Bikeri Date!
Moderaator: Moded
Re: Bikeri Date!
Ma kardan, et ma olen reaalsuses siitkaudu õige rohkem näkke sõitma viinud. Tagamõteteta, kuigi maruliisi olen paljalt ka näinud
reimps kirjutas:Ma kardan, et ma olen reaalsuses siitkaudu õige rohkem näkke sõitma viinud. Tagamõteteta, kuigi maruliisi olen paljalt ka näinud
reimps nii tubli sõidab naised teistele soojaks
Lucky you! Ja polegi ikka veel pime...
reimps kirjutas:Ma kardan, et ma olen reaalsuses siitkaudu õige rohkem näkke sõitma viinud. Tagamõteteta, kuigi maruliisi olen paljalt ka näinud
viimase lausega toitsid kyll paljude baikerite fantaasiat, meie peame leppima pelgalt selle pisikese pildiga aga sina oled käinud juba Kuu peal, lükka respekti!
Maruliis kirjutas:reimps kirjutas:Ma kardan, et ma olen reaalsuses siitkaudu õige rohkem näkke sõitma viinud. Tagamõteteta, kuigi maruliisi olen paljalt ka näinud
![]()
Lucky you! Ja polegi ikka veel pime...
kelle jaoks ta Sind soojaks sõitis kui saladus pole?
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
lebokas kirjutas:Mõni taksojuht trumpaks sind raudselt näkkide sõidutamise koha pealt üle.
Või bussijuht.
-
- Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
- Kontakt:
vanalendur kirjutas:lebokas kirjutas:Mõni taksojuht trumpaks sind raudselt näkkide sõidutamise koha pealt üle.
Või bussijuht.
Jah, ja seda võiks lausa grupikaks kutsuda, siinsete normide kohaselt
krõps kirjutas:Maruliis kirjutas:reimps kirjutas:Ma kardan, et ma olen reaalsuses siitkaudu õige rohkem näkke sõitma viinud. Tagamõteteta, kuigi maruliisi olen paljalt ka näinud
![]()
Lucky you! Ja polegi ikka veel pime...kelle jaoks ta Sind soojaks sõitis kui saladus pole?
Kelle-kelle, ei tasu nii uudishimulik olla
Mis Kuu peal reimps käind on? Reimps nägi mind oma mahakantud RSV-l paljalt poosetamas fotograafile, big deal! Kuna materjal väga hea pole (lubivalge ribiorel), siis midagi silmipimestavalt kaunist sellest ei sündinud
ikka natuke huvitab ju et kes mis kuidas. Kas neid pilte kuskilt näha ka saab või läksid otse sahtlisse? Silmipimestav oli see fotoseeria kindlasti kuna lubivalge ribiorel peegeldab 95% välklambi valgusest. Kui Sinu nägemine reaalelus poolpaljalt oleks võrdeline lennuga Kuule siis oleks reimps seal justkui käinud. Edit.
Trollimine on "the new black" ju
Ma muide lähen pseudodeidile täna ühe tsiklineiuga. Sellepärast, et mul on puhkus.
MarekM kirjutas:kehv troll. püüdlik aga siiski suht s***
kui sa arvad et kena naisterahvaga suhtlemine on trollimine siis oled kyll maailma asjadest valesti aru saanud. stupid F.
reimps kirjutas:Trollimine on "the new black" ju
Ma muide lähen pseudodeidile täna ühe tsiklineiuga. Sellepärast, et mul on puhkus.
puhkus meestest?
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
lebokas kirjutas:Mõni taksojuht trumpaks sind raudselt näkkide sõidutamise koha pealt üle.
Mina olen taksojuht. Noh, kes rohkem sõidutab?
Maruliisi alasti poseeritud pilt mingil mustal baigilisel on ka nähtud siit foorumist mul. Ojee.
sinilind123 kirjutas:lebokas kirjutas:Mõni taksojuht trumpaks sind raudselt näkkide sõidutamise koha pealt üle.
