Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
AN-400 kirjutas:Khm..
ma nüüd võtaks ka jutujupi üles... nimelt kuidas suhtuda olukorda, kus näiteks Tehnika tänaval Tallinnas on õhtupoole ummik nagu tavaliselt... puudutab seda osa kus on need planeedi ja Saturni ja muud tänavad, mis jooksevad Tehnikasse välja ja sõidusuund on Endla tn. poole. Teadupärast on seal paremal ääres jalgratturitele mõeldud eraldi sõidurida või rada, kuis kellegile rohkem see väljend meeldib. Olen mitmeid kordi täheldanud nii autoga seal rivis olles kui ka oma rattaga seal vahest ummikusse jäädes, et paljud tsiklivennad kasutavad just seda parempoolset jalgratturitele mõeldud teeosa ummiku vältimiseks ja sõidavad sealtkaudu edasi ja mitte just väga aeglaselt.. alati olen mõelnud, et pikk rivi ootab, äkki keegi laseb kõrvalreisija välja.... uks läheb lahti ja see tsiklivend ei jõuagi reageerida
korra oli ka minul see kiusatus seda teed minna tsiklivenna järgi, aga südametunnistus ei lubanud ja proovisin võimaluse piires ukerdada ikka teiselt poolt edasi ...
kas sellel velomeeste sõidureal sõitvad tsiklimehed on ka hälvikud
Täiesti norm on tsikliga jalgrattateid-radu kasutada. Kasutan igapäevaselt bussi-rattaradu ja väga ok värk. Miks ma peaks kuskil autode vahel passima rõõmsa näoga, kui veel rõõmsama näoga saab ummikust mööda ja edasi oma teed mindud..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.