Käega tervitamisest.
Moderaator: Moded
Re: Käega tervitamisest.
Rourke kirjutas:Ükskord olin siduri või liiklusega liiga hõivatud ja ei jõudnud ühele kaasratturile kätt tõsta ja kui taha vaatasin, nägin vist keskmist sõrme tõusmas
Rohkem käe tõstmisega probleeme pole olnud.
Vaevalt et sulle, pigem mingile autojuhile. Samas "ostetud staatuse mehi" on siginenud iga aastaga juurde, võibolla tüübi niigi väike noku tõmbus kõhuõõnde, et see nolk ei austagi mind vä?
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Äinohh, milles küssa, kui oled heeblite sõtkumisega ja juhtimisega usinalt ametis, siis mina olen vastu noogutanud. Samamoodi on ka minu käeviipe peale teinekord vastatud.
-
- Tsikkel: Honda CBR 125R
Heh, endalgi oli hea tunne, teel lõppes kütus ja isegi teepervel seistes viskasid mööduvad sõitjad käppa.
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 1 kord
Oh jah me oleme kõik vennad ja õed
Mina ei lehvita kellelegi isegi mitte mendile.
Ma olen lihtsalt nii ülbe.
Ja kui mul läheb ratas katki siis mul on nii palju raha et ma kutsun puksiiri.
Mul ei ole seda 2sek vendluse paska vaja.
www.facebook.com/realbikerid
-
- Tsikkel: VS800
- Tänanud: 2 korda
pahadeplaneet kirjutas:Oh jah me oleme kõik vennad ja õed
![]()
-
- Tsikkel: suzuki gsxr 600
Ravat kirjutas:Muudkui loen, et kõik tervitavad, ise tervitan ka aga siiani 90% Haapsalus kohatud tsiklistidest(vahet pole kas kroom või baigiline) ei vaevu vastu tervitama... nii, et niipalju siis kambavaimust...
haapsalus tean et lihtsalt jobud koos,aga jah las nad olla pigem seal
-
- Tsikkel: Bastard
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 21 korda
Ajuvaba tegevus, ajuvaba arutelu.
See on siit kuskilt mitu korda läbi käinud - kes tahab, vehib käte-jalgadega, kes ei taha, ei vehi.
Mina ei vehi.
-
- Tsikkel: v2
Ära siis sõida Haapsalus ja vali sõnastust kui avalikult kirjutad inimeste kohta keda ei tunne.
-
- Tsikkel: Honda Deauville
- Tänanud: 4 korda
Sama mõte siin. Mina vehin käega, aga ma ei kavatse solvumusest teadvust kaotada, kui mõni vastu ei vehi. Ja päris kindlasti ei saa mittevehkijatele kaela riputada silti "JOBU", olgu ta Haapsalus või Haapsalu taga.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
pahadeplaneet kirjutas:Oh jah me oleme kõik vennad ja õed
![]()
Kõhukinnisus on üks s**t häda hr Veiko-rätipoiss-p***-Vart. Rohtu selle vastu saab apteegist.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
On ka asi mille üle nii rängalt vaielda.
Kes tahab, see vehib, kes ei taha, sõidab niisama. Vastu tervitamine on samas ikkagi viisakas.
Tegelt ei tohi kätt rutskalt lahti lasta, paugust "ohtlik sõiduvõte". Kui näpuga järge ajada
Aga ükski (moto)politseinik pole mulle selle eest küll noomitustki teinud. Veel.
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Kontakt:
Aga kui mina tervitan, siis viskan sadulale pikali ja vehin mõlema jalaga taeva poole
reimps kirjutas:Tegelt ei tohi kätt rutskalt lahti lasta, paugust "ohtlik sõiduvõte".
Sa sõidad vastutulevast rattast vasakult mööda?
Ohtlik on vast ainult gaasirutska järsk lahtilaskmine. Sirge peal on ikka vasak käsi puusas poosetada vaja
pets&kats kirjutas:Sa sõidad vastutulevast rattast vasakult mööda?
Ah? Mis ma ei oska kirjutada või te lugeda?
Aga muidu tsiteerides LS-i:
§ 33. Juhi üldkohustused
(2) Juht on kohustatud:
10) juhtrauaga mootorratta ja mopeedi juhtimisel hoidma juhtrauast kinni kahe käega, välja arvatud käega hoiatusmärguandmise ajal, kandma peas kinnirihmatud motokiivrit ja mitte sõidutama sõitjat, kes pole viimast nõuet täitnud;
11) mootorratta, maastikusõiduki, traktori, mopeedi, pisimopeedi, tasakaaluliikuri või jalgrattaga teel sõitma nii, et kõik rattad toetuksid pidevalt teepinnale.
