Hälvik-autojuhid

Palm.
Tänanud: 11 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Palm. »

Eile töristasin Tabasalust Tallinna poole. Tabasallu sisse sõites viskas ees sõitev masin kiiruse 40 peale. Natuke aega kannatasin, siis peale ülekäigurada otsustasin temast mööda minna, mille peale soliidses eas vanahärra sellise eriti rõveda jõnksatuse minu poole tegi. Õnneks oli meie vahel piisavalt ruumi ja väga ära ei ehmatanud. Vaatasin siis tagasi tema poole, mille peale taadu rusikat viibutas. Näitasin talle viisakalt, et jää nüüd tee äärde seisma ja räägi välja mis häirib. Tõmbasin tee äärde, mille peale onkel lapatsit andis ja mööda tuhises. Säästuka foori juures sain ta siiski kätte. Alguses ei tahtnud akent alla lasta, aga lõpuks siiski avas oma illuminaatori ja ütles, et ma kihutasin kohutavalt. Mina sellega muidugi nõus ei olnud ja ütlesin, et mul on ju spidomeeter küljes, teie sõitsite 40 km/h ja mina sooritasin reeglitepärase möödasõidu 55km/h ning isegi kui ma oleks sõitnud 100km/h, ei anna see mingit õigust niimoodi kellegile ette jõnksatada, inimesed reageerivad ju erinevalt ja mine tea mis juhtuda oleks võinud. Toi raius ikka oma juttu, et mina kihutasin ja üleüldse olen kaabakas. Klappisin härral peegli ilusti kokku, et enam möödasõitu tegevad sõidukid silma ei riivaks ja tulin tulema.
Tore päeva algus oli :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”