Soome tsiklimehed
-
Teema algataja
Re: Soome tsiklimehed
426f kirjutas:Mul mure porode liikluskindlustusega.2012 suvel kirjutasin soome registris oma nimele tsikli ja 2013 aprillis panin seisu kindlustuse fennias ja 2013 suvel müüsin masina eestis maha ja nüüd soome panga arve on kinni ja fennia nõuab tsikli liiklus kindlustuse raha.mingise kohtutäituri saatsid ka selga elama.kas minna otse poliisi ja valetada seal et tsikkel varastati ära ja paber viia fenniasse või joosta trafi ja fennia vahet.emaile saatsin neile.fennia käskis kirjutada trafi ametile ja trafi käskis fenniasse kirja saata.seda ma nüüd tean et soomes oma nimele ei või kunagi ühtegi masinat võtta
Kindlustuse oleks pidanud ära lõpetama ega sul muud varianti pole, kui kohale tulla või telefoni teel asjad korda ajada, alles ma ühele soovitasin sama, sest ta oli ka rumal ja jättis masinad oma arvele ja maksis igakuiselt/aastaselt autoga seonduvaid makse ja ei teadnud, et kohale minnes saab asjad klaariks, tal polnud ühtegi dokumenti neist autodest, nüüd on poisil kohe kergem elu, enne läks kogu palk maksudeks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.