GSXR 750/1100, õlikad ja W mudelid
-
- Tsikkel: xjr 1300
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: GSXR 750/1100, õlikad ja W mudelid
Hurt kirjutas:Teadmiseks teistele samasugustele uugudele nagu mina, kes tahavad foorumi nõuannete najal midagi teha ja ehk on liiga altid ning tegustevad enne ja mõtlevad pärast.
Kes soovivad kodus karpasid sünkida ja kellel on vaakumkraan paagil. Neljandast sisselaskest tuleb vaakumvoolik ja läheb kraani. Hea mõte on see enne sünkimist pimedaga sulgeda, muidu nikastate ajud paigast mõeldes, miks te ratast ühtlaselt käima ei saa. Manualis pole sellest juttu millegi pärast. Jebisin enne selle avasatmist tubli tunni ja ratas reageeris "sünkimis kruvide" keeramisele väga kummaliselt, pöörded kargasid lampi lakke jne. Peale vaakumvooliku pimedaga sulgemsit kargas 4 silindri küljes oleva kella näit lakke, rehuleerisin 3 ja 4 paika (1 ja 2 olid juba paigas) ja siis 1,2 ja 3,4 ja nüüd käib masin nagu kulda.Tagantjärele tarkus aga kas ei võindki viga olla selles? Et alguses 4 silinder ei töötand korralikult. Foorumi abiga kahtlustasin umbes düüsi, hiljem puuduvat sädet ja karpade uputamist jne. Eks targemad oskavad täpsemalt öelda aga tundub loogilisena.
Ühesõnaga mure nüüdseks murtud ja reguleerimine ise ülimalt lihtne. Ühtalsi kui kellelgi on soovi ise pusida, siis mul on olemas Carbtune 2 koos kõige vajalikuga ja võin seda sümboolse summa eest laenata.
Seleta natuke lähemalt. Mis tähendab pimedaga sulgemine? Ma enda tsiklil pidin vaakumvooliku üldse eemaldama, et saaks kõikidele neljale karpale sünkimisvoolikud külge panna. Kas gixxeril on vaakumvooliku ühendus eraldi nendest avadest kuhu sünkronisaator ühendub?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.