse number kaks on millal?
EQ69 kirjutas:19:00 täitsa ok... Kobin kohale... Punane Rott bulldog..
Kokku lepitud. Niisiis katse nr. 2, täna õhtul, 19.00. Sirius Ringteel. Sadagu või vihma! Kes kardab, tuleb kohale.
Kahte küll, aga kui tuleb neli, siis saab juba kaks paari. Kuus inimest- kolm paari. See on massdeitimine. Krt, ma deitisin eile üksinda. Kuidas seda nimetada
Pigem jätaks ma hetkel selle termini mõneks teiseks korraks. Saaks kokku, näeks näost näkku ja sõidaks niisama.
Kohapeal selgub kes kellega ja kes millega... Ma siiski ei soovita niisama erutada sest lõpptulemus on see et sõidetakse mõned sotid alla ja nauditakse sooja ilma omasuguste hulludega.Teeme nii et igaüks on kohringul oma kaherTtalise sõbraga.Nüüd teema lahendatud.
arxxxy kirjutas:Date hõlmab mu meelest siiski vaid kahte inimest
Ma ei tea, ma olen internetist näinud filme küll, kus "deidivad" kuni 10 inimest, vahetuste kaupa
arxxxy kirjutas:Need on natuke teistsugused filmid
Missugused teistsugused?
-
- Tsikkel: IZ,Jawa,GSXF,R1,XL1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 14 korda
Ma võtan siis reservkiivri kaasa ja tahaks sealt Siriuse juurest ühe alla 70 kilose kena neiu seljakotiks leida
Kiilukas kirjutas:Ma võtan siis reservkiivri kaasa ja tahaks sealt Siriuse juurest ühe alla 70 kilose kena neiu seljakotiks leida
Alla 7-aastaseid ei tohi ju sõidutada
Ühesõnaga äikest sähvib,tuul hulub ja kohe laksab vihma ka..... Et siis highway to hell!:D Ma tulen ikkak kohale
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.