Hälvik-autojuhid
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Re: Hälvik-autojuhid
cossie kirjutas:ei olnud otsest kokkupuudet küll tsikli ja auto vahel, aga mingi hälvik peenestas kõrva järgi ilma summutita kristiines, nõmme tee kandis öösel kolme paiku ringi, panin aknad kinni ja sai edasi magada. Hommikul läksin kell 10 tööle ja oli jälle sama häält sealkandis kuulda, võimalik et vahepeal käis ka mujal inimesi häirimas. No ei ole lahe, ausalt
Noh need autod autodeks, eks lõugavad ka aga suht harva. Üks jubedamaid asju on ikkagi suht tühja toruga kroom, lärmab kui põrguline ja no mööda ka majast ei jõua. Plastiku vendadele võib väheke andeks anda, se vile kaob kähku ja ei võta aknaid värisema. Ma õnneks hea unega ja savi tegelt
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Ma pressin näiteks alati signaali, kui keegi tropp ilma suunata ette reastub. Kui aga suund sees - aga palun! Elementaarne viisakus.
-
- Tsikkel: Honda Hornet
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Black kirjutas:Ma pressin näiteks alati signaali, kui keegi tropp ilma suunata ette reastub. Kui aga suund sees - aga palun! Elementaarne viisakus.
LS-i järgi võib linnas signaali lasta vaid ohu tekkimise korral. Selge see, et suunata reastuja rikub seadust, mis ei muuda fakti, et seda teed ka sina, kui iga kord ohuolukord pole tekkinud. Kui iga liikleja laseks iga rikkumise korral signaali siis viskaks see kopa ette küll.
-
Teema algataja
in4r3k kirjutas:Black kirjutas:Ma pressin näiteks alati signaali, kui keegi tropp ilma suunata ette reastub. Kui aga suund sees - aga palun! Elementaarne viisakus.
LS-i järgi võib linnas signaali lasta vaid ohu tekkimise korral. Selge see, et suunata reastuja rikub seadust, mis ei muuda fakti, et seda teed ka sina, kui iga kord ohuolukord pole tekkinud. Kui iga liikleja laseks iga rikkumise korral signaali siis viskaks see kopa ette küll.
Siis sõitke nii, et ei peaks keegi teile signaali laskma
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Ilma suunata ette reastumine tähendabki reeglina ohu olemasolu. Ohu suurus sõltub ainult sellest, et kui ette ja kui järsku reastutakse. Suurim võimalik sellealane lollus, mida tehakse, on see, et tullakse kõrvalreas korraliku madallennuga, ilma suunata ette ja pidur plokki, et eessõitjale mitte tagant sisse kütta.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
täna üks värdjas kaubikujuht rammis kotka tänaval teisest reast ilma suunata nina-alla mulle ja keeras nõmme teele....kui kõrvale sõitsin ja aknast sisse vaatasin siis värdjas toksis tuima näoga telefoni - pilk teelt ikka väga ära keeratud....pöörded piirajasse lasin siis ehmatas ära küll ja jäi õlgu kehitades otsa vahtima, et mida on.....
KRT....oleks olukord veidikene veel ärevam olnud ja ta mul rohkem ninaees seda manöövrit sooritanud....oleks ilmselt see kodanik praegu uut küljepeeglit otsimas!
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Veikosib kirjutas:....oleks ilmselt see kodanik praegu uut küljepeeglit otsimas!
Küljepeegli teema oli eelmise sajandi action, edasijõudnud murravad tänapäeval juba tahavaatepeegleid ja sooritavad kuklalaske
mis ajast rea vahetuse ajal suunda näitama peab,palju mugavam on ridasi vahetada kui ei pea selle suunaka nupuga nussima
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
Teema algataja
426f kirjutas:mis ajast rea vahetuse ajal suunda näitama peab,palju mugavam on ridasi vahetada kui ei pea selle suunaka nupuga nussima
Ühte sellist täna vähe ehmatasin, peeglist nägin, et mitu korda rea vahetusel suunda ei näidanud ja siis tahtis kiirest reast lennuga minna aga on õnnetust, keerasin talle julmalt ette, eit pidurdas nii, et nina vastu tuuleklaasi ja kohe rahunes maha natukesks ajaks 363 AVI
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänatud: 34 korda
Filmi nimi oli vist "shoot 'em up" , seal oli peategelane samal teemal päris karm. Minu väikeses kodulinnas oleks palju lihtsam märgata neid kordi kui keegi suunda näitab, autojuhid on kodumaal harjunud, et kaamlitel suunatule kangi pole... :/
See on natuke nõme, et kui näiteks august mööda minemiseks natuke raja keskelt paremale poolele põikad, moodustab keegi tagant tulija autoga nagu lisarea su kõrvale. Ei suunda, ei midagi.
Saaks aint kellegil küljepeegli otsast taguda... debiilikud ja sõiduspetsialistid
mis te nutate,paide ment ka suunda ei näita kui oma bussiga sõidab
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
Teema algataja
Tatikas kirjutas:Saaks aint kellegil küljepeegli otsast taguda... debiilikud ja sõiduspetsialistid
No vii asi järgmisele tasemele - hakka salongipeegleid koguma.
heh... said valesti aru mulle tundub... ei taju seda kohta ära kus teil paljudel see viha tuleb liikluses, et saaks aint peegleid koguda ja foorumis tõmmelda.... what goes around comes around, pole vaja oma õigust koguaeg taga ajada.
piic yo
-
Teema algataja
Kui ei taju, siis oled j2elikult v2he Eesti liikluses osalenud, eriti tsikliga.
