Sõiduvarustuse vajalikkuse selgeks tegemine sõbrale?

Kasutaja avatar

võll
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Re: Sõiduvarustuse vajalikkuse selgeks tegemine sõbrale?

Lugemata postitus Postitas võll »

Kuidagi jõle mõttetuks aruteluks on see siin kujunenud. Kui laksu paned, siis niikuinii improviseerid, kui jõuad üldse. Rattast irdud kah pikemalt mõtlemata, kui olukord seda nõuab. Kiiver ja saapad on minu puhul AjaO ning tänu nendele on mul jalad siiani küljes ning aju veel kolba sees. Plätudega sõitmine on lihtsalt debiilsus, aga eks see on iga ühe enda valik. Eks sinisilmsus kaob, kui suvaline kivikene esiratta alt vastu varbaid lendab ja need heal juhul ainult purustab.
Varustus ei hoia vigastusi ära, aga leevendab neid. Tervis tuleb ikka aeglasemalt tagasi, kui see raha mis sa varustuse jaoks kulutasid.

will111 kirjutas:

... ja kasutatud tsiklit mitte eriti suure kahjumiga edasi müüa on ikka meeletult palju lihtsam kui juba kasutatud varustust. kusjuures otseselt raha taga asi kordagi ei olnud, küll aga oleks päris pläff tunne kui ilgelt kalli raha eest ostetud varustuse vast mõnikümmend korda selga paned ja siis pead üritama kunagi seda vähemalt poole odavamalt maha parseldada.

Aga võrdle siis uue tsikli edasimüümist samamoodi nagu sa uut varustust võrdled. Kui rahakott ega mõistus ei kannata, äri omale kasutatud varustus. Näiteks see foorum kubiseb siin ässadest diilidest ja kui leiad, et see kõik on ainult nöörimiseks ja tagumiku lohku tõmbamiseks, siis nii on tegelikult iga asjaga. Eeldan, et tsikli ostsid samuti rohkema papi eest kui vanarauda viimise eest saaks- jälle said petta.

Siin ei tohiks üldse mingit vaidlust minu meelest tekkida. Varustusega on tingimata parem kukkuda kui ilma... ja kukud niikuinii.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”