Duke või V-Strom või...?
-
Teema algataja - Postitusi: 69
- Tsikkel: HD Dyna 96ci | Iron 883
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Re: Duke või V-Strom või...?
efendi kirjutas:Dorsoduro, usun, et räägid selle hinna vast 8K peale poes ära küll...
Vot sedalaadi veidi "kastist väljas" ideid ootasingi. Vaatan, kas saan Dorsodurole proovisõidu. Paberil tundub küll perfektne. Olen seda ka Hispaanias tänaval näinud ja 'in real life' on ta tõsiselt ilus (last but not least).
Kuid Aprilia kohta olen kuulnud, et sel on kvaliteediprobleeme. Kellelgi kogemust uute Apriliatega?
hotsepp kirjutas:Üks alternatiiv. 800 kuupi, R4, 82Nm, linnas rohkem kui enam ning pakkidega probleemi matkates ka ei tohiks olla kui tervet elu(kaaslast) kaasa ei vea.
Miinuseks rehvide mõõdud mis väga head valikut suurema soonega rehvi osas ei paku. Kuid egas siis see ratas kruusale ei olegi tehtud.Raha maksab kah nii palju, et 8K jääb lisavarustuse jaoks üle, kohvrid, signa, kätesoojendused ja võib-olla kõrgem tuuleklaas matkamise puhuks.
http://www.mototehnika.ee/used/1772448
Kuigi igasugused nakedid on atraktiivse hinnaga, nad mind tegelt väga ei tõmba, sest tõesti mul oleks vaja midagi sellist, millega tõmbab suht tuimalt üle liiklussaarte või äärekivide. Loominguline lähenemine linnamaastikule on aidanud välja nii mõnestki ummikust.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.