TraX vs touratech kohvrid
Moderaator: Moded
Re: TraX vs touratech kohvrid
Piipz kirjutas:Uutel Traxidel on ka tihendisüsteem paremaks tehtud ning kohvrid on ka seest värvitud (enne oli puhas alu, kippus riideid määrima).
See seest värvitud teema on ainult mustal s.t. ka väljast värvitud kohvril. Hõbedane on ikka nii seest kui väljast puhas alu.
Black cases have powdercoated interior - no more aluminum oxide smudging on your stuff!
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Okei, seda ma ei teadnud
Samas, kui mul hõbedased olid, siis ma ise värvisin nad kohe seest ära ka..
Nu Mina olen kaks Kuud Nomada kohvitega ringi sõitnud. Kuna Mul on ühel pool summuti ja teisel pole, siis suuresti sai valik tehtud summuti süvendiga kohvri pärast. St sama kubatuuri juures pea 15cm kitsam.
Mõned kiiksud siiski on, aga eks am kirjutan ja joonistan, kui jõuan nii kaugele.
Nüüd on aga üle paar BMW plastist kohvreid, üks Hepco pealne kohver ja mingi Heldi GPS-u pesaga paagikott.
-
Teema algataja - Postitusi: 676
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
ullivilli kirjutas:Nu Mina olen kaks Kuud Nomada kohvitega ringi sõitnud. Kuna Mul on ühel pool summuti ja teisel pole, siis suuresti sai valik tehtud summuti süvendiga kohvri pärast. St sama kubatuuri juures pea 15cm kitsam.
Mõned kiiksud siiski on, aga eks am kirjutan ja joonistan, kui jõuan nii kaugele.Nüüd on aga üle paar BMW plastist kohvreid, üks Hepco pealne kohver ja mingi Heldi GPS-u pesaga paagikott.
Kus sa need kohvrid ostsid ja millised nad täpsemalt on?
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Raki kirjutas:ullivilli kirjutas:Nu Mina olen kaks Kuud Nomada kohvitega ringi sõitnud. Kuna Mul on ühel pool summuti ja teisel pole, siis suuresti sai valik tehtud summuti süvendiga kohvri pärast. St sama kubatuuri juures pea 15cm kitsam.
Mõned kiiksud siiski on, aga eks am kirjutan ja joonistan, kui jõuan nii kaugele.Nüüd on aga üle paar BMW plastist kohvreid, üks Hepco pealne kohver ja mingi Heldi GPS-u pesaga paagikott.
Kus sa need kohvrid ostsid ja millised nad täpsemalt on?
Ma võin öelda, millised need on: http://holan.pl/en/
Ostu kohalt ehk ullivilli vastab täpsemini.
Ma arvan, et kõige lihsam oleks Tallinnas ühendust võtta ja oma silmaga Kaeda.
Istuvad hästi aga mul on kinnitused natukene hakanud logisema. - Samas on ära käidud ka kohtades ja koormaga, mida pole ette nähtud.
Ühtteist muudatusi teeeksin.
Kohvrid ise on korraliku kvaliteediga ja seni täiesti veekindlad juba tehasest. Istuvad tihedalt ja on lihtne paigaldada.
Pealmise kohvri võtsin vaid liiga laia, mille tõttu pidin pakiraami alust 2" tõstma, et küljekad lahti käiksid.
Mis puudutab hinda. Väga vahet ei ole.
Trax-i kohvirtelt ja Hepcolt saab piisavalt alla, et vahe number tuleb üsna sama.
Nomada sarnaneb pigem Touratechiga (nad vist tootsin ennem touratechile) ja peamine eelis on summuti süvend kohvritel, mis lubab saada kohvrid tihedamalt ratta ümber, vähendades üldist leiust. (väga suur pluss minu silmis so teistega võrreldes 10-20cm)
Sain mingi Diili ka NOMADA kohvrite osas, seega saan pakkuda odavama hinnaga, kui neil veebis on.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.