mis aasta ktm 450EXC-d soovitate?

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Re: mis aasta ktm 450EXC-d soovitate?

Lugemata postitus Postitas mx77 »

will111 kirjutas:

ja mille järgi sa seda nii täpselt kindlaks teed, et üks on korralik ja teine ei ole? ma mõtlen just seda, et kuidas sa plaanid sinna mootori sisse vaadata.

2008 tuli minuteada see uuema tüübi mootor, mis on igati hea niipalju kui ise uurinud olen. kui eelmine aasta valimas ja proovimas käisin, et omale osta siis nii mõnegi just vanema ktmi moto tegi kuidagi väga veidrat häält töötades ja samuti olid need vanema motoga masinad tuntavalt lahjema tõmbega. ühel juhul jäigi tehing ära justnimelt selle mootorist kostuva minu jaoks kahtlase heli tõttu kuigi omaniku väitel olevat kõik väga bueno. see on puhtalt minu arvamus aga sellise eelarve juures üritaksin ise ikkagi võimalikult uue väljalaske ratast kätte saada ja 2008 ei tohiks olla mingi probleem.

Need vanemad ktmi mootorid kolisevadki imelikult, kui siduri alla tõmbad peaks kolin ära kaduma, kui ei kao, siis on tõesti midagi pahasti. Üldiselt need vanad mootorid on ikka mega pommikindlad.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”