Lenksu asendi muutmine
Re: Lenksu asendi muutmine
jah, eks mõne asjaga ongi nii, et erinevad inimesed - erinevad kogemused. õigem oleks vist isegi öelda, et erinev tõlgendus või siis arusaam ühest ja samast asjast.
eks ma ise võrdlen ka kõige selle suhtes, millega siiamaani sõitnud olen, esmalt yamu TTR600 siis KLE500, peale neid kahte tulid igasugused niiöelda rohkem baigilised. mulle tõesti ei tundu, et SV oleks märgatavalt vähem püstine kui näiteks need kaks eelnevalt nimetatut. aga fakt on see, et SV peal annab ka tõepoolest sõita päris erinevas asendis ja võibolla mingil määral on meie erinev kogemus sellest tingitud. teine asi, mida tähele panin vahepeal lenksu nurka muutes, et see mõjutas ka sõiduasendit suht suurel määral...ja eriti just käte asendit ning väsimist. palju aega ei läinudki kui sättisin lenksu tagasi sinna, kus ta eelmise omaniku poolt algselt oli olnud ja nüüd sõidan taas nagu sein mööda maanteed peab ütlema, et väga mugav on ning mingist väsimisest juttu olla ei saa
aga üks asi, mille osas ma olen kindlasti nõus on see, et nii kui mängu tuleb mingisuguse esiklaasi moodi moodustis või tuulesuunaja, hakkab sõiduasend kohe ka rohkem rolli mängima.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.