Saksamaalt uut mootorratast tooma.
Moderaator: Moded
Re: Saksast uut ratast tooma.
Mul sama küsimus
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Nõelal miski ähmane plaan minna Märts- Aprill.
Aga kui huvi rohkem kui kahel kundel, siis..... mine sa tea.
Yhesõnaga pange oma huvid-probleemid mulle privasse, või veel parem noelamees@gmail.com ja ma tutvun nendega. Siis vaatame mis edasi saab.
Põhja Saksast oleks vaja üks ratas ära tuua, 17153 anybody?
-
Hei kaasvõitlejad.
Kiires korras pakkuda yhe tsikli jaoks koht. Piirkond oleks järgmine: Berliin- Hannover-Bremen- Hamburg.
Vot sellest ringist seespool või vähekene väljapoole jääv ala.
Andke märku.
Kiire on. Juba järgmine nädal saaks asja ära korraldatud.
Kas Ps. või noelamees@gmail.com
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Me leidsime oma transale lahenduse, seekord käis küll kuidagi kähku, alates esimesest kontakteerumisest müüjaga oli ratas nädalaga kohal. Mahutati ühe autotreila peale ära
-
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
Suhtlesin otse toojatega ka, aga panen siia ka märgi maha. Kuna eestist endale sobiliku ratast ei leia, siis oleksin huvitatud saksast ratta toomisest.
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
hei.Kas on sul miskit väljavaadatud või silmapiiril? mul sõber elab saksas,ta saab üle vaadata ja koju saata.mulle ta sebis sellise ratta ja sellise hinna millest eestis oleks ainult unistanud.
-
- Tsikkel: KTM 990 Adventure
- Tänanud: 151 korda
- Tänatud: 73 korda
Olen nädal 12 Austrias (Innsbruk)-Saksamaal (München), 1 ratta koht on veel vaba. Tagasi 23 märts. Kui on huvi, siis kirjuta privasse.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Keegi märtsis pole tretti tegemas? Mul sõber tahaks ühe V-Stromi endale hankida.
-
Praeguse plaani järgi tahaksin minna millalgi Aprilli keskel. Aga mine sa tea. Minek võib toimuda üle öö.
Kui juhtu, et on minek.... annan teada.
-
- Tsikkel: V-Strom AL4
- Tänatud: 1 kord
Keegi päris lõuna Saksast ratas toomas või transat tegemas ei ole lähiajal? Või soovitada mõnd head/soodsat varianti. Mul vaja Freiburgist üks ratas ära tuua. Endal praegu väga head ideed ei olegi.
5021885
Risto
RRRC
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Lõunast Wiesbaadenist oleks vaja tuua natuke gondleid [Motobot: õige on "gondleid"] ja pudi padi.
On keegi tulemas sealt?
-
Nõelal minek Saksa 21.04
Minek Lääne poole. Kohta oleks pakkuda 2-le normaal mõõdus tsiklile.
Kellel vaja, siis aitan fritsuga suhtlemisel ja kokkuleppeni jõudmisel. Koha hind , sõltuvalt asukohast 300 ja veidike juurde euri.
kontakt tel. 56215811 noelamees@gmail.com
Mul on transa võimalus olemas Freiburgi ümbrusest !Treila on iga nädal Lahr-is see on 70km Freiburgist ! Hinda pean rattale täpsustama.Teispäeval võetakse peale,reedel Tartus ja laupäeva hommikul Tallinnas. Ja kopin ühe oma postituse siia !
Tere,kui on kellelgi huvi auto/mootorratas soetada osjonilt siis on võimalus teenusena pakkuda ostuabi euroopa suuremast sõidukite oksjoni keskonnast http://www.autorola.eu
igapäevaselt on pakkimises ca 20000 sõidukit üle euroopa igale maitsele.Kui kellegi tekib soov sealt osta siis andke julgesti märku.Saan aidata nii ostmisel kui ka transpordiga igast euroopa punktist.Võimalus pakkuda ka sõiduki ostu finantseerimist kuni 70% ulatuses ! Huvi korral saatke kataloogi number mille leiate iga sõiduki pakkumise juurest paremalt ülevalt nurgast !Täpsemad tingimused kas PS-i ,emaili või telefonitsi !
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
-
kaval kirjutas:Mul on transa võimalus olemas Freiburgi ümbrusest !Treila on iga nädal Lahr-is see on 70km Freiburgist ! Hinda pean rattale täpsustama.Teispäeval võetakse peale,reedel Tartus ja laupäeva hommikul Tallinnas. Ja kopin ühe oma postituse siia !
