Kindlustusjuhtum

reimps

Re: Kindlustusjuhtum

Lugemata postitus Postitas reimps »

Kui mingid arved jms on alles, siis saad selle võrra rohkem raha proovida nõuda. Noh, à la rihmavahetused, sillaremondid jms, mis hiljuti on ehk tehtud. Kui oli lihtsalt heas korras sõitev pill, siis pole midagi parata, jääd kaotajaks ja saadki turu keskmise. Kindlustusfirmad kasutavad ühte suurt tabelit, kus on iga aastakäigu, mudeli ja margi kohta keskmised hinnad olemas, aga ma ei oska sellele viidata.
Mul oli kunagi juhus, kus vanakooli Mazda 323f (paras risu oli tegelt) sai tagant obaduse (bemmilt, sealt see karmavõlg mul algaski), jäi sõitvaks ja puha, lihtsalt paarkümmend senti lühemana. Kuna süüdlase kindlustus uimas, siis kuu-poolteist paugutasin romuga ringi, sain sama summa (10 000 krooni), mis ostmiseks kulus ja auto ka veel endale. Tolle müüsin 5 kilo eest maha ka. Igati hea avarii, sest tegu oli tõesti suht peldikuga - see oli esimene auto, mis ma ise ostsin ja loomulikult olin korralikult tünni saanud :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”