Hälvik- Mootorratturid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
Koht millest Palm kirjutas ei ole vist õueala(on 30-ne ala),aga seal on tõeliselt kitsad teed ja see on elurajoon,kus läbivaid teid ei ole.Õhtusel ajal on seal palju lapsi ja ka kõike muud.Käin seal tihti ,sest sõber elab seal. 50-60 on seal tõesti liiga suur kiirus,sest sa ei jõua reageerida,kui sulle keegi nurga tagant ette sõidab(perama käe reegel)
Ma ei soovi,et keegi minu väravataga paugutab ja ei tee seda ka ise kunagi.Kahjuks elan tee ääres mis tsikli rahva poolt üsna armastatud.90% suudavad normaalselt sõita,aga 10% on ikka hälvikuid ka.Seda muidugi nii autode,kui tsiklitega.
Nõmmel liigun mina küll ikka lubatu piires ja seda nii auto kui rattaga.40 ala on seal väga vähe, enamus ju nüüd 30-ne ja paremakäe reegli ala.Mul närvid korras ja suudan selle aeglase alla välja kannatada,kuigi sõidan Nõmmel praktiliselt iga päev.Eks see ikka koduses kasvatuses kinni,kuidas inimene ennast üleval peab.Ega liiklus pole mingi selline olukord,kus inimesed muutuvad.Kes on loomult juhm,on seda ka liikluses.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.