Neiude sõidutamiseteema ehk soovin seljakotiks
Moderaator: Moded
- teemasid võivad alustada ainult naised
- naised küsivad/arvavad/räägivad kuidas oskavad, mehed vastavad siis kui midagi asjalikku on öelda,
- rumalaid küsimusi pole olemas,
- meeste algatatud teemad leiavad siin kiire lõpu
Re: Neiude sõidutamiseteema ehk soovin seljakotiks
Hei!
Soovin sõita! Sõiduvarustus on olemas on teine nõnda nukker juba kohvris....
Tartus.
an angelic look at life through open eyes.
-
- Tsikkel: Dragstar Classic 1100 2003a.
Nädalavahetuseks Saaremaale!
No nii! Plaanid paigas ja ilm tõotab ka tulla super.Sõidame kahe cruiseriga 23-l Tallinnast pealelõunat Saaremaale suvilasse väikesele puhkusele ning tagasi pühapäeval.
Kui Sinul on tõsine huvi kaasa sõita siis aga palun,pakun seda.Ratas on suur,mugav,seljatoega. Elamine privaatne,saunaga.
Huvilistega suhtlen privas.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 395 korda
trummikas kirjutas:Nädalavahetuseks Saaremaale!
No nii! Plaanid paigas ja ilm tõotab ka tulla super.Sõidame kahe cruiseriga 23-l Tallinnast pealelõunat Saaremaale suvilasse väikesele puhkusele ning tagasi pühapäeval.
Kui Sinul on tõsine huvi kaasa sõita siis aga palun,pakun seda.Ratas on suur,mugav,seljatoega. Elamine privaatne,saunaga.
Huvilistega suhtlen privas.
Proovi sinna: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=5&t=79769
Kellukas kirjutas:keegi naist tahab õnnelikuks teha
![]()
Nimelt , ilmad lähevad juba soojemaks ja nii väga tahaks kellegile seljakotiks olla . Ma lausa jumaldan sõitmist kuid kahjuks mul endal VEEL ei ole lube ja ammugi tsiklit ei ole
kuid lähitulevikus saab tehtud ( peab tegema kui see on see mis mind õnnelikuks teeb
)
Eks ma jään siis ootama
Nb : Kiiver kadus ära eelmisel suvel
Tsau!Võib küll sõitma minna kas sa ka fb oled ja kuida konto lisaks sõbraks ja suhtleks esialgu seal?
Re: Tallinna sõitjad
KZ1000P kirjutas:Kellukas kirjutas:Kellukas kirjutas:Ega ma tutvuma ei tulnud
Anna andeks aga võõrastega ma ei sõida
Tsau!Kas läheks teinekord koos sõitma?
No suhtleme siis esialgu,et ei oleks enam võõrad?
svensson kirjutas:No suhtleme siis esialgu,et ei oleks enam võõrad?
Kõlab nagu meeleheide
-
- Tsikkel: xjr 1300
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
No_name kirjutas:svensson kirjutas:No suhtleme siis esialgu,et ei oleks enam võõrad?
Kõlab nagu meeleheide
mu lemmik spordiala.
Tere, sooviksin väga kellegagi sõitma minna, olles tagaistmel;-) kiiver on mul olemas;-)
Pentra kirjutas:Tere, sooviksin väga kellegagi sõitma minna, olles tagaistmel;-) kiiver on mul olemas;-)
Tule kella kuueks bensukasse
Mõlemal pool lahte on bensukad hetkel täis omaettehoidvaid tüüpe, kes salaja piiluvad mööduvaid näkke.
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Tuono andis lihtsalt küsimusele väärilise vastuse, muud miskit. Ma ütleks, et isegi väga hästi vastatud
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kamoon, isegi mina oma küünilisuses näen, et neiul esimene post siin ja ilmselgelt ei oska ta pisiasjadele tähelepanu pöörata. Noh, need klassikalised: asukoht, keha füüsikalised omadused ja FB-link.
Või olen ma pehmoks läinud?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
reimps kirjutas:....
Või olen ma pehmoks läinud?
Raudselt
Vabandust. Ou, Pentra, ma võin sõita küll. Aga Tallinnast kaugemale väga ei vinni tulla noolima. Ja enne kohustuslik paljastusvoor ka - mõõdud-kaalud-kogemused, ma ei julge väga suuri kogenematuid sõidutada, võin haiget saada
-
- Tsikkel: Suzuki VX800
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 4 korda
Mul on tunne, et siinsed teemaosalejad seksist kaugemale ei lähe.
mrtn kirjutas:Mul on tunne, et siinsed teemaosalejad seksist kaugemale ei lähe.
