Hälvik- Mootorratturid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
z1000 kirjutas:XL1000 kirjutas:Ega liiklus pole mingi selline olukord,kus inimesed muutuvad.Kes on loomult juhm,on seda ka liikluses.
vaidleks vastu natukene. kuigi ma olen nõus et kasvatus tuleb kodunt ja on kõige alus, siis ma arvan et liikluskultuur muudab sind, nagu ka kõik muu mis sind igapäevaselt ümbritseb. kas vähesel või rohkemal määral on kinni juba individuaalselt inimeses ja muutjaid on palju, aga olen kindel, et muudab. olen seda enda puhul täheldanud ja ma arvan et on seda täheldanud teisedki, kui endaga aus olla.
.......Et siis liiklus muudab sind eriti tolerantseks ja hoolivaks kõigi muude liiklejate ja liikluskorraldajete(politsei ja MUPO) suhtes. Kui kodus seadustest lugu ei pea,siis sukeldudes liiklus keerisesse hakkad seda kohe automaatselt tegema??????
Või käib asi hoopis vastupidi?Et kodus oled suss või sisegi sussialune ja liiklusesse sukeldudes oleks nagu lõvipasteeti söönud?Kahjuks jah selliseid on ja mitte vähe.Siit ka meie liikluse üle keskmine skisofreensus.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.