Kiivri päring: avatav lõug, sisemine päikesevisiir

Kasutaja avatar

Kevadlilleke
Tsikkel: FZR

Re: Kiivri päring: avatav lõug, sisemine päikesevisiir

Lugemata postitus Postitas Kevadlilleke »

Olen 4 aastat kasutanud Caberg Konda (praeguse Duke eelkäija) kiivrit. Avatav on, päikesevisiir on, kohad headset'i paigaldamiseks on, mugav on ka ja ventileerib täitsa okeilt.

Originaalvisiir oli "anti-fog", mille kohta ma ei ütle ühtegi head sõna - jah, poes visiirile puhudes ei jäänud hingeõhust udu peale - aga vihmaga sisuliselt sõita ei saanud muidu kui poolavatud asendis, veel hullem oli jahedas ja uduga, kui tuli iga mõnekümne km tagant visiiri seest kuivatada. Sel suvel ostsin pinlock'iga Duke visiiri (sobib üksühele), töötab siiani väga hästi, eks sügise poole saab udus ka proovida.

Tuulemüra on korralik - gondliteta bike'iga sõites üle kohina ja vilina ratta häält enam ei kuule pärast seda kui "tuuningsummuti" originaali vastu vahetasin.

Kevadel mõtlesin tegelikult, et panen selle avatava kiivri riiulisse ja ostan kinnise, hoolimata väikesest ebamugavusest prillide käsitsemisel, aga rahakott väljus vaidlusest võitjana ja võtsin uue visiiri. Mu vennal ja ühel sõbrannal on mõlemal Scorpion Exo 500 (kinnine, päikesevisiiriga, pinlock'iga) ja nii palju kui me kiivritest rääkinud oleme - neil on kiivrid vaiksed, visiir kunagi uduseks ei lähe ja kiiver on kerge ja mugav. Ise pole proovida saanud, neil on väiksemad pead.

Mõlema mainitud kiivri hinnaklass on tiba alla 200 €.

Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”