Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: VN 750 custom
- Tänanud: 77 korda
- Tänatud: 81 korda
Re: Rumalad küsimused 2
mx77 kirjutas:Oot, mis trikiga see plokk nii kaval on et vundamenti pole vaja
On spetsiaalne nn taldmikuplokk mis istub otse killupadjale, ja sealt tormad otse seinaga üles. Lappad seina ca meetri püsti ajad alt liiva vastu et esimene valu õhku ei tõstaks ja nii jääbki.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
Kauri kirjutas:mx77 kirjutas:Oot, mis trikiga see plokk nii kaval on et vundamenti pole vaja
On spetsiaalne nn taldmikuplokk mis istub otse killupadjale, ja sealt tormad otse seinaga üles. Lappad seina ca meetri püsti ajad alt liiva vastu et esimene valu õhku ei tõstaks ja nii jääbki.
Eks vundament on seegi
-
- Tsikkel: VN 750 custom
- Tänanud: 77 korda
- Tänatud: 81 korda
Noh kuidas võtta.
Üks asi on see kui ehitad eraldi raketised ja valad vöö, siis hakkad sealt edasi plokkidega tulema jne. Samas kui aeg taob jalaga kannikatesse siis imo igati mõistlik lahendus. Lisaks on juba olemas ka mõlemapoolne soojustus ja sul on ühe valamisega (ca 40 min) olemas juba meeter + seina koos taldmikuga. Lisaks on loodimine ja muu ka lihtne, kuna plokid on ise pikad, istuvad tapiga koos tihedalt ja ei kaalu midagi. Ja armatuurterase jaoks on ka juba kohad olemas kõik.
-
- Tsikkel: vn 1500
Kes teist kuradi homovittudest kustutas ära mu kuulutuse kirbuturu osas ? Tahaks loogilist seletust
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
p6rguline kirjutas:Kes teist kuradi homovittudest kustutas ära mu kuulutuse kirbuturu osas ? Tahaks loogilist seletust
Pane reeglitepõhine kuulutus ja ükski homovitt ei kustuta neid.
ära nüüd niivisi ka ropenda, oleme viisakad
p6rguline kirjutas:Kes teist kuradi homovittudest kustutas ära mu kuulutuse kirbuturu osas ? Tahaks loogilist seletust
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Njah, kui kuulutuse tase oli sama nagu see kiun siin, siis .... tänan moderaatoreid, et seda jama lugema ei pidanud.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Tuono kirjutas:jäävad ainult heterode kuulutused, sest nemad oskavad lugeda, austavad reegleid ning foorumi kasutajaid ja külalisi
No nüüd saad zoovolinikud ja muud värvilised kraesse
Muus osas kahe käega päri.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Tuono kirjutas:Mina tõstsin selle prügikasti...
Kas nüüd lähed nimevahetus teemasse ruttu v?
-
Olen nõus nentima, et ärritunult on mõistlik siiski internetis mitte sõna võtta. Mina õpin sellest taaskord ja vabandan oma keelekasutusest tulenenud ebameeldivuste eest.
Reimps- tule läbi joonistan sulle pildi... Jalale
Küll aga pean ma mainima, et siin on viimasel ajal seoses võimu vahetumisega hakanud olema vägagi vinge tsensuur postituste osas. Ma ei näe, et see üle mõistuse õige oleks. Mõistan ka, et kriitika ei ole meeldiv taluda. Sellest hoolimata ei peaks siiski kustutama kõike mis au pihta käib või siis minu kogemuse põhjal on terake valesti vormistatud. Kustutamise hetkeks oli ju kogu info olemas mis on nõutud.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
p6rguline kirjutas:Küll aga pean ma mainima, et siin on viimasel ajal seoses võimu vahetumisega hakanud olema vägagi vinge tsensuur postituste osas. Ma ei näe, et see üle mõistuse õige oleks. Mõistan ka, et kriitika ei ole meeldiv taluda. Sellest hoolimata ei peaks siiski kustutama kõike mis au pihta käib või siis minu kogemuse põhjal on terake valesti vormistatud. Kustutamise hetkeks oli ju kogu info olemas mis on nõutud.
Räägi väga vingest sensuurist ja kriitikast lähemalt.
