Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

sinilind123
Postitusi: 1040
Liitunud: 08 Apr 2008, 21:45
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Asukoht: Tartu
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

Ise olen tartu autokoolis käinud. Ei oska küll nüüd väga kurta, et ei oleks liiklemist õpetatud. Võibolla platsi oleks võinud ühe korra veel sõita lisaks esimesele tunnile, aga pole häda. A1 tehtud 2008a, B 2009 ja A 2012. Kõik esimesel katsel, eelnevaid sõidukogemusi ülemäära palju polnud. Autokool oskas selgeks teha miskit ikka.

See eksamil norimine on mõne üksiku konkreetse arki eksamineerija teema. Minuga ka pahandas, et miks ma suunda näitasin 2 sekundit enne manöövrit, mitte 3. Et tema oli kohe meelega sekundeid lugema peas hakanud. Ja eriti imelik õiendamine oli raudtee peal. Läksin mina A-kat lubade eksamisõidul üle raudtee, kus tõkkepuu oli üleval asendis (tee vaba). Võtsin ikka hoo maha, vaatasin paremale-vasakule igaksjuhuks, et veenduda rongi puudumises. Tema õiendas, et mis ma vehin seal peaga, et selleks ju tõkkepuu ongi, et aega kokku hoida ja ei peaks vahtima igalepoole.

Muidu tartus see õpetamise ja eksami värk suhteliselt tiptop. Tuttavatest, kes ikka arki eksamit neljandal, viiendal või kuratteab, mitmendal korral sooritanud on, keegi pmst ei sõida nii vabalt mitmed aastad hiljem ka, et ma julgeksin silma looja lasta kõrvalistmel. (autost rääkides hetkel). Kõik pea igapäevasel roolis, aga ikka tunne, et mittemidagi pole sellest liikluse mõistmisest kahe kõrva vahele jäänud. Kõik liigutused kandilised, teistest liiklejatest arusaamine null, mõni vahetab käikugi veel nii, et vaatab käigukangi peale kirjutatud numbreid, et kangi õigesse mulku lükkaks ikka. :wack:

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”