Bikeri Date!
Moderaator: Moded
Re: Bikeri Date!
arxxxy kirjutas:Iga mehe sees on natuke mölakat ja tolgust
Eks vähemalt kord elus on ka nunn ja munk end rahuldanud...
-
- Tsikkel: yamaha 1600
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 3 korda
Kas on kedagi kes tahaks saaremaale koos sõita?Reedel mototoobrile.....ei ole oluline lõunasele praamile jõuda,vaid lihtsalt rahulikult cruisida!
Maruliis kirjutas:arxxxy kirjutas:Iga mehe sees on natuke mölakat ja tolgust
Eks vähemalt kord elus on ka nunn ja munk end rahuldanud...
tabavalt öeldud. Ärge unustage inimesi kiita. Edit.
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
arxxxy kirjutas:Iga mehe sees on natuke mölakat ja tolgust
Umbes sama vinge tsitaat nagu näiteks - kõik naised on litsid, kõik mehed on sead jms. lasnamäe Marfa frustatsiooni killud.
Aga Marfal on muidugi õigus, sest ega ta peale turuvärava seltskonna ja eediku kedagi muud tea ja mis kõige lahedam ... ei tahagi kunagi teada
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänatud: 34 korda
Tsitaadis pole kirjas ju, et koik mehed on tolgused. Ma arvan, et arxxxyl õigus, kõigis meis on mingid küljed mida me tavaliselt ei näita esile. Inimloomus on nii keerukas masin, et mitte keegi ei saa väita ennast olevat selline ja selline. Samas kui õigel hetkel peale satud, siis võid inimest iseloomustada kuidas iganes, kõik variandid on õiged ja valed samaaegselt. Paradoks
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Definitsiooni küsimus. Arusaam, mis on mölaklus, litslus, tolklus erineb indiviiditi. Seega sõltub, kelle või kellede seisukohalt vaadata. Sama hästi võib öelda, et üheski naises pole litsi ega mehes siga, ükski mees pole tolgus ega mölakas jne.
Jään oma Marfa frustatsiooni juurde, aga sõnastan vana spetsialisti inimloomuste alal natuke ümber.
Igas naises on natuke litsi ja iga mees on natuke siga.
Vahet eriti pole.
Vähe läägeks ei jähe juba igale Maruliisi fraasile takka kiita? Kaugelt juba moosimise lõhn asjal juures.
krõps kirjutas:tabavalt öeldud. Ärge unustage inimesi kiita. Edit.
samamoodi nagu igas mehes on litsi ja naise siga. nõustun täielikult. töde on alati kusagil seal vahepeal.
mella kirjutas:Vähe läägeks ei jähe juba igale Maruliisi fraasile takka kiita? Kaugelt juba moosimise lõhn asjal juures.
krõps kirjutas:tabavalt öeldud. Ärge unustage inimesi kiita. Edit.
õige tähelepanek mella. tänan sind. üritan tulevikus vähem fraasidele takka kiita.
-
- Tsikkel: Honda CBR600F
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Margusxx kirjutas:Tsitaadis pole kirjas ju, et koik mehed on tolgused. Ma arvan, et arxxxyl õigus, kõigis meis on mingid küljed mida me tavaliselt ei näita esile. Inimloomus on nii keerukas masin, et mitte keegi ei saa väita ennast olevat selline ja selline. Samas kui õigel hetkel peale satud, siis võid inimest iseloomustada kuidas iganes, kõik variandid on õiged ja valed samaaegselt. Paradoks
Just
Ma ikka pidasin neid silmas kes ongi mölakad ja tolgused... Selliseid kelles vb veidi on midagi head peidus, aga jumal teab millal viimati seda keegi nägi. See et igayhest koike leida voib... Minus on ka kindlasti natuke geeniust ja natuke idiooti aga oluline on kumba rohkem :-D :-D
Kröps: ma tänan. Aga mis su eesmärk on? Ma saaks kohe öelda kas vaeva väärt või ei. Kuna energia on kallis. Siis ma ei tahaks et keegi seda nyyd minu peale tyhja raiskaks :-D :-D :-D
Energiat tulebki ära anda kui endal vaja ei lähe. Energiavoog aitab suurendada inimese energiamahtuvust. See on nagu treening. Annad ära. Ammutad juurde jne.
Maruliis kirjutas:Ma ikka pidasin neid silmas kes ongi mölakad ja tolgused... Selliseid kelles vb veidi on midagi head peidus, aga jumal teab millal viimati seda keegi nägi. See et igayhest koike leida voib... Minus on ka kindlasti natuke geeniust ja natuke idiooti
aga oluline on kumba rohkem :-D :-D
Kröps: ma tänan. Aga mis su eesmärk on? Ma saaks kohe öelda kas vaeva väärt või ei. Kuna energia on kallis. Siis ma ei tahaks et keegi seda nyyd minu peale tyhja raiskaks :-D :-D :-D
mu eesmärk on kunagi sind oma VTX-i punasel porilaual sõidutada, olukorras kus su triumph porbonnis on peaks sulle ju sobima. Kindlasti ei lähe mu energia raisku. alati sünnib millestki midagi head. alati on meil elult midagi õppida. dont worry. be happy.
