Lenksu asendi muutmine
-
- Tsikkel: TDM900, CRF250L
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 8 korda
Re: Lenksu asendi muutmine
Tavaline naked SV oli. Võtaks siis lühidalt kokku: ma ei rääkinud teoreetilisest vaatepunktist vaid oma kogemustest. Vektorid, jõud ja muu, naah Sul on ilmselgelt teistsugune kogemus, heaks näiteks on juba see, et naked SV on sulle püstise sõiduasendiga ja tavaline GSF1250 Bandit on mulle juba baik. Tõsi küll, Banditile oli keegi sirgema superbike lenksu peale pannud, orikaga pole sõitnud. Selleks, et Banditist saaks matkapill, pidin peale panema Renthali 615-01 lenksu (fourtrax) ja pikemate poltide ning 3cm kõrguse puksiga veel lenksu tõstma. Tulemus: klaas võttis veel tublisti tuult maha, jooksis vaid kiivrisse ja õlgadesse. Sellest aga piisas, et ma peaks pidevalt tuulega arvestama ja keha asendit korrigeerima. Enne seda sõitsin kolm aastat "küüniuksega" varustatud TDMiga ja selline probleem ei tulnud pähegi. See on lihtsalt näiteks kui erinev on sinu ja minu arusaam püstisest sõiduasendist.
Ma katsun kogu aeg mõelda, eriti just praegu ja tänu sellele, et pean jälle TDMi tuulemüraga võitlema, sest müüsin suure custom klaasi eelmisega koos maha. Aega pole ka suurt jäänud, reis varsti ukse ees. Ilmselt seepärast üldse sõna võtsingi, sest asi on pakiline ja kõik mõtted liiguvad selles suunas.
--
Vallo
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.