Hälvik-autojuhid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded


nuka
Postitusi: 16
Liitunud: 22 Mai 2014, 15:34
Tsikkel: cb500

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas nuka »

Autokoolid ei õpeta tõesti suurt midagi.Mul üks tütar sai load vist 3-4 aastat tagasi ja käis ARK-i eksamit(sõidu) tegemas vist 3-4 korda(praegu on väga hea juht,ei karda tema kõrval ka silma kinni lasta),teine käib praegu autokoolis,aga ega olulist muutust pole olnud.Kui omal kodus kedagi,kes õpetaks pole,siis on raske heaks juhiks saada.
Samas need ARK-i hindajad on ka parajad kiusukotid,nende huvi on ilmselt see,mida rohkem kordi eksamil käiakse(raha).Ma arvan,et seal ei ole raske ka kogenud juhti mingite vigadega läbi kukutada.Kas või näiteks teemärgistuse,mida pole, jälgimine.
Omal oli ka kunagi juhus selline.Toimus see küll aastal 88,aga eks käekiri on neil ikka sama.Olin Moskavas sõjaväes autojuht ja sõitnud igasugu masinatega, ka haagisega,aga mul polnud Bkatti.Tol ajal sai seda ka ainult sõidueksamit tehes teha,kui C olemas oli.Läksin siis pirtale ARKI ja kukkusin esimesel tänavanurgal, ühesuunaliselt vasakpööret tehes läbi.Ma nimelt ei võtnud piisaval vasakust servast,sest seal oli suur auk asfaldis.Järgmine kord lasin sealt uhkelt läbi ja see teine vastuvõtja ütles,et august oleks võinud ka mööda sõita.Peale sadat meetrit,sellest ristist, ütles, et aitab küll,sa oskad sõita.
Imselt on need hullud vead seal kokkuvõttes ka suuresti tõlgendamise küsimus,aga kui vaadata meie liikluspilti,siis ilmselt on neid,kes ei ikka ei oska sõita,tõesti väga palju.

Kaldun hälvik-autojuhtide teemast oma tektstiga kõrvale; mõtteid autokooli õpetusest.
Ise tundsin peale lubade saamist, et oleks võinud koolis ka kruusa näha/proovida ja vihmaga üle raudtee sõitmine oli ka päris hirmutav.



Kasutaja avatar

pühak
Postitusi: 1811
Liitunud: 08 Okt 2012, 10:26
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Asukoht: Lääne-Virumaa
Tänanud: 217 korda
Tänatud: 88 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas pühak »

Zulu kirjutas:
Spoiler

Oli siin mõni aeg tagasi järgnev situatsioon:

Linnas sõidan, minu ees olev auto (vahe ca. 80m) reastub telgjoone kõrvale ja paneb sisse vasaku suuna, et pöörata vasakul oleva kaupluse ette ja parkida sinna. Samal ajal mina vaatan teed ja leian, et saan sellest autost paremalt mööduda, sest tee selles kohas päris lai ja saan ilma tolmutamata edasi liikuda. Vahetult enne eesoleva autoni jõudmist alustab eesolev auto paremale keeramist (vist ei näinud vaba kohta vasakul pool teed poe ees ja otsustas, et pargib siis teisele poole teed). Mina muidugi ju olin kohe seal kõrval, õnneks reageerisin kiiresti ja tõmbasin järsult paremale ja mahtusin ettekeeranud auto ja juba ühe seal parkinud auto vahelt sentimeetrite täpsusega läbi - ühesõnaga jõhker napikas. Tänasin ise õnne, et olin seekord autoga - tsikliga poleks seal kruusal selliseid trikke teinud.

Tekkis aga küsimus - kes oleks plekkide kokkusaamisel süüdi jäänud? Olen siin mõne isikuga arutanud ja arvamused on olnud erinevad. Ehk kellegil kogemusi või teadmisi sellisest asjast?