Kui sex on väga hea siis ma võin sõitma ka viia aga muidu jh, kaugemale ei läheks
Kuna ma istun taaskord elektrihädadega ratta otsas, kas siin mõni Pärnakas sõitma mind viiks peale seda kui mul juhtmed oma rattast taas kärssamas on
Maruliis kirjutas:Kuna ma istun taaskord elektrihädadega ratta otsas, kas siin mõni Pärnakas sõitma mind viiks peale seda kui mul juhtmed oma rattast taas kärssamas on
Ma ju ütlesin, et Aprilia pead võtma. Või vähemalt teiste poolt persekeeramata rattaid
-
- Tsikkel: CBR600F '14
- Kontakt:
Maruliis kirjutas:Kuna ma istun taaskord elektrihädadega ratta otsas, kas siin mõni Pärnakas sõitma mind viiks peale seda kui mul juhtmed oma rattast taas kärssamas on
Võta kiiver kaasa ja mine neljapäeva õhtul Porta parklasse, keegi ehk ikka seljakotiks võtab.
võin olla seni pärnakas kui su pill porbonnis on, saad vähemalt kaksi-ratsi isu rahuldatud
krõps kirjutas:Maruliis kirjutas:Kuna ma istun taaskord elektrihädadega ratta otsas, kas siin mõni Pärnakas sõitma mind viiks peale seda kui mul juhtmed oma rattast taas kärssamas on
võin olla seni pärnakas kui su pill porbonnis on, saad vähemalt kaksi-ratsi isu rahuldatud
kaksi-ratsi isu siis millega?
rain5891 kirjutas:Maruliis kirjutas:Kuna ma istun taaskord elektrihädadega ratta otsas, kas siin mõni Pärnakas sõitma mind viiks peale seda kui mul juhtmed oma rattast taas kärssamas on
Võta kiiver kaasa ja mine neljapäeva õhtul Porta parklasse, keegi ehk ikka seljakotiks võtab.
Päris nii lunima ei läheks Ja mingite wannabe rinkaässade otsa ka ei tahaks sattuda
kaksi-ratsi motikaga, siis on alles näha kuidas me sobime
krõps kirjutas:kaksi-ratsi motikaga, siis on alles näha kuidas me sobime
Huh, no ma pean selgitavaid küsimusi küsima, et ei tekiks arusaamatusi aga no minu pärast pärnakaks hakata
Maruliis kirjutas:krõps kirjutas:kaksi-ratsi motikaga, siis on alles näha kuidas me sobime
Huh, no ma pean selgitavaid küsimusi küsima, et ei tekiks arusaamatusi
aga no minu pärast pärnakaks hakata
![]()
mulle lihtsalt nii meeldib juba see sinu pilt mootorrattaga kuigi sind ennast ma nii hästi ei tea, kui saabub päev mil mind see pilt külmaks jätab olen ma tõenäoliselt surnud
aga selgitavad küsimused on alati teretulnud, üritan anda rahuldavad vastused
krõps kirjutas:Maruliis kirjutas:krõps kirjutas:kaksi-ratsi motikaga, siis on alles näha kuidas me sobime
Huh, no ma pean selgitavaid küsimusi küsima, et ei tekiks arusaamatusi
aga no minu pärast pärnakaks hakata
![]()
mulle lihtsalt nii meeldib juba see sinu pilt mootorrattaga kuigi sind ennast ma nii hästi ei tea, kui saabub päev mil mind see pilt külmaks jätab olen ma tõenäoliselt surnud
Selline sõnavõtt bikeri kommuunis pani mind kohmetuma ja suu lukku... pole siin harjunud midagi sellist lugema enda kohta ...
Mariliis, kas ma võin nüüd üle mitme aasta "selle" pildi ka siia panna?
Kas lihtsam ei oleks üksteisele es-iga kontaktid saata ja edasi suhelda silmast silma või telefonist telefoni? Kuidagi nagu kohmetu tundub see asjaajamine teil siin. Kuigi Facebooki ja Ratesid ja igast muid foorumeid on vaja ka elus hoida ja vähemalt ei otsi te "kirjasõpra" kuskil ajalehes, nii et kui sügis külm teid ära ei võta saab ehk asjagi. Keep up the good work...