Õnnetused mootorratastega [2014] → Re: Õnnetused mootorratastega
-
- Tsikkel: TDM900, CRF250L
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 8 korda
Re: Õnnetused mootorratastega
Täna pärastlõunal oli õnnelik õnnetus Viljandis Lembitu pst. ja Lina tn. ristmikul. Linna piiril haakis mulle sappa kollane Buell ning kui lõpuks paremale Lina tn. keerama hakkasin sõitis Buell vasakult mööda. Samal ajal keeras sõiduauto Lina tn. vasakule Lembitu peale ja otse Buellile ette. Õnneks olid kiirused alla 50km/h ning tsikli- ja autojuht jõudsid reageerida: jäi peale stangesse sõitmist püsti. Parempoolne jalatugi läinud, kiigel kriimud, aga parema jala jõudis üles tõsta. Endal ei ühtki kriimu. Täitsa kuri pilt oli, mul oli ju asjast parim ülevaade ning nägin 2-3s ette, et õnnetus tuleb. Sõiduauto juht minu taga tsiklit ei näinud, jäin oma C4 kuudiga talle ette. Samas ega ta eriti vaadanud ka, korraks seisatas ja kohe tallas peale. Ilmselt seepärast, et Lina tn. on ilgelt kitsas ja me poleks sinna mõlemad hästi ära mahtunud, eks ta üritas eest ära pöörata enne kui tänavasse sisse pöörata jõuan. Buelli juht sõitis minust vasakult viisakalt mööda kui hakkasin parempöördeks valmistuma ja suuna sisse lükkasin, mitte ei keeranud peale.
--
Vallo