Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
krt teab mis hullul plaanis oli.
ise olen täheldanud, et viimasel ajal on autojuhid hakanud juba varakult, peeglist tsiklit nähes, paremale nihkuma. Igati positiivne nähtus. Mõnikord nagu ei tahagi mööduda, aga kui niimoodi teed antakse, siis tuleb ära vormistada ja tänada
janata kirjutas:Hei, sinise-halli kobinatsiooniga Suzukiga motomees, kes sa eile ajavahemikul 14.00 -15.00 Tallinna poolt Pärnusse sõitsid ja peale Aret oma VW sõpradega sõidupausi tegid, siit tähelepanek sinu sõdustiili kohta ja hoiatus edaspidiseks.
Mõtle natuke selle peale, mida teeb maanteel sõitev autojuht kui tema seljatagant äkitselt mootorratta mürinat kostub? Tavapäraselt tõmbab autojuht paremasse teeserva, kes suurest ehmatusest, kes viisakusest mootoratturi vastu.
Seega, kus oli sinu mõistus, kui sa maanteel viiest autost paremalt poolt möödasõitu tegid?
Olles autode rivis teine ja kuuldes mootorratta häält lähenemas oli minu esmane reaktsioon teed anda ja paremale tõmmata, aga õnneks sul vedas ja nägin sind viimasel hetkel paremast küljepeeglist. See oli tõesti ootamatu. Olen ise mootorrattur, aga ei ole siiani selle peale tulnud, et maanteel suurel kiirusel paremalt poolt möödasõitu teha. Elu on kallis, tahaks veel elada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.