Hälvik-autojuhid
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Re: Hälvik-autojuhid
Zulu kirjutas:Spoiler
Oli siin mõni aeg tagasi järgnev situatsioon:
Linnas sõidan, minu ees olev auto (vahe ca. 80m) reastub telgjoone kõrvale ja paneb sisse vasaku suuna, et pöörata vasakul oleva kaupluse ette ja parkida sinna. Samal ajal mina vaatan teed ja leian, et saan sellest autost paremalt mööduda, sest tee selles kohas päris lai ja saan ilma tolmutamata edasi liikuda. Vahetult enne eesoleva autoni jõudmist alustab eesolev auto paremale keeramist (vist ei näinud vaba kohta vasakul pool teed poe ees ja otsustas, et pargib siis teisele poole teed). Mina muidugi ju olin kohe seal kõrval, õnneks reageerisin kiiresti ja tõmbasin järsult paremale ja mahtusin ettekeeranud auto ja juba ühe seal parkinud auto vahelt sentimeetrite täpsusega läbi - ühesõnaga jõhker napikas. Tänasin ise õnne, et olin seekord autoga - tsikliga poleks seal kruusal selliseid trikke teinud.
Tekkis aga küsimus - kes oleks plekkide kokkusaamisel süüdi jäänud? Olen siin mõne isikuga arutanud ja arvamused on olnud erinevad. Ehk kellegil kogemusi või teadmisi sellisest asjast?
Mul täpselt selline avarii läbi elatud, kuskil 10-11.a. tagasi. Ainult niipalju erines, et teise auto juht ei näidanud mingit suunda. Nimelt võttis ees sõitnud auto kursi keset teed. Kuna seal oli just üks vasakule, hoovi pöörde võimalus, arvasin, et tõenäoliselt suundub sinna ja alustasin paremalt möödasõitu. Kui enamvähem täpselt kõrvuti olime, keeras teise auto juht järsku paremale, mulle külge. Pärast selgitas, et tema kavatsus oli ju ilmselge, ta tahtis tee paremas ääres olevasse väiksesse parklasse parkida, kus oli ainult 1 parkimiskohtade rida, teega risti. Arusaadav, et selliseks parempöördeks tuleb väike kaar teha, aga suunatuli oleks kõik selgitanud. Kuna vastaspool end süüdi ei tunnistanud, kutsusin politsei, kes vastaspoolele tema rikkumise selgitamise järel küsis, kas ma soovin menetluse alustamist või fikseerivad lihtsalt juhtunu. Menetluse puhul oleks teine trahvi saanud. Menetlust ma ei soovinud ja lahkusime "sõpradena". Teise osapoole kindlustus kompenseeris muidugi minu auto remondi täielikult.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.