Grilli valik
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Grilli valik
Tõnis kirjutas:Peaks ostma uue grilli kuna eelmine ufogrill lagunes laiali.
Oskab keegi jagada soovitusi milline oleks hea?
Olen mõelnud ka gaasigrillile, aga need on kallimad. Samas kui need nii palju paremad on siis võiks oma hind õigustada ka.
Ufodega ei viitsi väga enam jännata, süte saamine võtab kaua aega ja kui mitu satsi liha teha vaja siis vahepeal jõuavad söed otsa saada.
Ma oleks juba sel aastal omale uue gaasigrilli ostnud,aga üks tuttav kolis majast korterisse ja andis enda söe oma mulle(minu vana oli läbi).Korralik gaasi grill on igati mugav ja hea asi.Muidugi need kõige odavamad ei ole just need mida peaks ostma.Kindlasti peavad olema restid malmist ja ka malm plaat on vajalik.Head veise sisefileed teha ei ole tule peal lihtne ,aga gaasiga saab ka vähem osav kokk hakkama,muudest asjadest rääkimatta.Söegrilli lihal on muidugi spetsiifiline mekk,aga gaasipeal tehtud liha on ka väga hea.Olen kunagi ühel Enn Tobrelutsu koolitusel osalenud ja seal tegi ta gaasi peal üli häid asju.Nüüd olen sõbra juures ka ise gaasiga kätt harjutanud ja väga mugav on.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.