Burn7 kirjutas:Energiat tulebki ära anda kui endal vaja ei lähe. Energiavoog aitab suurendada inimese energiamahtuvust. See on nagu treening. Annad ära. Ammutad juurde jne.
jätkuks.energia ei teki ega kao vaid muundub ühest liigist teise.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 196 korda
- Tänatud: 408 korda
Moded, kõikse tagumine aeg on Maruliisile enda teema teha!! Teda on juba kõik kohad täis ja "asjast" ei ole enam mingit juttu vaid lahatakse inimloomust
Maaks kirjutas:Moded, kõikse tagumine aeg on Maruliisile enda teema teha!! Teda on juba kõik kohad täis ja "asjast" ei ole enam mingit juttu vaid lahatakse inimloomust
mis juttu sa siis date foorumist siis ootad. koht kus naised ja mehed saavad rääkida elulistest asjadest. usun et ka kõige pikema habemega rokilembene anarhia poeg on sügaval sisimas romantik ja kuulab spice girlsi. me kõik kuulame spice girlsi.
-
- Toetajaliige
krõps kirjutas:... me kõik kuulame spice girlsi.
Räägi ainult enda eest, ma kuulan endiselt sõnajalgu ja 2QS-i (valetan, tegelikult Smilers ja Shanon)
Kui te kogu nn. mesijutu siin foorumis välja käite, siis päris deidil (kui see teil üldse kunagi kätte peaks jõudma) istute suu vett täis
Miks minu teema? Ja kus ma igal pool siin foorumis olen. Krõpsule voiks siis oma teema teha ja siin teisigi kes palju enam igalpool ja alati sona votavad... :-\ kas peaks jatma vastatamata? Ma juba varem ootasin et kes varsti sona votab :-):-)
Selle voib kyll prygikasti saata aga ma ei tahtnud privas seda maaksilt kysida :-D
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
Maaks kirjutas:krõps kirjutas:... me kõik kuulame spice girlsi.
Räägi ainult enda eest, ma kuulan endiselt sõnajalgu ja 2QS-i
(valetan, tegelikult Smilers ja Shanon)
Kui te kogu nn. mesijutu siin foorumis välja käite, siis päris deidil (kui see teil üldse kunagi kätte peaks jõudma) istute suu vett täis
siis on suu midagi muud täis
-
- Toetajaliige
Säga kirjutas:Maaks kirjutas:krõps kirjutas:... me kõik kuulame spice girlsi.
Räägi ainult enda eest, ma kuulan endiselt sõnajalgu ja 2QS-i
(valetan, tegelikult Smilers ja Shanon)
Kui te kogu nn. mesijutu siin foorumis välja käite, siis päris deidil (kui see teil üldse kunagi kätte peaks jõudma) istute suu vett täissiis on suu midagi muud täis
Räägi ainult enda eest, mina esimesel korral suhu ei võta
Kui esimesel korral suulist eksamit ära ei tee, oled läbi kukkunud ja teist korda ei tulegi
Jutust aru saada kellel on kontoris kliima ja kes on päiksepiste saanud. Nõudke ikka ülemustelt inimlikke töötingimusi muidu maksab vanaduses kätte
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänatud: 34 korda
Hurt kirjutas:Jutust aru saada kellel on kontoris kliima ja kes on päiksepiste saanud. Nõudke ikka ülemustelt inimlikke töötingimusi muidu maksab vanaduses kätte
Mõtlesin just sama asja, kuum ilm ajab inimesed segadusse. Kui kliimaseadet kontoris pole, aitab ka jahe dush.
Burn7 kirjutas:Energiat tulebki ära anda kui endal vaja ei lähe. Energiavoog aitab suurendada inimese energiamahtuvust. See on nagu treening. Annad ära. Ammutad juurde jne.
Aga igaühele ka pole mõtet anda ju
Aga mul on õlledeit!! nänännää... ma loodan, mitte palju siin mölisema kukkuda
Mingi tsiklimees ehmatas nii ära minust, et jättis õlled värava taha. vot selline naine olen
[kahandapilt]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... d5b4b7015c[/kahandapilt]
Või tegelt, peaks ma mõne pudeli järel täitsa deiditav olema ja lähen Sassi küüslaugu leiba järama ... mul on nii jaburalt lõbus täna olnud
Nüüd võib minu teema teha taas
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 186 korda
Jah, vana Cv kustutati ju ära, miks mitte siis uus teha?
Ainuke tingimus, et rohkem pilte seekord.
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Margusxx kirjutas:Tsitaadis pole kirjas ju, et koik mehed on tolgused. Ma arvan, et arxxxyl õigus, kõigis meis on mingid küljed mida me tavaliselt ei näita esile. Inimloomus on nii keerukas masin, et mitte keegi ei saa väita ennast olevat selline ja selline. Samas kui õigel hetkel peale satud, siis võid inimest iseloomustada kuidas iganes, kõik variandid on õiged ja valed samaaegselt. Paradoks
Ma viin Su ükskord suurima rõõmuga õlut/kohvi/kakaod jooma! Pole siit foorumist (meesterahva suust) midagi nii asjalikku varem lugenudki

-
- Toetajaliige
Mida te pläkutate siin, tulge pühapeval sõitma parem
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Maaks kirjutas:Mida te pläkutate siin, tulge pühapeval sõitma parem
Seal tekib ju oht reaalselt kokku saada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.