Hälvik- Mootorratturid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
yeekim kirjutas:Hoi!
Ma ei "ürita" rikkuda eeskirju, aga kui ma seda teen, ei hakka teisi hälvikuteks sõimama ja neid süüdistama, et miks nad tee äärde ei võtnud või ainult +20kmh lubatust kiiremini sõidavad.
Pean oma elukoha tõttu sõitma kolonnides rohkem kui Te arvate- kui mulle see ei istu, ei ole probleem kuskile tee äärde võtta ja mass mööda lasta. Ma ei pea näitama, et mul on tsikkel ja see võib enamus autodest kiiremini sõita.
Möödasõit ei ole kohustus!Fooritagant niisama ette ka ei trügi.
Siin tulebki erinevus- lähen siis, kui selleks võimalus ANTAKSE, mitte et oma "eelise" tõttu PEAVAD seda teised tegema.Kui Te tahate, et Teiega arvestatakse, peate ise ka seda tegema, mitte oma "eeliseid" taga nõudma.
edu
Ma arvan,et sa ikka ei liigu igaõhtuselt Tallinna või lähiümbruse ummikutes.Tegelikult liiklus seaduses on ka säte,et liiklus vahend peab paiknema sõiduraja paremas servas.Seda muidugi 95% eesti liiklejatest ei tee.Kui need ummikus tiksujad oleksid paigutanud ennest reeglite kohaselt sõidurajale,siis on neist sealt ka tsikliga võimalik seaduslikult mööduda-ehk väljumatta vastasuuna rajale.Mõõda sõit ei ole muidugi kohustus,aga ummikuid teedel tekitavad mitte aeglased juhid vaid juhid ,kes ei suuda neist mööduda.Antud olukorras see muidugi ei ole oluline,aga see on ka 99% sinu elukohta sõitvate kollonnide tekke põhjus ,millele sa siin viitad.
Kogu maailmas on kaherattaliste liiklemist igati soodustatud just sellepärast,et see vähendab ummikuid,mitte niisama ei tehta neile nö mööndusi ka liiklusjärelvalve ja ka nelja rattaliste liiklejate poolt.Seda ei saa võtta ainult, kui mingi eelise tegemist kaherattalistele,vaid see on kasulik ka teistele liiklejatele.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.