Tead ikka, et solvava alatooniga tekst pole kriitika vaid lihtlabane sõim või katse kedagi ala- või naeruvääristada. Konstruktiivne kriitika on alati teretulnud, ilkuv eestlaslik irin-vigin-ilkumine küll mitte. Mine ela oma raske olme- või tööstress ja raske lapsepõlv kusagil mujal välja.
Kui sulle kellegi nägu/kirjaviis/kasutajanimi ei meeldi, siis selleks on erasõnumid.
Mis müügikuulutustesse puutub, siis seal on kolm lihtsat punkti mida jälgida - kui seda ka ei viitsi, siis moderaatorid ka eriti ei viitsi.
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
p6rguline kirjutas:Sellest hoolimata ei peaks siiski kustutama kõike mis au pihta käib või siis minu kogemuse põhjal on terake valesti vormistatud. Kustutamise hetkeks oli ju kogu info olemas mis on nõutud.
Ei kustutatagi. Terake valesti minevaid küll mitte.
Minu pisut võssa läinud kuulutusele tuli temalt lihtsalt PS, et korrasta üle.
Ära hakka ehitama. Kirjuta normaalne kuulutus ja sõida edasi.
-
Ei saanud mingit sõnumit, mis juhiks kitsaskohtadele. Järsku oli kuulutus kadunud koos selle all olnud küsimuste ja vastustega.
Ei ole ma siin end enne välja elanud ja ilmselt ei tee seda ka edaspidi aga seekord lõi silme ees mustaks küll. Eks igaüks vaatab muidugi ise kuidas oma võimu tarvitab ja ma sellele edaspidi ka tähelepanu ei juhi. Loodan vaid, et need keda see puudutab, saavad ise aru, et nende teod nägemata ei jää. Pigem kajastamata.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Su postitus ei ole mitte päris ära kustutatud vaid on tõstetud prügikasti.
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=72&t=86917
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kuidas on Riia kesklinnas parkimine korraldatud? Kas nv-l peab maksma (autoga)?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Kipsi kirjutas:Kuidas on Riia kesklinnas parkimine korraldatud? Kas nv-l peab maksma (autoga)?
ei pea
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000
Kust saaks (homme) osta Politsei käise embleemi. Lähen välismaale tuttavale külla, ja ta kogub selliseid asju. Kui kellelgi omal on siis kirjutage siia PM ja saab mõne õlle vastu vahetada äkki.
Kas Tartus või selle lähi ümbruses leidub keegi, kes kodus kas siis oma tarbeks või müümise eesmärgil liha suitsetab? Jubedalt tahaks normaalset sinki, mitte siis seda poes müüdavat värvaineid täis keeduollust.
-
- Tsikkel: Mutt
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 7 korda
Hurt kirjutas:Kas Tartus või selle lähi ümbruses leidub keegi, kes kodus kas siis oma tarbeks või müümise eesmärgil liha suitsetab? Jubedalt tahaks normaalset sinki, mitte siis seda poes müüdavat värvaineid täis keeduollust.
Turul vast ikka on.
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
Sadness kirjutas:Turul vast ikka on.
Õige õige meil on ju Turg ja turuhoone isegi. Pole neid kumbagi viimased kümme aastat küll külastanud, olin suisa ära unustanud.. Tasub vaadata jah.
-
- Kontakt:
Hurt kirjutas:Sadness kirjutas:Turul vast ikka on.
Õige õige meil on ju Turg ja turuhoone isegi. Pole neid kumbagi viimased kümme aastat küll külastanud, olin suisa ära unustanud.. Tasub vaadata jah.
Teil seal Tartus ju Lõunakeskuses kah miski talukauba lett on ju? aga turg on igal juhul parim valik.
-
- Tsikkel: 2005 ZX6R
Selline küsimus siis, et kui 125cc 2t masinal on peal 170cc silindrikomplekt ja ka kompressioon on tõusnud, kas siis on võimalik, et kolb ise tõmbab rohkem kütust sisse ja on vaja väiksemat peadüüsi? Sama tsikliga tuttaval on peadüüs 310 ja kõik korras, mul 300 ja uputab nii et paha hakkab. Ja kas võib võimsus ka selle all kannatada, kui liiga palju kütet peale voolab?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Hoi!
