Soov osta Supermoto

Teema algataja
korps

Re: Soov osta Supermoto

Lugemata postitus Postitas korps »

will111 kirjutas:

ma nüüd ei tea kuidas need erinevad väited täpselt kokku peaks sobitama "Olen ise veel suhteliselt võhik mootorratta alal" ja "aga mootorrattad võõrad pole seega sellist juttu, et - esimeseks rattaks liiga võimas ei tahaks kuulda" aga omalt poolt ütleks niipalju, et kokku 4'st rattast, mis mul hetkel kasutuses on, just see supermoto (no sisuliselt on see võistluskrossikas teistsuguste ratastega) on ikka konkurentsitult see kõige võimsam ja hullem küll. kuigi võhik numbrite järgi justkui seda ei arvaks.

igatahes, kui supermoto siis supermoto, ent kõik need mudelid, mis sa siin üles lugesid on tegelikult krossikad ja neil on eestis turg piisavalt suur, seega ma ei ole küll nii veendunud, et just rootsi sellist ratast tooma peab minema.

1. roller ja bike võrdluses supermotoga on sama nagu võrrelda siga ja kägu!
  2. linnavahel sõitmiseks on supermoto tsikkel küll hea, kuid ma isegi ütleks, et kokkuvõttes mitte see parim valik. metsavahel sa tänavarehviga ei sõida aga kui mingid üsna spetsiifilised rehvid alla paned siis võib sinna ju minna. krossikaga, millel krossirattad ja krossirehv all, pole aga mingit "koos sõitmist" :D
  3. linnavahel eriti vahet pole, kas sa sõidad pundis baigiga või teist ümberehitatud krossaritega, minumeelest...

see, ete KTM vajab eriti tihedat hooldust on mingi suvaline linnalegent. aga see 2 silindriline aprilia on muidugi kõigest muust sarnasest kestvuse poolest ilmselt kõvasti üle

Selgituseks : võhik sellepoolest, et mootorratast omanud pole, võõrad pole sellepoolest, et sõprade naked ja muid baike proovitud kll kui supermotosid. Mopi ajad on kauge minevik, võib pigem isegi mitte arvesse võtta :)

Mõistan, et Supermoto tänavalegaalne krossikas kuid ma esialgu tahaks varianti millega oleks võimalik linnas sõita, eks need teised veljed koos krossirehvidega tulevad ka hiljem. Supermoto poole vaatan sest baigid ja muud elukad lihtsalt ei paku huvi ning välimuselt meeldib supermoto kõige enam.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”