Kõige mõtekam on sõita mingi vana ja väsinud tsikliga

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Kõige mõtekam on sõita mingi vana ja väsinud tsikliga

Lugemata postitus Postitas AzA »

Aastas maksan laenu jääkväärtuselt 7% intressi. Neh ei tulnud kõige selgem lause välja tõesti.
Enamus rikastest suunab oma vaba raha nii, et see toodab rohkem kui laenu intress. Mina ka, kuigi rikas ma pole (sõltub muidugi vaatajast).
90%-le maailma rahvastikust oleme me kõik rikkad.
Mina ei tea ühtki rikast kellel poleks laene :mrgreen:
Minu jaoks on muidugi rikas (finantsilises mõttes) see, kellel on stabiilsed rahavood, millelt jääb pärast ellujäämis kulusid midagi üle ja ta oskab selle papiga midagi teha. Vanaema päranduse eest HD ostja või lotovõitja pole rikas.
Need rikkad ei viitsi oma süsteemidest lihtsalt rääkida, sest väga raske on töösipelgale selgeks teha, et ta on ori, tema jaoks on männiokka pesa peale tassimine kogu maailm ja ülivajalik tegevus, et ellu jääda.

Muide Rootsi finantsiliselt kõige rikkam inimene sõidab 20+ aastat vana volvoga. Ilmselt aga omab kodus paari miljoni euriku väärtuses maale ja laelühtrit, mis maksab rohkem kui mu korter.
Mis nagu vahet seal on, millega inimesele ringi kärutada meeldib?
Uut HD-d tõesti ei ostaks, aga uue brutale küll, kui nii palju pappi oleks, et ebaarukaid asju kokku osta saaks.

Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”