Bikeri Date!
Moderaator: Moded
Re: Bikeri Date!
lebokas kirjutas:Need feministid on tänapäeval ikka kogu maailma ära rikkunud
Seda küll, aga said siis vä või mitte?
Sama palju kui sinagi ilmselt
Selle 2 tunni ja 15 minutiga, mis kahe posti vahele jäi, ta küll tangitud ja Tallinnast eriti kaugemale ei jõudnud.
Tõenäoliselt ei jõudnud isegi kodust kaugemale.
reimps kirjutas:Seda küll, aga said siis vä või mitte?
Mina olengi täna kodus passinud ja pole saama peal, seega ma ei peagi täna "saanud olema". Ja muide jõuab 2h15m jooksul näiteks Tallinnast Võrru täitsa vabalt
Sellised mehed ei pea deiti netist otsima
reimps kirjutas:Mina olengi täna kodus passinud ja pole saama peal, seega ma ei peagi täna "saanud olema". Ja muide jõuab 2h15m jooksul näiteks Tallinnast Võrru täitsa vabalt
puna kirjutas:Maruliis kirjutas:oeh naine tehku ikka kõik ise ära eksole
Noh ei meeldi siis või
Ei meeldi. Naise roll on olla naine ja mees olgu mees.
lebokas kirjutas:Need feministid on tänapäeval ikka kogu maailma ära rikkunud
Feministid? Vat kui ma oleks feminist, siis ma ei ootaks mehe poolt ettepanekut...
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
No see mees, kes Marule sügavat muljet tahab jätta peab peale kõige muu ka sooja veisesitta julgema peos hoida ilma kindata! Mingid linnaossid Teda ei kõiguta võibolla ainult sõidutavad.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Loff kirjutas:No see mees, kes Marule sügavat muljet tahab jätta peab peale kõige muu ka sooja veisesitta julgema peos hoida ilma kindata!
Mingid linnaossid Teda ei kõiguta võibolla ainult sõidutavad.
Astusin eelmisel nädalal hommikul ärgates kassiokse sisse, varvaste vahelt pritsis ülesse ka. Kas see loeb?
Loff kirjutas:No see mees, kes Marule sügavat muljet tahab jätta peab peale kõige muu ka sooja veisesitta julgema peos hoida ilma kindata!
Mingid linnaossid Teda ei kõiguta võibolla ainult sõidutavad.
Loff see liiga lihtne ülessanne poegimisabi praktika!! Ja kui ära teeb, siis võtan ära kah
-
- Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
- Kontakt:
mella kirjutas:Sama palju kui sinagi ilmselt
Selle 2 tunni ja 15 minutiga, mis kahe posti vahele jäi, ta küll tangitud ja Tallinnast eriti kaugemale ei jõudnud.
Tõenäoliselt ei jõudnud isegi kodust kaugemale.reimps kirjutas:Seda küll, aga said siis vä või mitte?
Üllatus üllatus, 150km tuli ära, mis on küll häbiväärselt vähe, aga siiski... Oleks rohkemgi tulnud, aga ei näinud sõita enam "laibakoristusvahendit" polnud kaasas. "Saamine"
pole minu probleem, seda saaks niigi igalt poolt. Pigem sõidukaaslast...
mella kirjutas:Sama palju kui sinagi ilmselt
Tõenäoliselt ei jõudnud isegi kodust kaugemale.reimps kirjutas:Seda küll, aga said siis vä või mitte?
Ära kujuta ette, kõik ei ela õnneks Tallinnas, Lebokas on kõvem mees, kui sa arvata oskad, ta läks Soomest ja käis ära selle ajaga Tartus ja Pärnus, tee järgi või ära klähvi
-
- Tsikkel: jawa250 jawa350 honda650
- Tänatud: 3 korda
see liiga lihtne ülessanne poegimisabi praktika!! Ja kui ära teeb, siis võtan ära kah
selline võimalus kukub sülle,et saab veel kolmandat korda äkki noore naise võtta.
Ega kõiki lollusi järele ei tule teha. Eriti, kui need veel ainult sinu unistustes on. Et mida lollima teo teeb, seda kõvem mees?
Tuono kirjutas:Ära kujuta ette, kõik ei ela õnneks Tallinnas, Lebokas on kõvem mees, kui sa arvata oskad, ta läks Soomest ja käis ära selle ajaga Tartus ja Pärnus, tee järgi või ära klähvi
-
- Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
- Kontakt:
mella kirjutas:Ega kõiki lollusi järele ei tule teha. Eriti, kui need veel ainult sinu unistustes on. Et mida lollima teo teeb, seda kõvem mees?
Tuono kirjutas:Ära kujuta ette, kõik ei ela õnneks Tallinnas, Lebokas on kõvem mees, kui sa arvata oskad, ta läks Soomest ja käis ära selle ajaga Tartus ja Pärnus, tee järgi või ära klähvi
Kuhu ma sattunud olen? Siin on vist sõitmine patt ja lollus, kohvikus ja kodus passimine in?
Edit: eks ma püüan ka siis järgmine kord coolim olla, ja lähen "viru ringile"...
Kui sa Soomest 2h15 min-ga Tartu-Pärnu otsa ei teinud, siis ma sinu asemel puudutatuna ei tunneks
lebokas kirjutas:Siin on vist sõitmine patt ja lollus, kohvikus ja kodus passimine in?