Mul täpselt selline avarii läbi elatud, kuskil 10-11.a. tagasi. Ainult niipalju erines, et teise auto juht ei näidanud mingit suunda. Nimelt võttis ees sõitnud auto kursi keset teed. Kuna seal oli just üks vasakule, hoovi pöörde võimalus, arvasin, et tõenäoliselt suundub sinna ja alustasin paremalt möödasõitu. Kui enamvähem täpselt kõrvuti olime, keeras teise auto juht järsku paremale, mulle külge. Pärast selgitas, et tema kavatsus oli ju ilmselge, ta tahtis tee paremas ääres olevasse väiksesse parklasse parkida, kus oli ainult 1 parkimiskohtade rida, teega risti. Arusaadav, et selliseks parempöördeks tuleb väike kaar teha, aga suunatuli oleks kõik selgitanud. Kuna vastaspool end süüdi ei tunnistanud, kutsusin politsei, kes vastaspoolele tema rikkumise selgitamise järel küsis, kas ma soovin menetluse alustamist või fikseerivad lihtsalt juhtunu. Menetluse puhul oleks teine trahvi saanud. Menetlust ma ei soovinud ja lahkusime "sõpradena". Teise osapoole kindlustus kompenseeris muidugi minu auto remondi täielikult.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

kopu
Postitusi: 293
Liitunud: 11 Mär 2005, 15:04
Tsikkel: KTM 250 EXC-F
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas kopu »

Mul proual oli just paar päeva tagasi täpselt samasugune juhus. Tema oli siis see mööduja ja vasakule pööraja muutis oma meelt. Vasakule pööraja jäi süüdi. Vigastused olid kenasti tagumise ukse peal.

Kasutaja avatar

sinilind123
Postitusi: 1039
Liitunud: 08 Apr 2008, 21:45
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Asukoht: Tartu
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

Ise olen tartu autokoolis käinud. Ei oska küll nüüd väga kurta, et ei oleks liiklemist õpetatud. Võibolla platsi oleks võinud ühe korra veel sõita lisaks esimesele tunnile, aga pole häda. A1 tehtud 2008a, B 2009 ja A 2012. Kõik esimesel katsel, eelnevaid sõidukogemusi ülemäära palju polnud. Autokool oskas selgeks teha miskit ikka.

See eksamil norimine on mõne üksiku konkreetse arki eksamineerija teema. Minuga ka pahandas, et miks ma suunda näitasin 2 sekundit enne manöövrit, mitte 3. Et tema oli kohe meelega sekundeid lugema peas hakanud. Ja eriti imelik õiendamine oli raudtee peal. Läksin mina A-kat lubade eksamisõidul üle raudtee, kus tõkkepuu oli üleval asendis (tee vaba). Võtsin ikka hoo maha, vaatasin paremale-vasakule igaksjuhuks, et veenduda rongi puudumises. Tema õiendas, et mis ma vehin seal peaga, et selleks ju tõkkepuu ongi, et aega kokku hoida ja ei peaks vahtima igalepoole.

Muidu tartus see õpetamise ja eksami värk suhteliselt tiptop. Tuttavatest, kes ikka arki eksamit neljandal, viiendal või kuratteab, mitmendal korral sooritanud on, keegi pmst ei sõida nii vabalt mitmed aastad hiljem ka, et ma julgeksin silma looja lasta kõrvalistmel. (autost rääkides hetkel). Kõik pea igapäevasel roolis, aga ikka tunne, et mittemidagi pole sellest liikluse mõistmisest kahe kõrva vahele jäänud. Kõik liigutused kandilised, teistest liiklejatest arusaamine null, mõni vahetab käikugi veel nii, et vaatab käigukangi peale kirjutatud numbreid, et kangi õigesse mulku lükkaks ikka. :wack:

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
Kasutaja avatar

Black
Postitusi: 1135
Liitunud: 06 Juun 2004, 18:15
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 68 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Black »

badandevil kirjutas:

Tartust natuke Jõgeva poole arvas mingi mahtuniversaal-bemm

Bemmil põle ühtki mahtuniversaali. Lihtsalt väike nokk-nokk korrektsuse huvides. Tehnikafoorum ju.

badandevil kirjutas:

Minu kiirus oli enne autoni jõudmist umbes 100, selle bemmi ees olid teised autod. Need kadusid eest ära kuna bemm lasi kiirusel 80-ni langeda. Lihtsalt langeda, enne sõitis kiiremini.
Siis kui ma lõpuks mööda sain ja jälle 100-ga sõitsin, siis see bemm tuhises must mööda ja pidurdas... ja siis kadus jälle möödasõite tehes minema.
Nagu... mida ma valesti tegin või kuidas ma ette jäin?

