Sõiduvarustuse vajalikkuse selgeks tegemine sõbrale?
Re: Sõiduvarustuse vajalikkuse selgeks tegemine sõbrale?
Mõttetuks kisub jah kui liiga palju kellegi sõnu väänama hakatakse. Ma ei tea kuskohast täpsemalt see plätude jutt siin üldse alguse sai aga nüüd juba pikemat aega keerutatakse mingi plätudega sõitmise ümber. Isiklikult ei meeldi mulle niisamagi plätudega ringi kooserdada, iga väiksemgi takistus kuhu otsa kinni jääd siis on valu täie raha eest. Aga on plätusõitu siin tegelikult ka kasvõi korra keegi propageerinud? Minuteada küll mitte.
Mina pole küll kordagi väitnud, et varustusest ei oleks kasu või et sõitma peab lühkarite ja plätudega, vaid et igaüks peaks oskama ja suutma ise otsustada kui karmi varustust ja kui suures mahus TEMAL parasjagu vaja on, mitte ei peaks seda dikteerima tema sõbrad ja sugulased...veel vähem suvalised foorumionud!
Valesid ja veidraid eeldusi teed, võll. Tsikleid oled siiani ostnud selliste rahade eest, et ostumüügi erinevus protsentides jääb umbes 10% sisse. Varustus on hoopis teistlaadi asi, kasutatud sõidukeid on müüdud ja müüakse väga edukalt edasi juba ilgelt pikka aega. Kasutatud varustuse turg esiteks on palju väiksem, teiseks on inimestel siiski enamasti vähe imelik panna selga või jalga kellegi teise kantud pükse või saapaid. Lisaks muidugi peab ju veel leidma täpselt omale sobivad suurused. Üheseõnaga suht võrreldamatud asjad, mida sa soovitad mul võrrelda. Fakt on aga see, et kui inimene ostab eestist poest omale varustuse täishinnaga, kasutab seda mõnda aega, siis reeglina tuleb edasi müümiseks hinda langetada päris kõvasti kui ei taha just pool aastat müügiga tegeleda. See oli muidugi lihtsalt üks asi, mille peale ka mõelda minu poolt, mitte otsene argument varustuse ostmise vastu. Pigem argument selle poolt, et mõnikord on mõistlik osta varustust järkudena ja enne teha selgeks, kas üldse oled tsiklimees või mitte
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.