Kõige mõtekam on sõita mingi vana ja väsinud tsikliga
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Kõige mõtekam on sõita mingi vana ja väsinud tsikliga
Aga teemasse ka ... kõige mõttekam on sõita aparaadiga, mis naudingut pakub. Olgu ta, mis tahes. Kui selleks on HD, siis anna vaid valu, kui selleks on vana võrr, anna vaid valu.
Seda, milline ratas indiviidi jaoks nauditav on ja milline mitte ei saa päris nii ikka mõõta, nagu teemaalgataja üritas. Liialt isiklik.
Aga puhtpraktiliselt, kui jalakäimine välja arvata, siis on ääretult tark kraabitud rollu soetada - odav, rimakat keegi varastada eriti ei taha, liigub kah ja noh kütust ei võta.
XL1000 kirjutas:AzA ära aja segamini inimest ja temale kuuluvat ettevõtet.Ettevõtte varad ei ole alati vabad ja aktsia-osaku portfelli väärtus on erinevatel ajahetkedel erinev.Ja meil väga levinud jutt,et see ja see firma on niipalju väärt on ka natuke ajakirjanduslik mula.Firma on täpselt niipalju väärt,kui peale firma müüki müüjale pangaarvele laekub.Suurem osa meie ettevõtteid ei ole üldse kellelegi peale asutaja huvitavad,sest neid müüa,on suht võimatu,pole lihtsalt ostjat.Samas nad tegutsevad ja toodavad ka mingit raha omanikule.Ja omanikud tihti näivad rikastena tõesti,samas seda tegelikult olematta.
Ei aja segamini, inimest ja ettevõtet kaugeltki mitte. Enamik kodumaiseid ettevõtteid ongi "karvajala" firmad, elik siis omaniku(e) teadmiste najal püsivad kooslused.
Selles pole üldse point, point on vabade finantside suunamises. Mingit vahet pole, kas neilt on maksud makstud või maksmata.
Idust said aru nii ehk naa. Mulle jäi lihtsalt arusaamatuks selline suhtumine, et kui kasutatakse laenu siis ollakse viimne rott.
SMS-laenu puhul võibolla tõesti, sest kulud on absurdselt suured, aga mõistlikult asja ajades sugugi mitte.
Rangelt minu arvamus muidugi.
Margusxx kirjutas:Väike vahemärkus, kui rootsi rikkuri all pead silmas Ingwarit siis see ei ole 20+ volvo vaid škoda. Vähemalt eelmisel suvel.
Ausalt, konkreetselt ma nimesid ei teagi, mõne aasta tagusest uudisest on jäänud mälusoppi valge universaal telliskas ja rootsi rikkur
Mul endal sõber, kes sõidab 1989-nda aasta audi 80-mnega, kuigi võiks laksuga poest auto osta. Ta väidab, et tal lihtsalt pole vaja vingemat, auto pidavat nagu hambahari olema. Ja selle audi nartsu harjased olevat veel püsti.
Mehe spinning maksab 3x rohkem kui auto
Asi on idus, kellele, mis väärtuslik on.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.