Grilli valik
-
- Postitusi: 1112
- Liitunud: 13 Jaan 2006, 11:54
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Asukoht: Harku
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Re: Grilli valik
XL1000 kirjutas:Nendel on mõnus "Lõhn" ka juures.Kõigepealt kui oled lahti lõiganud küpseta neid endid mõnes suures lõkkes ja ikka jupp aega,sest muidu sa butaani lebra sealt välja ei saa.Vene ajal polnud ju puhas propaan, vaid butaani propaani segu neis balloonides.Avatud grilli jaoks sobivad veel kuidagi,aga BBQ jaoks pead ikka väga puhtaks saama,enne kui sinna liha panna võiks.Mul on üks selline lahtisena paar aastat õues olnud,aga haiseb ikka nagu raibe.
Piisab, kui eemaldatud ventiiliga ballooni tulel küpsetada seni, kuni värv ära kärssab (mida peab niikuinii tegema), peale seda pole enam mingit lõhna.
Omale sai kunagi selline tehtud- käras grilli, BBQ-na ja pisut pretensioonikamana ka suitsuahjuna.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.