Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

Maruliis
Tsikkel: Kawasaki kx250f

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas Maruliis »

Tuono kirjutas:
kalmer1989 kirjutas:

Kas õppesõiduõpetaja peab kõrval istudes kaine olema? Mingi aeg ju oli seaduses lünk kus ei olnud selle kohta kirjas midagi... aga nüüd? :roll:

Kas tööl võib olla purjus, minuarust ei või?! :bsmile:

Ma mäletan koolist ähmaselt, et seda saab vaid politsei või arst määrata kas sa oled purjus või ei, ja töölt purjus isikut kõrvaldada polegi nii lihtne, lihtsalt sellega, et ülemus arvab, et too on purjus. Sinna maani kui politsei või arst pole öelnud, et jah sul on promill, võid julgelt tööd teha ja politseid kutsuda kuhugi asutusse kedagi puhuma panema, on suht keeruline, kui tüüp just ülemäära purjus pole, arsti juurde ka ei saa inimest sundida minna minu teada :D :roll: aga ma nüüd võisin jumala jama ajada...
Ja üldse seadus kohustab:
" 15) kõrvaldama töölt alkoholi-, narkootilises või toksilises joobes või psühhotroopse aine olulise mõju all oleva töötaja;"
ja keelab:
(2) Töötajal on keelatud töötada alkoholi-, narkootilises või toksilises joobes või psühhotroopse aine olulise mõju all.

real agraarbaikerbeib - see on siis maakast mootorratast omav tütarlaps, kellel on suu mmm-i asemel õlut täis

Mine “Ajaviiteks...”