![]()
miu kirjutas:krõps kirjutas:miu tule naiseks, või siis seljakotiks?
Ah?
EI! Seljakotiks võin tulla, kui sõidad vähemalt sama hästi kui reimps
Arvan et sõidan paremini kui reimps kui ta just Valentino pole, mootorrattaks on mul praegu cruiser, mõtle selle peale
Vaadates, mis ratas sul on(60+ inimesed sõidavad sellistega) siis peadki Reimpsist paremini sõitma aga sõidumõnu saab kindlalt customiga vähem, võib seljakotina tukkuda tagapingil
Tuono kirjutas:Vaadates, mis ratas sul on(60+ inimesed sõidavad sellistega) siis peadki Reimpsist paremini sõitma aga sõidumõnu saab kindlalt customiga vähem, võib seljakotina tukkuda tagapingil
SõiduMÕNU saab just seljakotina ikka kruiisides
Maruliis kirjutas:Tuono kirjutas:Vaadates, mis ratas sul on(60+ inimesed sõidavad sellistega) siis peadki Reimpsist paremini sõitma aga sõidumõnu saab kindlalt customiga vähem, võib seljakotina tukkuda tagapingil
SõiduMÕNU saab just seljakotina ikka kruiisides
![]()
minu arust ka, ikka loll võib kupatada 200km/h aga cruiseri mees ei pea kuhugi kiirustama, tähtsaid mehi oodatakse
Pean nentima, et maanteel on cruiserimeestega parem sõita, minu roller on sitaks ebamugav(am). Kuigi lärmab rohkem ja muidu ägedam
Pole kunagi cruiseril istunud (ei ees ega taga), aga kõrvaltvaadates on nad parajad ratastega diivanid küll. Enamjaolt kinnitab mugavusefakti see ka, et ülekaalulisi baigimehi väga pole, aga cruiserimehed kipuvad kolmveerandi ulatuses vähe pekisema persega olema küll Aga võibolla sadul moonutab, ma mööda lennates olen silmanurgast piilunud.
eks cruiseritel ole vist tihtipeale jäik raam ka, ei löö nii lihtsatl vedru põhja suure mehe all ja lisaks ei tee teist nägu kui (suure) naisegi lisaks selga võtad
will111 kirjutas:eks cruiseritel ole vist tihtipeale jäik raam ka, ei löö nii lihtsatl vedru põhja suure mehe all ja lisaks ei tee teist nägu kui (suure) naisegi lisaks selga võtad
vastupidi, cruiseriga kahekesti üle lamava polku lööb kohe raami vastu maad, raam võib jäik olla aga amordid töötavad kuidagi eriti pehmelt
reimps kirjutas:Pean nentima, et maanteel on cruiserimeestega parem sõita, minu roller on sitaks ebamugav(am). Kuigi lärmab rohkem ja muidu ägedam
Pole kunagi cruiseril istunud (ei ees ega taga), aga kõrvaltvaadates on nad parajad ratastega diivanid küll. Enamjaolt kinnitab mugavusefakti see ka, et ülekaalulisi baigimehi väga pole, aga cruiserimehed kipuvad kolmveerandi ulatuses vähe pekisema persega olema küllAga võibolla sadul moonutab, ma mööda lennates olen silmanurgast piilunud.
olen juba aastaid kupatanud kiirete tsiklitega, vahelduseks on cruiser väga hea, kindlasti ei ole ma pekise persega 60pluss tegelane, elan oma elu nagu ei tuleks homset ja seega proovin kõik järgi mis elul anda on, s.h. ka mootorrattad
ma mõtlesin sellist riistapuud, kus taga polegi vedru ega amorti http://www.classic-british-motorcycles. ... hop5-R.jpg
Lugege ikka täpsemalt, lillekesed. Ma spetsiaalselt tõin välja, et maanteel on cruiser kindlapeale mõnusam. Linnas ukerdajaid näen ma niigi, pole seal pehmest sadulast neil arusaadavat tolku küll.
will111 kirjutas:ma mõtlesin sellist riistapuud, kus taga polegi vedru ega amorti
http://www.classic-british-motorcycles. ... hop5-R.jpg
aa ei, mul kasutses honda VTX, kujutan ette seal on mugavust rohkem kui vanas civicus
reimps kirjutas:Lugege ikka täpsemalt, lillekesed. Ma spetsiaalselt tõin välja, et maanteel on cruiser kindlapeale mõnusam. Linnas ukerdajaid näen ma niigi, pole seal pehmest sadulast neil arusaadavat tolku küll.
mõnusam võib olla, aga pikka otsa cruiseriga 90km chillida on ikka väga masendav, võid lolliks minna seal lenksutaga, suurest igavusest teed veel mingi lolli manöövri ja saad palju haiget. Bikeri-aegadel sai ikka kõvasti gaasi litsutud ja punkist A punkti B sai ülikiiresti, naljaga pooleks on Bike nagu ajamasin millega sõites jõuab hästi palju ja hästi kaugele. Viimast lauset kirjutades tuli jälle isu peal, damn
Teema pealkirja ja vimmase lehekülje arutelu vaadates:
krõps ja reimps, minge nüüd ilusasti ja korraldage üks deit, mis te siin foorumis mölisete.
Veoteenus: Eraldi üldjuhul ei teosta auto iseärasuste poolest, aga vajadusel 10t
Tõstevõime kuni 15t ning noole pikkus kuni 42m.
53420969
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.