Soome tsiklimehed
-
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Soome tsiklimehed
Ahoi,
saigi ikkagi siis ka käidud,nähtud ja kaasagi tehtud üks soomlastega sutsakas. Muidu äkki keegi ei usugi, et ma tsikliga Soomes käisin...
Ei teagi jah, kuidas täpselt siis see kamp mind ikkagi kuidagi märkamatult kaasa imes, sest läksin tõesti otse peale tööd ainult vaatama, mis rahvas ka siinpool sellisele üritusele koguneb. Nii ma siis seal lõpeks teksades rongi tuules kaasa hõljusin, toidukarbid seljakotis kolisemas jne...Ning kuna mul argielu pressis veidi peale, siis pidin pisut enne lõppu lahkuma, aga 280km tuli ikka ära. Kahjuks vist küll parimast osast jäin ilma, nagu nüüd loen?
No pole hullu, isenesest oli seegi täitsa lahe kulgemine, läbi põldude ja metsade looklevad kenad kurvilised teed, vaheldumas maaliliste vaadetega metsajärvedele jne.
Proovides sujuvamat sõidujoont hoida, jäi bensiinikulu ka täiesti talutavaks, miski 6,3 sajale keskmiseks lõpuks. Paar lauset soome keelt ja veidi gängissõidu praktikat ka lisaks siis...nüüd juba oskan kolonnis jalaga märku ka anda, kui rullsuusataja tee ääres vms
Ühesõnaga võiks teine kordki. Vast see kõhna ratas ja vähesed kogemused nüüd just minu kohta ei käinud, sest niimoodi gängis pole ennem tõesti sõitnud ja teed täitsa võõrad kah....aga vähemalt endale tundus küll, et püsisin kenasti soolikas ja väga lõõtsa ei teinud, kui paar möödasõitudest tingitud ajutist vahet välja arvata.
Eks ta jah, võibolla lihtsalt mul endal vähe keerulisem on oma 675 "nakediga" pusida, kui ülejäänud gäng nagu eile, ainult ZZRd ja GSXRd 1,2-1,4 vahemikus ning mingi ultramoodne BMW1000RR. Siiski, üks lahjem/kergem ratas oli ikka veel, miski MV Brutale F4...äkki oli 910? Muidugi võin eksida ka. No samas vähemalt lõppkiirusest küll kordagi puudu ei tulnud
Nüüd on ainult veel selline kiire küsimus, et mis-kus Motorestis see Bomber või värk koguneb...või kuhu suundub pigem siis juba

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.