Räägiks mootorratta navidest
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1991 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Räägiks mootorratta navidest
Kalts kirjutas:Mulle on jäänud mulje, et kaardiuuendused on seotud konkreetse seadmega. Kui seade ää kooleb ei saa "eluaegset" kaardiuuenduste paketti teise Garmini GPSiga kasutada. Võibolla on tarku ja osavaid kes sellest üle saavad, oleks isegi huvitatud..
Lae omale Garmin express(http://software.garmin.com/en-US/express.html) alla ja proovi.Vaatasin täna veelkord üle,aga sellele seadmele ei olnud uuendust ostetud.Mul ei olnud uuendused kohe seadmetega kaasa ostetud.Tegime need hiljem,mingi 2 aastat peale ostu,kui tekkis raalne vajadus veokate seadmtele uuendusi osta.Sain hulgi soodsamalt ja iga seadme kohta sain sellise plastkaardi,kus seadme nr peal.
Selle vennatütre käes oleva seadme ,aga panin lihtsalt arvutile taha(on küll koos teiste firma seadmetega ostetud 2007),aga uuenduse kaarti mul selle ei ole.Kõigepealt palus registreerida seade ja siis uuendas seadeid ning seejärel palus mälukaardi lisada.Igaljuhul pärast seda laadis alla kõik ,mis saada oli.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.