mida arvate teie?
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Lubade olemasolu ei tee küll iseenesest kedagi paremaks liiklejaks, kuid lubade saamisele eelneb vastav ettevalmistus ja elementaarsete liikluseeskirjade õppimine, millest suur osa rolleristidest midagi kuulnud ei ole. Tuleb jälle meelde ühe tuttava naisterahva enesekindel veendumus, et "jalakäijad ei peagi liikluseeskirju tundma". Ju ülekäigurajal jalakäijatena liiklevad rolleristid arvavad sama. Olen samuti tähele pannud märkimisväärseid sarnasusi jalakäijate ja rolleristide käitumises liikluses - mõlemad kipuvad töllerdama üsna kaootiliselt üle kõnni- ja sõidutee, samas omades hämmastavat enesekindlust ja veendumust, et just neil on kogu aeg eesõigus. Kuna ma ei usu, et enamus neist on enesetapjalike kalduvustega, siis jääb üle vaid võimalus, et neil ei ole halli aimugi LE-st ja oma kohustustest liikluses. Seoses sellega soovitan mina ka tungivalt võtta vastu liiklusseaduse muudatus, mis teeb ka rollerid mootorsõidukiteks.
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.