Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
motikamees kirjutas:Samahästi võiks ju lihtsalt suvalisse kohta (või mitmesse) tühiku vahele lüüa...
Sellest saab Google aru muide
-
- Tsikkel: Seven Fifty
- Tänanud: 9 korda
- Tänatud: 6 korda
Mis mõttes saab aru? Kui täpselt samasuguste tühikute asetusega numbrit otsida, siis muidugi leiab, aga kui otsida numbrit ilma tühikuteta siis mitte. Seega, kui keegi sulle helistab ja sa googeldad numbrit, siis ei leia sa neid tühikutega variante...(vähemalt minu kiire katse põhjal).
Varem olnud: IZ-56, Bmw F650GS, Bmw K75, Yamaha TDM850, Honda Seven Fifty, Yamaha XJ600N, Jawa 634 & 638.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
motikamees kirjutas:Mis mõttes saab aru? Kui täpselt samasuguste tühikute asetusega numbrit otsida, siis muidugi leiab, aga kui otsida numbrit ilma tühikuteta siis mitte. Seega, kui keegi sulle helistab ja sa googeldad numbrit, siis ei leia sa neid tühikutega variante...(vähemalt minu kiire katse põhjal).
Minu kiire katsetuse puhul ilma tühikuteta numbreid otsides leidis ka tühikutega numbrid
-
- Tsikkel: Seven Fifty
- Tänanud: 9 korda
- Tänatud: 6 korda
Siis ma annan alla - järelikult oled sa "edasijõudnute tasemel"... Minul on google otsingu tulemuseks, ilma tühikuteta, 0 vastust (number on siin foorumis minu kuulutuses tühikutega kujul olemas).
Varem olnud: IZ-56, Bmw F650GS, Bmw K75, Yamaha TDM850, Honda Seven Fifty, Yamaha XJ600N, Jawa 634 & 638.
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Tühik on ka nö tähemärkidena masinates, täpsemaini märkide mingi kombinatsioon. Kõige sagedamini on nähtud vast %20-t, veebiaadressides ja unixi maailmas lausa standard märkimaks tühikut.
Otsing numbrile 12345 .... otsi 12345 ja suvaline arv märki %20 suvalistes kohtades elimineerib tühikukeste probleemi. Kukkel umbes nii ka teeb Seal on palju lisamärksõnu. Vast üks levinumaid on otsingule järgi kirjutada - site:* - kus tärn näitab mingit kindlat domeeni. Näide:
Yamaha R1 pidurikettad site:ee
Annab vasted nö. eesti domeenidest.
https://support.google.com/websearch/an ... 6861?hl=en
Või kasuta advanced otsingut:
http://www.google.com/advanced_search
Täna on üsna lihtne noppida ka tekst numbrite keskelt välja, arvutid on sigakiireks läinud
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Aspelund kirjutas:Küllap selleks, et kui keegi üritab mingil põhjusel otsida Neti või Google kaudu sellist telefoninumbrit (numbrite kujul), siis ei seostu konkreetne kuulutus otsitava numbriga.
Lühidalt: täiskasvanute lastemängud. Võimalus tunda ennast nutika James Bondina.A.
Mitte päris, pigem üritaks end kaitsta spämm-sõnumite eest. Eestis ei ole väga suur probleem aga nt kui sa UKs oma mobiili numbri kuskile kuulutuste portaali paned, siis võid varsti numbrit vahetada. Igasugu huijarid hakkavad tüütama ja igasugu reklaami ja muud sitta tuleb uksest ja aknast.
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
Aspelund kirjutas:Küllap selleks, et kui keegi üritab mingil põhjusel otsida Neti või Google kaudu sellist telefoninumbrit (numbrite kujul), siis ei seostu konkreetne kuulutus otsitava numbriga.
Lühidalt: täiskasvanute lastemängud. Võimalus tunda ennast nutika James Bondina.A.
Miks peab kogu maailm sinust kõike teadma? Kõik sinu diilid, fb-st kodune tapeedi värv, kõik reisid, kõik suhted, kõik töökohad, kõik hobid, kõik saavutused? Ma mingi Nõmme raadio kuulajast vandenõuteoreetik ei ole, aga ei maksa nokkida nende kallal, kes oma privaatsust rohkem hindavad. Tulevikus vähe mark vaadata ka, kuidas hetkel 40 aastane direktor 25 aastat tagasi rolleri juppidega äritses.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Mul numbrid suht avalikud ja ei ütleks, et asi kuidagi hull oleks. Muidugi elementaarne on see, et igasugustele vastamata kõnedele tundmatutelt numbritelt pole vaja tagasi helistada, aga see tänaseks vist juba algkooli tasemel tarkus. Spämmsõnumeid tuleb kõige rohkem operaatoritelt endilt, selle eest ei kaitse vist miski muu, kui mobiilist loobumine. Müügiagentide telefonikõned tulevad ka rohkem nagu selle peale, et arvuti söödab agendile ette kõikvõimalikke numbreid, mis üleüldse kasutuses on ilma, et agent teaks, kes tal toru teises otsas on. Seda näitab asjaolu, et minu 86 aastasele ämmale pakutakse vahest mingit beebinodi jms.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 372 korda
Kui mu enda number läks 1182 katloogi seoses ühe ettevõttega, siis olen ma päris palju hakanud saama spämmkõnesid.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
Põhiline kurja juur on see: http://www.aripluss.ee
Nemad müüvad eesti telefonimüügi tegelastele kokku korjatud telefoninumbreid.