Võibolla nägi, et naisterahvas ja otsis suhtluse alustamiseks kontakti? ;)


Tarts
Postitusi: 1519
Liitunud: 29 Okt 2003, 20:27
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Black kirjutas:

Bemmil põle ühtki mahtuniversaali. Lihtsalt väike nokk-nokk korrektsuse huvides. Tehnikafoorum ju.

Nokk-nokk jätkamiseks: http://tallinn.unitedmotors.ee/node/55237 ja http://europe.autonews.com/article/2014 ... -fwd-model
Tundub, et ikka on küll :)

Kasutaja avatar

Black
Postitusi: 1135
Liitunud: 06 Juun 2004, 18:15
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 68 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Black »

Vahi, tuleb teoreetilises mõttes viga tunnistada. Aga no vaevalt see auto seal hälviku istumise all oli.

Kasutaja avatar

z1000
Postitusi: 305
Liitunud: 16 Okt 2009, 23:46
Asukoht: Tallinn

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas z1000 »

teoreetilises? :D

.
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Postitusi: 6614
Liitunud: 09 Mai 2006, 12:08
Tsikkel: VT1300CX
Asukoht: Head mõtted
Tänanud: 649 korda
Tänatud: 400 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas yeekim »

z1000 kirjutas:

teoreetilises? :D

Bemmi-panni arvate on see mahtuniversaal, muidu aga tavaline junn!
Mahtuniversaal on ikka Grand Voyager, Carnival/Sedona, Sienna jmt.

Lihtsalt nokk-nokk

Saadetud kettaga lauatelefonist!

Kasutaja avatar

Black
Postitusi: 1135
Liitunud: 06 Juun 2004, 18:15
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 68 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Black »

Hälvik-bemm, jah. Esiveoline kah veel... Aga pole vist antud foorumi jututeema otseselt enam.

Kasutaja avatar

indumen
Postitusi: 1061
Liitunud: 01 Apr 2008, 09:23
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Asukoht: Tallinn / Imavere
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 41 korda
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas indumen »

nokk-nokk arki arvates on mu värske neljarattaline sõber honda accord tourer ka järsku mahtuniversaal.
kui küsisin et miks nii hakati mingite sertifikaatidega vehkima, et mjah isegi chevy spark vm selline pisike junn võib ka mahtuniversaalina kirja minna tehnilisse passi kui keegi asjapulk kuskil on nii heaks arvanud.

normaalse inimesena ütleks ka et "maht" algab 7 istumiskohast jne, aga vot uued tuuled siin maailmas :bsmile:

lähen nüüd ka hälvikuid otsima esimest korda see aasta kahel rattal (häbi häbi) :wack:

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244

jaanisp
Postitusi: 117
Liitunud: 25 Apr 2007, 16:31
Tsikkel: Z
Asukoht: Tartu

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas jaanisp »

yeekim kirjutas:
z1000 kirjutas:

teoreetilises? :D

Bemmi-panni arvate on see mahtuniversaal, muidu aga tavaline junn!
Mahtuniversaal on ikka Grand Voyager, Carnival/Sedona, Sienna jmt.

Lihtsalt nokk-nokk

Aga sõidab see kõigist mitu korda paremini..

nokknokknokk.


onusnooker
Postitusi: 293
Liitunud: 25 Jaan 2006, 21:10
Tsikkel: Honda Shadow American Edition

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas onusnooker »

Täna ma vestlesin ühe autojuhiga kes ise motikaga ei sõida. Millegi pärast teda häirisid mööda sõitvad mootorrattad, eriti ridade vahelt siis. Ütlesin, et nii on ju OK ja idee poolest lubatud, küsisin miks mitte, kas siis on parem kui seisame kõik samas järjekorras? Vähemalt üks autojuht edaspidi on teise suhtumisega meisse ratturitesse... lubas asjale teise pilguga vaadata, aru oli saada, et vestlusteemast oli abi.

:bsmile:

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Postitusi: 6614
Liitunud: 09 Mai 2006, 12:08
Tsikkel: VT1300CX
Asukoht: Head mõtted
Tänanud: 649 korda
Tänatud: 400 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas yeekim »

jaanisp kirjutas:
yeekim kirjutas:
z1000 kirjutas:

teoreetilises? :D

Bemmi-panni arvate on see mahtuniversaal, muidu aga tavaline junn!
Mahtuniversaal on ikka Grand Voyager, Carnival/Sedona, Sienna jmt.