Maruliisi alasti poseeritud pilt mingil mustal baigilisel on ka nähtud siit foorumist mul. Ojee.
sheeri pilti taxidriver, ole hea
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
krõps kirjutas:sinilind123 kirjutas:lebokas kirjutas:Mõni taksojuht trumpaks sind raudselt näkkide sõidutamise koha pealt üle.
sheeri pilti taxidriver, ole hea
Ma rohkem kõvatasin siin, et olen näinud ja kõik uhke. Pilti salvestanud enda kompuutrisse pole ja pole õrna ideed ka, kus seda hetkel näha saaks.. kui siis ainult reimpsilt või maruliisilt otse ehk.
Ainult Mariliisi võimuses on see, ma lubasin talle, et tema nõusolekuta neid ei näe. Vahetevahel vaatan neid isegi. Ja pühin pisara, sest eelmine Aprilia on seal veel terve ja sellepärast ma neid vaatangi
Anna näljasele vaid õng ja nad hakkavad ise kalu tootma. Avaldan kiitust, suudate juba täitsa adekvaatselt huumort juurde toota, kui vaid võimalus anda
reimps kirjutas:Ainult Mariliisi võimuses on see, ma lubasin talle, et tema nõusolekuta neid ei näe. Vahetevahel vaatan neid isegi. Ja pühin pisara, sest eelmine Aprilia on seal veel terve ja sellepärast ma neid vaatangi
vaatasin et maruliisi populaarseim teema on bikeri date(20.85% postitustest), tõenäoliselt on siin foorumis nii mõnigi temaga pärast pisara pühkinud
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Krõps, mitu erasõnumit Marule saatnud oled? Käid nagu kass ümber palava pudru
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Loff kirjutas:Krõps, mitu erasõnumit Marule saatnud oled? Käid nagu kass ümber palava pudru
mitte ühtegi, tea kas peaksin...?
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Selline mees oledki, et teised mehed peavad Sulle ütlema, kellele ja millal erasõnumit saata, et deidile minna?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
krõps kirjutas:reimps kirjutas:Ainult Mariliisi võimuses on see, ma lubasin talle, et tema nõusolekuta neid ei näe. Vahetevahel vaatan neid isegi. Ja pühin pisara, sest eelmine Aprilia on seal veel terve ja sellepärast ma neid vaatangi
vaatasin et maruliisi populaarseim teema on bikeri date(20.85% postitustest), tõenäoliselt on siin foorumis nii mõnigi temaga pärast pisara pühkinud
Arvad jah tahaks hullult siia nüüd ila kirjutada, aga ma tean, et see ei meeldi modedele... arvestades mida ma varem olen postitanud siis ma arvan, et keegi väga ei kipu minuga mingeid seiklusi katsetama, et pisaraid valada... See jama mis hiljem tuleb pole seda piskut keppi väärt
Äkki mul lihtsalt muudel teemadel ei ole midagi kaasa rääkida?? Võiks see nii olla? Ainus teema mis mind huvitab siin foorumis. Sest see on naljakas
Naljakas on ka see, et ei enne ega ka peale mu suuremaid sõnavõtte, pole ma populaarsust datema minna saanud ei juurde ega ka vähenenud, see on ikka pea null seega minule on see teema tõesti lihtsalt huumori koht
Loff kirjutas:Krõps, mitu erasõnumit Marule saatnud oled? Käid nagu kass ümber palava pudru
Õnneks mulle ei laeku väga erasõnumeid ja ainsad mida ootan on need, et keegi mu kombe oma naisel ära ostaks
Maruliis kirjutas:Loff kirjutas:Krõps, mitu erasõnumit Marule saatnud oled? Käid nagu kass ümber palava pudru
Õnneks mulle ei laeku väga erasõnumeid
ja ainsad mida ootan on need, et keegi mu kombe oma naisel ära ostaks
viisid oma naha turule?
Loff kirjutas:Selline mees oledki, et teised mehed peavad Sulle ütlema, kellele ja millal erasõnumit saata, et deidile minna?
ma küsin siis avalikult, maruliis kas ma tohin sulle erasõnumit saata isegi kui ma naisega omavahel puterdama kipun?
krõps kirjutas:Loff kirjutas:Selline mees oledki, et teised mehed peavad Sulle ütlema, kellele ja millal erasõnumit saata, et deidile minna?
ma küsin siis avalikult, maruliis kas ma tohin sulle erasõnumit saata isegi kui ma naisega omavahel puterdama kipun?
Huumor Oi poisid te olete vahvad kaugelt vaadatés
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.