Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

ermicas
Tsikkel: XJR1300 Racer 6oth Anniversary
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 13 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas ermicas »

Kui 30 alas 50ga sõitmine tembeldab su hälvikuks siis minu arvates peaks 95% Eesti autojuhtidest hälvikuteks nimetama, rääkimata ratturitest (mina kaasa arvatud). Vahet pole oled sa maanteel või magalas, kiirust valin mina vastavalt kaasliiklejate ohutusele, teeoludele ja oma võimetele ning mitte alati selles järjestuses. Jah, kusagil laste vahel tagarattasse ajada on ilmselgelt vale ja seda heaks ei kiida kuid kas Härra Tembeldaja suudab pakkuda tõestust, et sel hetkel kui see kamp stuntridereid tagarattal rämedalt mööda paugutas, et siis ka kogu see orkester, koerad lapsekärude ja rullikatega, seal keset sõiduteed (mis on mõeldud autodele liiklemiseks, ning mitte pole laste mänguväljak) ringi lasid? Või on see lihtsalt spekulatsioon, et väidetavalt elab sealkandis väikseid lapsi koos koertega ja eks nad vahest käivad õues ka? Ise elan Nõmmel ja siin, valdavalt 40 alas pole mina veel oma silmaga näinud tsiklit mis lubatud kiirusega sõidaks (va. õppesõitjad), rääkimata rikastest kes oma Lexustega üksteisest tänaval mööda ei mahu. Meil siin Nõmmel on asjad nii, et autod ja tsiklid sõidavad sõiduteel, lapsed ja koerad aga käivad ikka parkides jooksmas ja mängimas. Kõlab loogiliselt?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”