Lihtsalt nokk-nokk

Aga sõidab see kõigist mitu korda paremini..

nokknokknokk.

Nokk-nokk :!:

Kui valida Bemmi- junni või KIA vahel, võtan KIA!
Saan mugavust ja töökindlust , vähemalt.

See suht OT juba......
Aga ega hälviklus automarki küsi (crash)

Saadetud kettaga lauatelefonist!

Kasutaja avatar

Black
Postitusi: 1135
Liitunud: 06 Juun 2004, 18:15
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 68 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Black »

Jah, nii ongi. Kes ise tsikliga kunagi sõitnud pole, vaatab neid sama pilguga nagu normaalne inimene trepikäsipuudel sõitvaid rulavendi ("no t*** te siin kõõlute ja kakerdate?!?"). Need ju säästavad ka tegelikult kasulikku käimispinda.

Kasutaja avatar

Pontus
Postitusi: 1423
Liitunud: 04 Nov 2007, 22:08
Tsikkel: V4
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 7 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Pontus »

yeekim kirjutas:

Kui valida Bemmi- junni või KIA vahel, võtan KIA!
Saan mugavust ja töökindlust , vähemalt.

(lol) (lol) (lol) (lol)
Ajad surnud kah kirstust välja oma paha jutuga...
Kui euro või rootsi krooni vahel valida siis ma võtan kah alati rootsi krooni.

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...

joel
Postitusi: 1799
Liitunud: 06 Apr 2005, 18:52
Asukoht: Tartu
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 110 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas joel »

Zulu kirjutas:

Linnas sõidan, minu ees olev auto (vahe ca. 80m) reastub telgjoone kõrvale ja paneb sisse vasaku suuna, et pöörata vasakul oleva kaupluse ette ja parkida sinna. Samal ajal mina vaatan teed ja leian, et saan sellest autost paremalt mööduda, sest tee selles kohas päris lai ja saan ilma tolmutamata edasi liikuda. Vahetult enne eesoleva autoni jõudmist alustab eesolev auto paremale keeramist (vist ei näinud vaba kohta vasakul pool teed poe ees ja otsustas, et pargib siis teisele poole teed).

Analoogne situatsioon, ainult veelgi räigemas vormis (tahtlik ettekeeramine maanteekiirustel) on kümmekond aastat tagasi endalgi läbi elatud auto kõrvalistmel. Nimelt maanteel pööras üks katki sõidetud sabaga Žiguli kõrvalteelt välja ja asus meie auto ees sõitma. Järgmise kõrvalteeni jõudes pani vasaku suuna sisse, võttis telgjoone lähedusse ja aeglustas. Kui meie hakkasime paremalt mööda minema, siis vajus paremale meile ette ja pidurdas, ise pingsalt peeglist meid jälgides ja vasak suund endiselt vilkumas. Kõva pidurduse ja kummivile saatel saime siiski napilt vasakult mööda põigata. Aga täiesti ilmne oli, et vana tahtis lihtsalt meie kulul oma auto tagaotsa remonti saada.

Joel

kalleu
Postitusi: 481
Liitunud: 13 Juul 2011, 00:59
Tsikkel: on
Tänanud: 60 korda
Tänatud: 75 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas kalleu »

Vahelduseks natuke kiitust. Reedel õhtul Tallinn-Tartu maanteel ja Tallinna ümber ringteel oli eriti viisakas seltskond. Iga teine auto tegi peeglis tsiklit nähes möödasõiduks ruumi. Eriti mõnus oli Jüri ja Keila vahel, kus on teeremont, suhteliselt kitsas ja praktilist katkematu pikk autode kolonn. 3 autot 4-st sh ka rekkad võtsid paremale (w) Täiesti müstika.
Võib-olla on Tallinna autojuhid asunud bikeri foorumit lugema ja kuulnud hala palava päikese ja ummikus seismise teemadel :ner:

Kasutaja avatar

sinilind123
Postitusi: 1039
Liitunud: 08 Apr 2008, 21:45
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Asukoht: Tartu
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

pets&kats kirjutas:

Vahelduseks natuke kiitust. Reedel õhtul Tallinn-Tartu maanteel ja Tallinna ümber ringteel oli eriti viisakas seltskond. Iga teine auto tegi peeglis tsiklit nähes möödasõiduks ruumi. Eriti mõnus oli Jüri ja Keila vahel, kus on teeremont, suhteliselt kitsas ja praktilist katkematu pikk autode kolonn. 3 autot 4-st sh ka rekkad võtsid paremale (w) Täiesti müstika.
Võib-olla on Tallinna autojuhid asunud bikeri foorumit lugema ja kuulnud hala palava päikese ja ummikus seismise teemadel :ner:

Olen märganud, et tln-trtu maantee on ainuke meie riigis, kus tsiklitele igast asendist ruumi tehakse.

