Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Black
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Tänatud: 68 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Black »

Erko92 kirjutas:

Tere!
Sõitsin täna töölt koju (asun soomes) ja keerasin väiksemalt teelt suurele teele. Hakkasin kiirust koguma ja sain järgi ühele bmw-le. Ootasin paraja aja ära ja läksin mööda.
Peale möödasõitu hakkas tants pihta.
Sain kenasti mööda ja üpris kohe lendas see bmw must uuesti mööda ja pidurdas eriti hullusti mu ees hea,et ise ka pidama sain.Siis kiirendas uuesti mingi 100-ni.Õnneks sain aru,et tegemist mingi eriti haige inimesega ja edaspidi hoitsin suurt pikivahet.Kui ta oli aru saanud,et ma uuesti mööda ei sõida ja pikivahe suur on siis tõmbas hoo nii maha,et olin sunnitud mööda minema.Pärast seda kiirendas uuesti ja pani must lauluga mööda.
See oli siis nö viimane piisk.Sõitsin kõrvale näpp püsti ja minema.
Ei kujuta ette ka mis sellel inimesel viga võis olla:) Vb ei meeldinud eesti number või ei tea tõesti:D
Nüüd vähemasti tean,et leidub ikka selliseid lambaid keda ei oskaks unes ka näha :wack:

Selle peale oskaks küll soovitada vaid, et järgmisel möödasõidul vana hea varbaga tagatulesse ja kannaga peegel maha (ei poolda tegelikult tehnika lõhkumist, aga kinni ta, raibe, vaevalt peab, kui märku annad ja tee äärde tõmbad). Automeeste seas on kahjuks tõesti hulganisti neid, kes ei kujuta ette ka, kui palju paremini suvaline 600+ kuubikuline sporttsikkel ka enamikust väga sportlikest autodest kiirendab. Lõppkiirusest rääkimata. Tsikli seljast vaadatuna pole seal paraku absull mingit väljakutset. Üks asi, mille pärast ma olen mõõdasõidud pea alati täie rauaga teinud. Preventatiivne jõudemonstratsioon, mis välistab võimaliku edasise tõmblemise. Pole kordagi sabale proovitud astuda.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”