Kõige mõtekam on sõita mingi vana ja väsinud tsikliga → Re: Parkimine Kristiines majade vahel.

Teema algataja
will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Parkimine Kristiines majade vahel.

Lugemata postitus Postitas will111 »

no kuule, asja point ju selles oligi, et igaühel on oma "valulävi" just sellise summa osas. minul näiteks ratas maksab vähemalt poole vähem ja sõidab väga kenasti, pole seal küljes ka ühtegi hingehinna eest ostetud "tuuning-pulka" ning ütlen ausalt, et kuigi asjast oleks kahju siis rahaliselt ma nüüd mingit enesetappu tegema ei hakkaks kui lähekski. seepärast ei ole ka mingeid magamata öid ja hiigelsuurt muret kui ratas öösiti lihtsalt maja ees seisab.

kui mees, kelle kuu sissetulek on 4k puhtalt, ostab omale 4k ratta siis ma arvan, et temal ka päris krokopisarad voolama ei hakkaks, eestis aga ostetakse tihtipeale ka lõbusõiduvahendeid, mis tegelikult käivad üle finantsilise võimekuse. see võib küll päris kurb olla kui näiteks aasta aega pead maksma iga kuu rahhi asja eest, mida sul enam ei ole.

aga proovi see kasko lollitamine kindlasti ära. hea idee ju iseenesest, mul oli ka kunagi üks sõber, kes õhinas mõtles sama plaani välja ja pakkus, et toob auto minu garaazi "hoiule" :lol: muidugi soovitan kasko lepingu ka läbi lugeda enne kui plaani ellu viima hakkad

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”