Kõige mõtekam on sõita mingi vana ja väsinud tsikliga
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Kõige mõtekam on sõita mingi vana ja väsinud tsikliga
[quote="AzA"]Aga teemasse ka ... kõige mõttekam on sõita aparaadiga, mis naudingut pakub. Olgu ta, mis tahes. Kui selleks on HD, siis anna vaid valu, kui selleks on vana võrr, anna vaid valu.
Seda, milline ratas indiviidi jaoks nauditav on ja milline mitte ei saa päris nii ikka mõõta, nagu teemaalgataja üritas. Liialt isiklik.
Aga puhtpraktiliselt, kui jalakäimine välja arvata, siis on ääretult tark kraabitud rollu soetada - odav, rimakat keegi varastada eriti ei taha, liigub kah ja noh kütust ei võta.[quote="AzA"]
Ei pea kriibitud rollut ostma vaid seda mida jaksad välja osta.Ilmselt on inimeste rahakoti paksus ja prioriteedid erinevad.Kõik hobi tegevused ,mis liisinguga soetatud, on minu jaoks overkill.Laenuga võib kodu soetada või tootmist turgutada,aga ka seal ei tohiks seda 0 omaosalusega teha,pool raha võiks ikka omal olla.See on muidugi lihtsalt minu arvamus,aga midagi pole teha,nii lihtsalt on.Kodulaen (ehitamiseks) on mul endal ka ,aga intress on vist alla 1% ehk 0,6+euribor
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.