Grilli valik

Kasutaja avatar

ishijupp
Postitusi: 1112
Liitunud: 13 Jaan 2006, 11:54
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Asukoht: Harku
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Re: Grilli valik

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

kult kirjutas:

Tandoor, meie maal natuke võõras värk, kuid kui asja õigesti tööle(käppa) saab, on muresid vähem.
Saab rahulikult saunas käia ja ei pea kogu aeg sütt sudima. Vajab ainult eelnevat kütmist. :bsmile:

Heh, hunti sa tandoorist eemale saad minna, kui tandoori õigesti kasutad- küpsetamist alustatakse umbes 400-500 kraadi juures ja kui sa õigel hetkel lähedal pole, siis saad liha asemel peotäie sütt ;) Olen kuulnud küll, et on võimalik pista jahtuvasse ahju kanakamakad sisse ja lasta neil mõned tunnid seal vedeleda, aga see pole enam tandoori kana...
Fraz125- grillimisega on pistmist parasjagu nii palju, et see on grillimine.
Minu kodune tandoor:
https://imagizer.imageshack.us/v2/640x4 ... 6/fs4f.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/640x4 ... 5/1uol.jpg
Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”