Hälvik-autojuhid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1991 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Hälvik-autojuhid
z1000 kirjutas:mai tea just kas hälviklus, kuna seda juhtub pea iga päev aga päris veider on ka see passiivne agressiivsus, näiteks täna sõitsin foori taga esimeseks, kõrvale ühele nissan qashqaile ja siis ta lasi kohe kummivilinaga minema et iga hinna eest mulle niiöelda ära teha.. ära muidugi ei teinud ja pärast kui kõrvale jõudis siis absoluutselt ei vaadanud minu poolegi. ei teinud nagu väljagi. et nagu imelik. ilmselt ikkagi kadedus või põhimõtteline viha, et keegi ennem saab ja siis hiljem teeb näo et midagi nagu polnudki või mai tea. misassja. hiljem muidugi peenestas mööda bussirada minema et ikka 2 silindrilisele alla ei jääks.
Vabaduse puiesteel(mujal ka loomulikult) selliseid igapäev rohkem kui üks,ühe läbisõidu peale.Vahet pole millega sa talle kõrvale tuled ja üldjuhul ongi sellised uuemad autod ja juba mitte päris nolgid roolis.Ma olen tavaliselt sellistest esimesel korral üle ja ei lähe kaasa.Kui juba mitmenda foori taga "tüli" norib,siis kaon eest ära vahet pole millaga ma siis olen ratta või autoga.
Teine huvitav kontingent on need(enamuses naised),kes ei saa kohapealt minema,aga kui sa oled juba ammu oma lubatud kiiruse ja +10 kätte saanud ning piloodi sisse lülitanud,siis tädi tuiskab sinust mööda nagu tuulispask ja pidurdab ennast rõõmsalt järgmise foori taga seisma.Sealt edasi jälle sama jant järgmise foorini.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.