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
Kasutaja avatar

Rain
Postitusi: 214
Liitunud: 29 Juul 2013, 11:57
Tsikkel: CBR600F '14
Asukoht: Vändra(Pärnumaa)
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Rain »

Reedel Tartust Viljandi poole liikudes sõitis eesolev auto suht tee telgjoone peal, et ma jumala eest temast mööda ei hakkaks minema ning kuna pidevalt tuli autosid vastu siis ei hakanud ka mööda pressima. No ja kui ta lõpuks otsustas oma klaase pesema hakata(mitu korda järjest lasi suht pikalt) siis ei jätnud enam muud võimalust, kusjuures hoidsin ka täiesti normaalset pikivahet aga tema need klaasi pesurid lasid küll sellise suure kaarega üle auto, et enamuse vedelikku sain vist mina endale.

Olla poisslaps on soo küsimus, olla mees on vanuse küsimus, olla härrasmees on valiku küsimus. Olla jobu - pole mingi küsimus!

andu
Postitusi: 316
Liitunud: 11 Juun 2014, 10:05
Tsikkel: sv1000, fjr1300p
Asukoht: tallinn-riia-tartu-põlva
Tänanud: 93 korda
Tänatud: 44 korda
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas andu »

kui see auto oli hõbedane e39 siis see olin mina :oops: intensiiv pesuga laseb 3x järjest, esiklaasi tõmbas sitikaid täis enne silda, klaasipesurid said alles reguleeritud ja lasevad päris täpselt klaasile :roll: mingit bikerit nägin küll seljataga kuid pea oli liiga väsinud poolast tulekuga ning lükkasin rahus püsika 100 peale et saaksid rahus mööduda sulle sobival ajal. vabandust ja ära pikka viha pea :bsmile: 8)

dare to dream…
eksarmukesed: thunderace - er6n - k1200rs - gsxf600 - fjr1300(gen2) - r6 - fz6 - dr650 - vtr1000 - f650gs - vfr800 - fjr1300(gen1) - fzs600 - fjr1300p(gen1)- ducu scrambler, f650gs Dakar, rs125
hetkel südant soojendamas: sv1000, fjr1300p(gen3)

Kasutaja avatar

Rain
Postitusi: 214
Liitunud: 29 Juul 2013, 11:57
Tsikkel: CBR600F '14
Asukoht: Vändra(Pärnumaa)
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Rain »

Ära pabista ei olnud sina, mingi mahtuniversaal oli. Kia Carnival kui õigesti mäletan.

Olla poisslaps on soo küsimus, olla mees on vanuse küsimus, olla härrasmees on valiku küsimus. Olla jobu - pole mingi küsimus!

Teema algataja
Tuono

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Tuono »

rain5891 kirjutas:

Reedel Tartust Viljandi poole liikudes sõitis eesolev auto suht tee telgjoone peal, et ma jumala eest temast mööda ei hakkaks minema ning kuna pidevalt tuli autosid vastu siis ei hakanud ka mööda pressima. No ja kui ta lõpuks otsustas oma klaase pesema hakata(mitu korda järjest lasi suht pikalt) siis ei jätnud enam muud võimalust, kusjuures hoidsin ka täiesti normaalset pikivahet aga tema need klaasi pesurid lasid küll sellise suure kaarega üle auto, et enamuse vedelikku sain vist mina endale.

Jawaga olid, et mööda ei saanud, see võtab kõigest 1,5s. ja oled möödas :ner:

Kasutaja avatar

Rain
Postitusi: 214
Liitunud: 29 Juul 2013, 11:57
Tsikkel: CBR600F '14
Asukoht: Vändra(Pärnumaa)
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Rain »

Praegu ei taha väga palju kiirust ületada, sest eelneva rikkumise tõttu juuni lõpus, väänataks kohe täie rauaga.