Vähemalt mina 'varjan' oma tel nr'i puhtalt selle pärast, et ei peaks korra päevas järjekorse müügimehega tegelema...
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
M.T. kirjutas:Macintosh kirjutas:franz125 kirjutas:Ja nutitlefoni paigaldus tsikklile on selline raketiteadus mida võivad sooritada ainult sisselogitud liikmed.ja veel see,et miks peab eraldi nendesse teemadesse sisse logima?
Jep. Nutitelefoni paigaldus on salajane info põhisuunitlusega raketiteadlastele.
Aga kui tõsise ilmega rääkida, siis keegi on postitanud nutitelefonide jutu ilmselgelt valesse teemaasse.
Aga miks ei peaks sisse logima?Kui nüüd igavusest lihtsalt demagoogiat taga ajada, siis küsiks, et miks ikkagi peab osade teemade lugemiseks sisse logima? Mis see reaalne point on? Mina oma hallollusega sellest hetkel aru ei saa, sest teemad mis sisselogimist nõuavad on minu arvates täiesti lambist teemad.
Miks ma ei logi iga kord sisse? Seepärast, et ma ei soovi koguaeg püsivalt sisselogitud olla (kuigi hetkel teatud põhjustel olen). Ja ma ei tea kas põhjus minu telefonis või milleski muus, aga mobiiliga sisselogimisel peab olema eesli kannatus. Kui kasutajanime ja parooli 1 sümbol per 2 sek kiirusest kiiremini sisestada, siis saadab see mind 100% na..ui ja kõik hakkab otsast. Ja 50% juhtudel teeb seda isegi eelpool toodud tempoga logides. Aga äkki on see minu Windoosa telefoni eripära, ma pole IT-mees. Seega loekski aegajalt teemasid ilma logimata, aga mingil põhjusel osasid teemasid ei saa. Seega miks ikkagi?
Tegemist oli projektiga, mis tänaseks on lõppenud. Statistika ja enamjaolt negatiivne tagasiside näitas seda, et sisselogimise sundimine teatud teemade lugemiseks ja kasutajate aktiveerimiseks (vältimaks tulevikus kontode isekustumist) on siiski mõttetu ja Mac võtab selle asja täna ikkagi maha.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 372 korda
Kus ballooni naerugaasiga n20 täita saab?
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
ranel kirjutas:Kus ballooni naerugaasiga n20 täita saab?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
Hoi!
Millise tehnoloogia/vahendiga saab nahka pehmemaks?
On üks 70 a vana asi, mille nahkdetailid meenutavad oma jäikuselt alumiiniumi
edu
Teadjamad väidavad, et keeta searasvas. Kui kaua, ei oska öelda, ise ei ole veel proovinud.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
kult kirjutas:Teadjamad väidavad, et keeta searasvas. Kui kaua, ei oska öelda, ise ei ole veel proovinud.
Paraku tervet ASJA searasva sisse visata ei saa.
Ise proovisin MERELÕVI kuumapuhuriga sisse immutada aga
-
- Tsikkel: Honda Hornet
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Tere, äkki keegi teab miks FB jamab. Nimelt saan korraga lahti võtta ainult ühe chati ja otsinguriba on nihkunud üles paremasse nurka ja logout kohta ei eksisteeri üldse jne. Kasutan mozillat, proovisin ka reinstalli kuid sama asi ikka. Muudel lehtedel kõik okidoki ja IE-ga oli ka korras. Chrome-i pole mõtet soovitada, tahaks mozillaga asja korda saada.
-
yeekim kirjutas:kult kirjutas:Teadjamad väidavad, et keeta searasvas. Kui kaua, ei oska öelda, ise ei ole veel proovinud.
Paraku tervet ASJA searasva sisse visata ei saa.
Ise proovisin MERELÕVI kuumapuhuriga sisse immutada aga
määri lihtsalt merelõvi ja iga päev, seni kuni pehmeks läheb.
Ise olen niimoodi saanud mõned asjad elule...
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: k175b, Riga 13,
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 10 korda
Nahast sadula vanal (1930nendad) jalgrattal sain toimima spetsiaalse vahendiga Brooks Proofide (25g toosike). Teadjamad taastajad soovitavad ka "valjas rasva" vms toodet. Tallinna inimesed seega võivad uurida hipotroomi vastavatest kauplustest.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
in4r3k kirjutas:Tere, äkki keegi teab miks FB jamab. Nimelt saan korraga lahti võtta ainult ühe chati ja otsinguriba on nihkunud üles paremasse nurka ja logout kohta ei eksisteeri üldse jne. Kasutan mozillat, proovisin ka reinstalli kuid sama asi ikka. Muudel lehtedel kõik okidoki ja IE-ga oli ka korras. Chrome-i pole mõtet soovitada, tahaks mozillaga asja korda saada.