Kui ma nüüd nokkima tahaks hakata, siis tervitamine pole teps mitte hoiatusmärguanne..
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Käe tervituseks surumine ja käe surumine üldises mõttes on ajast-aega tähendanud austust oma rivaalile ja ka seda vabandust kui sa peale surma teda tunnustada ei saa. Hiljem levis see rüütlite aegu visiiri tõstmisest käe tõstmiseni(nt. Pioneerid ja Natsid). Igal juhul kõik tsüklimehed ja naised üle maailma võimalusel tervitavad teine teist, et teises-ilmas üksteist ära tunda ja kindla valguse suunas liikuda. Ei tea, miks mõned ei soovi´sõpra `tervitada, sest igal tegijal oma arvamus- kuid mina tervitan alati rõõmuga selle raske haiguse käes kaaskannatajaid.
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
Sellepärast sa pidevalt külje maha panedki, et lenksust kinni hoidmine on suht oluline komponent tsiklijuhimises..
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
reimps kirjutas:Sellepärast sa pidevalt külje maha panedki, et lenksust kinni hoidmine on suht oluline komponent tsiklijuhimises..
Jah, nigu vastast näen kujuteldava piigiga, nii kohe küllili heitun.
Tahaks kaamerat, et ei peaks seletama!
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
Te seal Suurlinnades olete ikka matsid küll.Maal naabri Aksel vehib koguseeaeg,ole sa siis tsikli,kombaini või riisikotiga.Ning oled õnnelik,kui vehkivast Akslist terve nahaga mööda pääsed.
teate, me võiks tervitamise asemel veits ligemalt sõita ja patsu lüüa. no mis, see kahepeale kiirus siis kokku ikka ei ole, head kindad pea kõigil olemas. lööme ikka patsu.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Tambov kirjutas:
teate, me võiks tervitamise asemel veits ligemalt sõita ja patsu lüüa. no mis, see kahepeale kiirus siis kokku ikka ei ole, head kindad pea kõigil olemas. lööme ikka patsu.
Ikka:
Umbes 5 aastat tagasi üritasin sama asja teha venna krossikaga. Tulemus oli see, et istusin politsei tagaistmel ja vormistati lubadeta sõidueest trahv, ise tüübid olid suht muigel. Väga komenteerida ei taha aga no ütleme nii et külje sain maha nendest umbes 25m kaugusel heinapõllul:)
Rohkem plaanis korrata ei ole.
Kuigi eelkõneleja Mihkel väga detaile kommenteerida ei taha, tekib ikkagi vägagi kurioosseid küsimusi selle "õnnetu" juhtumise üle. Spekuleerin kohe olulisel määral - kas üritasid siis politseile patsu lüüa sõidu pealt, kütus aga lõppes ja ei jõudnud pärale? Siit saab vist õppida, et kui lubasid pole, pole mõtet patsu ka lüüa, või mis?
Arvo A. kirjutas:Kuigi eelkõneleja Mihkel väga detaile kommenteerida ei taha, tekib ikkagi vägagi kurioosseid küsimusi selle "õnnetu" juhtumise üle. Spekuleerin kohe olulisel määral - kas üritasid siis politseile patsu lüüa sõidu pealt, kütus aga lõppes ja ei jõudnud pärale? Siit saab vist õppida, et kui lubasid pole, pole mõtet patsu ka lüüa, või mis?
Oled küll super vaimukas aga siiski suht mage.
Üritasin jah patsu lüüa aga enne politseid olid vist mingid suured kruusakivi tükid ja hakkas vibama. Vägakaua aega ei läinud kui enam tsikklit hoida ei suutnud ja külje maha sain.
kus? teepeal, rajal, metsas?
Burn7 kirjutas:Krossikaga sõites peavad ka load oleme või?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: 790ADV, guzzi
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 12 korda
Laupäevasel keskpäeva ajal aga tervitas mind Tartu-Puhja vahel keegi punase bikega Tartu poolt tulija, ikka korralikult kahe käega pea kohal lehvitades! No vot, kohe hea tunne oli Tartu poole edasi põrutada
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.