Olla poisslaps on soo küsimus, olla mees on vanuse küsimus, olla härrasmees on valiku küsimus. Olla jobu - pole mingi küsimus!

Erko
Postitusi: 84
Liitunud: 03 Mai 2014, 21:05
Tsikkel: Honda CBR F3;Iz Planeta4
Asukoht: Tartumaa

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Erko »

Tere!
Sõitsin täna töölt koju (asun soomes) ja keerasin väiksemalt teelt suurele teele. Hakkasin kiirust koguma ja sain järgi ühele bmw-le. Ootasin paraja aja ära ja läksin mööda.
Peale möödasõitu hakkas tants pihta.
Sain kenasti mööda ja üpris kohe lendas see bmw must uuesti mööda ja pidurdas eriti hullusti mu ees hea,et ise ka pidama sain.Siis kiirendas uuesti mingi 100-ni.Õnneks sain aru,et tegemist mingi eriti haige inimesega ja edaspidi hoitsin suurt pikivahet.Kui ta oli aru saanud,et ma uuesti mööda ei sõida ja pikivahe suur on siis tõmbas hoo nii maha,et olin sunnitud mööda minema.Pärast seda kiirendas uuesti ja pani must lauluga mööda.
See oli siis nö viimane piisk.Sõitsin kõrvale näpp püsti ja minema.
Ei kujuta ette ka mis sellel inimesel viga võis olla:) Vb ei meeldinud eesti number või ei tea tõesti:D
Nüüd vähemasti tean,et leidub ikka selliseid lambaid keda ei oskaks unes ka näha :wack:

Kasutaja avatar

daub
Postitusi: 709
Liitunud: 17 Jaan 2010, 00:58
Tsikkel: F6C 1500
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 31 korda
Tänatud: 33 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas daub »

Eila Riisipere viaduktil tuli vastu üks geenius, kellel oli vaja mitmest autost möödasõitu teha, sellest hoolimata, et ma vastu sõitsin. Varu jäi ca 20cm. Püüdsin esialgu sellist asja unustada, kuna ega viha pidamine tervisele kasuks ei tule. Aga... täna Tallinna poole tagasi sõites nägin veel üht sellist kangelast, kes pimedas kurvis mitmest masinast mööda pressis. Vastu tulnud auto pidi kaugele teepeenrale kolima, kokkupõrke vältimiseks.

Kui sa tahad igal juhul kruusa vältida, siis leiab kruus su üles.
Pilt
Kasutaja avatar

426f
Postitusi: 1572
Liitunud: 27 Jaan 2011, 03:27
Tsikkel: aprilia rs50 MHR
Asukoht: paide

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas 426f »

See on tallinn tartu maanteel täiesti tavaline rekka juhtide käitumine

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

Kägu
Postitusi: 332
Liitunud: 28 Aug 2012, 12:45

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Kägu »

Nagu teada, on rekka kiirus piiratud. Ja kui sa sõidad tal ees 3-5kmh aeglasemalt siis mis sa arvad kaua möödasõit aega võtab?
Nüüd tuleb ilge möla et see mõni kmh ei loe midagi.... aga kui sul on minna 5k km 1 ots ja sama palju tagasi? Selliseid rongijuhte on terve ilm täis, häbi peaks teil olema.

Kasutaja avatar

Margusxx
Mode
Postitusi: 902
Liitunud: 23 Veebr 2004, 12:28
Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
Asukoht: Rootsi
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 34 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Margusxx »

Samas saab rekkajuht ka vajadusel 3-5 kmh vaiksemalt lasta. 5k km peale teeks suure ajakaotuse, aga enamasti keegi ei kulge sul 5k km jalus.

Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...
Kasutaja avatar

pahadeplaneet
Postitusi: 432
Liitunud: 25 Juun 2006, 22:56
Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
Asukoht: Raja 31, Tartu 50417, Tartumaa, Eesti
Tänatud: 1 kord

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas pahadeplaneet »

Tere pehmobikerid.
Kui ma sõidan oma rolleriga,siis on kõik autojuhid hälvikud.
Ilmselt see aspekt ei panegi mind foorumis inisema kui lollid kõik teised on,nahui sa inised sõida järgi anna lõuga või sõida edasi ja ära mölise.

1%bad ass REAL BIKER never dies!
www.facebook.com/realbikerid
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”