Algatuseks teed sirvijal (browser) vahemälu (cache tühjaks), kustutad ära küpsised (cookies) jms jama. http://goo.gl/Wj3pv3
Kui see ei aita, siis lase korra tulirebane safe modes käima http://goo.gl/B3bDus. Vaata kas viga eksiteerib, kui ei, siis on probleem kusagil laiendustes (extensions). Installi kõik maha ja hakka ükshaaval proovima.
simp kirjutas:Põhiline kurja juur on see: http://www.aripluss.ee
Vähemalt mina 'varjan' oma tel nr'i puhtalt selle pärast, et ei peaks korra päevas järjekorse müügimehega tegelema...
Kusjuures see numbrite ja telemarketingi teema on ka täiesti müstika. Mul on paar tuttavat, kellel on "supersalastatud" number ja kes saavad sellest hoolimata korra-kaks päevas meeldiva võimaluse uus käsiraamat või midagi muud toredat osta. Minul on mobiilinumber nii Googles kui kõigis kataloogides avalik olnud peaaegu 20 aastat ja müügikõnesid on heal juhul korra kvartalis.
-
tfr kirjutas:simp kirjutas:Põhiline kurja juur on see: http://www.aripluss.ee
Vähemalt mina 'varjan' oma tel nr'i puhtalt selle pärast, et ei peaks korra päevas järjekorse müügimehega tegelema...Kusjuures see numbrite ja telemarketingi teema on ka täiesti müstika. Mul on paar tuttavat, kellel on "supersalastatud" number ja kes saavad sellest hoolimata korra-kaks päevas meeldiva võimaluse uus käsiraamat või midagi muud toredat osta. Minul on mobiilinumber nii Googles kui kõigis kataloogides avalik olnud peaaegu 20 aastat ja müügikõnesid on heal juhul korra kvartalis.
Mul polnud ka mitu aastat, aga mingi hetk hakkas sadama.
Siis kui mul väga hulluks läks hakkasin kõigilt helistajatelt nõudma 'vastavalt andmekaitse seadusele' kohta kust mu number leiti.
Tavaline vastus on avalikust andmebaasist, reaalselt peavad nad ka ütlema mis andmebaasist, mõned uurisid selle isegi välja ja ALATI viitasid jäljed selle sama ärikataloogi poole.
Kui sealt kataloogist asjad maha sain siis jäi kõnesid kohe hulga vähemaks.
ps: Pole 100% kindel kas telefoninumber käib andmekaitse seaduse alla või mitte.
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Mul oleks üks küsimus. Millega liita omavahel kaht kergemat metalldetaili, kui on välistatud igasugune polt- neet- või kõrgendatud töötlemistemperatuuri nõudev liides. Detailid pole rasked ja ega hakka ka suurt koormust taluma. Miski liim või eriline segu vms?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
MarekM kirjutas:Mul oleks üks küsimus. Millega liita omavahel kaht kergemat metalldetaili, kui on välistatud igasugune polt- neet- või kõrgendatud töötlemistemperatuuri nõudev liides. Detailid pole rasked ja ega hakka ka suurt koormust taluma. Miski liim või eriline segu vms?
siin mingi aeg tagasi pakuti välja auto kereliimi.
http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/li ... a-kereliim
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
OEM-balloonis oli butaani-propaani segu. Kui tühjaks sai, polnud kohe muud võtta kui puhas butaan. Selgus, et see ei põle väga hästi. Suurem tuul kipub leegi ära puhuma. Tuulevarjus enamvähem töötab aga valdavalt rasvase kollase leegiga mis väga efektiivne pole. Kas peaks düüsi vahetama? Kust saab? Või aitab ballooni soojendamine? (vees ma mõtlen, mitte lõkke peal )
Selline põleti
värvikood
Moens, kas netist on võimalik leida mootorrataste värvikoode, hetkel huvitab mind eriti 1993 aasta Suzuki Intruderi punane toon.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Ma usun et see peaks "Candy Anteres red" siit lehelt

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
bitter kirjutas:OEM-balloonis oli butaani-propaani segu. Kui tühjaks sai, polnud kohe muud võtta kui puhas butaan. Selgus, et see ei põle väga hästi. Suurem tuul kipub leegi ära puhuma. Tuulevarjus enamvähem töötab aga valdavalt rasvase kollase leegiga mis väga efektiivne pole. Kas peaks düüsi vahetama? Kust saab? Või aitab ballooni soojendamine? (vees ma mõtlen, mitte lõkke peal
)
Ballooni soojendamine aitab päris kindlasti!