Tsikkel on ju autojuhi jaoks nagu UFO, tuleb ei tea kustkohast ja läheb ei tea kuhu täpina. Ammu need suunatuled ja peeglid välja mõeldi. Ma käisin 1973.a. Moskvas GAZ 51-ga polnud suundasid ega peegleid kuskil ega kellelgi. Eurosilmad oleks autojuhtidel vaja!
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Sõidan üksi olles tunduvalt agressiivsemalt, kui koos rahvaga. Enda vastu suunatud liiklusalast ebaõiglust tunnen ise agressiivsemalt sõites omajagu rohkem, kui muidu. Mitte, et siis keegi ette ei keerakski, etc, aga kui oled muidu rahulik, ei aja närvi ei kiirustajad ega ka pimedad.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänatud: 34 korda
pühak kirjutas:Sõidan üksi olles tunduvalt agressiivsemalt, kui koos rahvaga. Enda vastu suunatud liiklusalast ebaõiglust tunnen ise agressiivsemalt sõites omajagu rohkem, kui muidu. Mitte, et siis keegi ette ei keerakski, etc, aga kui oled muidu rahulik, ei aja närvi ei kiirustajad ega ka pimedad.
Üle prahi kommentaar.
-
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Tatikas kirjutas:heh... said valesti aru mulle tundub... ei taju seda kohta ära kus teil paljudel see viha tuleb liikluses, et saaks aint peegleid koguda ja foorumis tõmmelda.... what goes around comes around, pole vaja oma õigust koguaeg taga ajada.
piic yo
reimps kirjutas:Kui ei taju, siis oled j2elikult v2he Eesti liikluses osalenud, eriti tsikliga.
Ma tavaliselt ei taha sellistel teemadel jaurata, aga..
Et eks ta ikka väga oluliselt sõltub, millise hoiaku ja sisendiga sa liikluses osaled. Olen kogu elu Tallinnas elanud, load aastast 95 ja kokku tsikli sadulas
u 340000km ja eks sellest omajagu ka Eesti ja Tallinna igasugu liikluses. Liiklen nii, et kellelegi jalgu ei jää ja peavoolu tempot ei pidurda, samas ei tõmble ja ei trügi esimeseks ka. Ja sedasi toimetades saan ka mina kasutaja Tatika kommentaariga igati nõustuda. Ehk, et ei ole ka mul põhjust kurta, et keegi teeks liiga või keeraks ette või taha pidevalt. Loomulikult märkan aegajalt kedagi, kellel on ilmselt tõsisemaid probleeme ajukeemiaga, aga minusse nad ei puutu ja ma ei näe põhjust miks ma peaks sellistega samale pulgale laskuma. Ja päris kindel on see, et kogu selle aja, mis mul load on olnud (B aastast 91) on liiklus Eesti teedel vaikselt paremaks läinud, eriti viimasel ajal
Kui ikka pidev tüli ja ohtlikud olukorrad on reaalsus, tuleb olla ka piisavalt aus peeglisse vaatamisel.
Samas ega sellel mu jutul siin sedasi kirjutatult erilist pointi pole, sest igaühel on oma tõde ja pealegi tõdeb reimps pea igas oma postituse lõppsõnas, et enamsti on tal õigus;)
Kk
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I
Erinevalt Reimpsist on mul alati õigus. Aga Kalle jutule sekundeerin kõikide lõpenditega.
Legaalselt liikluses aastast 1986
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Kontakt:
Rein kirjutas:Aga 90 ndatel oli liiklus ikka väga hõre ja aeglane tegelikult
Osaliselt Sul õigus. Hõredam küll aga linnakiirus oli 60 km/h. Ja jobu oli see, kes 10 km ei ületanud. Nagu tänagi. Miilits kah +10 eriti ei reageerinud. Kuid see ei tähenda, et Kalle jutt täna õige ei oleks.
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Kontakt:
Ega ma ei ütlegi, et õige ei ole, aga oli ikka absurdselt tühi linn küll päevasel ajal. Tartuga siis kogemus. Mõned linnaliini bussid, taksod, kauba autod ja üksikud erakad. Kütuse kriisi ajastu oli ka ju veel sel ajal. Tsikleid oli ikka ka kohutavalt vähe.
Küll ma juba tean, kuidas siis liigeldi. Mhmh. Jälgisin liiklust sel ajal. Lõbus aeg oli.
-
- Mode
- Tsikkel: LadyInRed
- Tänanud: 188 korda
- Tänatud: 140 korda
- Kontakt:
Keegi juhtus eile õhtul Sõpruse pst ja Sütiste tee ristis toimunud intsidenti pealt nägema? Autojuht üritas ratturit korduvalt närvi ajada tuuritades seljataga ja vilistades kummi. Enne seda toimus sõnelus.
TransEuroTrail Estonia https://transeurotrail.org/estonia
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
badandevil kirjutas:Üks idikas sai mu täna külili.
Hoovi ees on asfalt, siis on kruusateede ristmik, kuskil pole mingid märke, ehk täiesti paremakäe reegel. Kui jonnida, siis see enne ristmikku lõppev asfalt on eesõigusega. Igatahes mulle vasakult ette lennanud auto ei teinud sellest välja. Esimese käiguga töristasin, aga see auto lendas ikka nii kiiresti ette. Ja pärast mu kummulikäimist anti nii kõvasti gaasi, et isegi numbrit ei jõudnud vaadata. Oma küla inimene ka veel... küll karma su üles leiab
Ma tean , mida sa tunned!!! Ise ja ratas enamvähem terve, ainult adrenaliin laes. Mul naabrid ja õppesõidu autod kõik kodu tänavale pargitud kandilised autod ümmarguseks sõitnud.
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.