Kes oli see persoon, kes mingeid rehvide laojääke müüs?
edu
Selline küsimus siis, et kui 125cc 2t masinal on peal 170cc silindrikomplekt ja ka kompressioon on tõusnud, kas siis on võimalik, et kolb ise tõmbab rohkem kütust sisse ja on vaja väiksemat peadüüsi? Sama tsikliga tuttaval on peadüüs 310 ja kõik korras, mul 300 ja uputab nii et paha hakkab. Ja kas võib võimsus ka selle all kannatada, kui liiga palju kütet peale voolab?
Kas sõbra rattal on ikkagi identne karburaator,mootor ja väljalase ? Kui karburaator on natuke teise ehitusega või summutikomplekt erinev, siis tahab see sama silindrikomplekt juba natuke teist segu saada.
Igatahes, kui sinul jäi pärast uue silindrikomplekti peale viskamist originaal õhufilter koos kopsikuga külge, siis kontrolli üle, ega originaal kopsik õhu sissevõttu ei piira.
Kui 2 - taktiline mootor uputab, aga suudab korralikult pöördesse minna, siis see uputamine mootorile midagi halba ei tee. Üldjuhul on 2-taktilistel "rikas" segu alati parem kui "lahja".
-
- Tsikkel: 2005 ZX6R
Kas sõbra rattal on ikkagi identne karburaator,mootor ja väljalase ? Kui karburaator on natuke teise ehitusega või summutikomplekt erinev, siis tahab see sama silindrikomplekt juba natuke teist segu saada.
Igatahes, kui sinul jäi pärast uue silindrikomplekti peale viskamist originaal õhufilter koos kopsikuga külge, siis kontrolli üle, ega originaal kopsik õhu sissevõttu ei piira.
Kui 2 - taktiline mootor uputab, aga suudab korralikult pöördesse minna, siis see uputamine mootorile midagi halba ei tee. Üldjuhul on 2-taktilistel "rikas" segu alati parem kui "lahja".
Kui sama tsikkel võtab teistel 5L/100km kohta, siis mul nõuab ökolt sõites 10 ja ringrajal 20l/100km.... samas paak on ise 10L Olen kuulnud, et 1000cc masinad võivad rajal nii kütet võtta, aga ei usu väga, et 170cc mootor suudab selle pena ära põletada.
Noo kui ikka midagi paigast ära siis võib 2T ulme koguseid võtta, minu kogemus.
Mul oli mingi aeg RM80, algul võttis 25L/100km ilma naljata. Imestasin, et kütuse rida mööda põldu järgi ei olnud.
Kui Yamahakeskuses proovisõidule minna, siis kui palju tagatisraha nõutakse kui üldse?
-
- Kontakt:
ht99 kirjutas:Kui Yamahakeskuses proovisõidule minna, siis kui palju tagatisraha nõutakse kui üldse?
Yamaha keskusest ei ole mõistlikum küsida?
mx77 kirjutas:Teil seal Tartus ju Lõunakeskuses kah miski talukauba lett on ju? aga turg on igal juhul parim valik.
Tead need talutooted seal on otse Leedust või oli Lätist. Ei mäletagi enam täpselt, igaljuhul poolvabrikaat ja liigitada saab need kuskile päris singi ja keedusingi vahele, paremad kui poes pakutavad igal juhul aga päris singiga ei anna võrrelda. Õnnestus nädalavehtusel normaalset sinki maitsta ja pärast seda jäi suu vett jooksma. Lõikasid lahti, liha oli halli värvi nagu peab, mitte punaseks värvitud, parajalt soola ja suitsumaitset koos kamara ja kõige sinna juurde kuuluvaga. Viimati sain sellist asja matsta lapsepõlves kui maal suitsetati liha. Tõenäoliselt laatadelt ja arvatavasti ka turult leib sellist. Pole veel Turgu jõudnud aga eks saab näha.
Mõtlesingi, et äkki keegi siit teeb ise või kellelgi naabrimees teeb oma ja sõprade tarbeks taga aias, et õnnestuks mõned kilod aeg ajalt osta. Paljud ei viitsi enam lihaga jännata, sest võtab maailma aja, lihtsam on kas kanakoiba suitsutada või "talupoest" Leedu sinki osta.