Keegi Harjumaal krossikatega liiklema ?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Keegi Harjumaal krossikatega liiklema ?

Lugemata postitus Postitas will111 »

tundub, et pigem ei saanud sina aru, mida mina öelda tahtsin. ma ei teagi nüüd kuidas ma seda veel paremini seletama peaksin.
ratas 1 = ratas 2 + tuli ja paber. kas sa muidu sellest saad aru, mis on üleüldiselt selle nö. registris olemise ja paberi omamise üks peamisi pointe? mõte on selles, et sõiduk millega siis nö. liikluses osaletakse oleks turvaline, sõidukorras, vastaks mingile teatud standardile ja poleks ohtlik sõitjale endale ja teistele. kas päisel päeval metsas ringi tuhistades see tule olemasolu muudab identse ratta sinumeelest oluliselt paremaks selle koha pealt?
ma ei rääkinud bürokraatiast või seaduses näpuga järje ajamisest. ma rääkisin sellest, et REAALSELT ei ole eriti vahet, millega üks mees sinna küla kõrvale metsa ringi tegema läheb, on see paberiga krossikas või paberita krossikas. ainuke vahe ongi see, et ühel juhul saab mutike kurja näoga kraaksuda ja ment trahvi kirjutada ning teisel juhul ei saa. kokkuvõttes suht mõttetu värk.

mulle ka ei meeldi löriseva sumpsiga harley'd linnavahel, eriti minu akna taga kiirendamas. ja veel paljud muud asjad, aga noh...tuleb üle elada. see, et mingi asi kellegile ei meeldi just because on pigem tema enda probleem. mootorrattad ja nendega sõitmine on oma olemuselt juba selline asi, et kellegile teisele kui sõitjatele endile see üldjuhul ei meeldi. küll on ohtlik, küll on palju lärmi, küll saavad raisad ummikutest kiiremini läbi jne.
ja mis sinul sellest mainest? sa sõidad ju ainult rajal, ettenähtud kohas ja ettenähtud ajal...kõik peaks olema bueno ja keegi sind kottima tulla ei saa. või arvad, et kui kuskil x küla vahel sõitis x mees krossikaga siis pannakse sinu lemmik rada sellepärast kinni? oled ikka päris eksinud kui peaksid tõsimeeli sellist asja uskuma. võibolla peaksite hoopis oma võistlusratastele supersilencerid külge toppima, et ümberkaudsed elada saaksid kui teie seal rajal müttate. äkki mõjub mainele hästi?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”