Tere,kui on kellelgi huvi auto/mootorratas soetada osjonilt siis on võimalus teenusena pakkuda ostuabi euroopa suuremast sõidukite oksjoni keskonnast http://www.autorola.eu
igapäevaselt on pakkimises ca 20000 sõidukit üle euroopa igale maitsele.Kui kellegi tekib soov sealt osta siis andke julgesti märku.Saan aidata nii ostmisel kui ka transpordiga igast euroopa punktist.Võimalus pakkuda ka sõiduki ostu finantseerimist kuni 70% ulatuses ! Huvi korral saatke kataloogi number mille leiate iga sõiduki pakkumise juurest paremalt ülevalt nurgast !Täpsemad tingimused kas PS-i ,emaili või telefonitsi !
Täitsa huvitav. Võimalusel saada hind Freiburgi eeslinnast peale võtmisega.
RRRC
-
ats30 kirjutas:Olen nädal 12 Austrias (Innsbruk)-Saksamaal (München), 1 ratta koht on veel vaba. Tagasi 23 märts. Kui on huvi, siis kirjuta privasse.
Tänud ats30! Ratas kenasti kohal. See hooaeg loodetavasti "päästetud";-)
RRRC
-
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
Kasutaja ats30 (Enok) poolt minule ka ratas kenasti käes. See nüüd ei puuduta teda, aga probleem on regamisega. Ei saanud kaasa Saksast väikest passi originaalis vaid koopia. Esimeses regamise kohas Paides ütles töll, et ülevaatuse tempel seal koopias tundub olevat võltsitud ja peab Saksa tegema päringu. Täna proovisin tallinnas uuesti regada, öeldi et pole probleemi ja et regame ära. Kirjutad seletuskirja, et ei saanud väikest passi kaasa. Täitsin sinise lehe ära aga siis tuli tehniline tõrge selle saksa päringu kohta, et ei saa edasi regada. Tallinna arki jutust tuli välja et mul poleks olnud vaja seda koopiat väikest passist näidatagi kuna suur originaal ja ostumüügileping oli olemas.
Nüüd siis 30 päeva oodata kui saksast vastus tuleb. Kas keegi on sellega kokku puutunud ja kui kaua reaalselt see vastus tuleb sealt.
R.
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
meier kirjutas:kaval kirjutas:Mul on transa võimalus olemas Freiburgi ümbrusest !Treila on iga nädal Lahr-is see on 70km Freiburgist ! Hinda pean rattale täpsustama.Teispäeval võetakse peale,reedel Tartus ja laupäeva hommikul Tallinnas. Ja kopin ühe oma postituse siia !
igapäevaselt on pakkimises ca 20000 sõidukit üle euroopa igale maitsele.Kui kellegi tekib soov sealt osta siis andke julgesti märku.Saan aidata nii ostmisel kui ka transpordiga igast euroopa punktist.Võimalus pakkuda ka sõiduki ostu finantseerimist kuni 70% ulatuses ! Huvi korral saatke kataloogi number mille leiate iga sõiduki pakkumise juurest paremalt ülevalt nurgast !Täpsemad tingimused kas PS-i ,emaili või telefonitsi !Täitsa huvitav. Võimalusel saada hind Freiburgi eeslinnast peale võtmisega.
saadad äkki aadressi täpsema ! kas ratas liigub ? kas oleks võimalik Lahri viia ?
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
-
Raki, helista mulle 56215811
-
Saksa trip toimub Nõelal 20-26 aprill.
Minek Lääne poole. Kohta oleks veel pakkuda 1-le normaal mõõdus tsiklile.
Kellel vaja, siis aitan fritsuga suhtlemisel ja kokkuleppeni jõudmisel. Koha hind , sõltuvalt asukohast 300 ja veidike juurde euri.
kontakt tel. 56215811 noelamees@gmail.com
Kas keegi on minemas Saksa 21-25 aprill või millalgi hiljem, oleks vaja tsikkel Tallinnast Berliini toimetada.
Uurin veel uuesti, ega ei ole kellelgi lähiajal tekkinud plaani Saksa sõita või oskaks ehk soovitada mõnda firmat kuhu pöörduda? Siiani ei ole kas ajaliselt klappinud või ei taha suured rekkad tsiklit vedada.
Kas keegi on lähiajal Saksa minemas? Sooviksin saada abi ratta toomisel.
-
Mul plaan Augusti esimese pooles yks kähkukas Saksa teha.
Peame yhendust.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN900 Custom
Kas kohvritega enduuroka jaoks oleks ruumi, hr Nõel ?
-
Ikke vist on. Mis ratas? Ja kus asub? See vimane on kõige tähtsam argument.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN900 Custom
Sulle saadeti meil just selle soovi kohta.
Protoss at hot.ee meililt
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
On lähiajal keegi minemas saksasse masinaid tooma? Keegi, keda võiks paberimajanduse jms osas usaldada, et vaataks masina ka veidi üle jne.
Bonn'i lähistel üks vanem japs.
PS mulle, tähh.
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Keegi Saksa läheb mingi aeg?
vaja üks toorik ära tuua..
saada PS, tänks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.